פורסם 2006 ביוני 3019 שנים :puke: :puke: :puke: זה בדיוק מה שאני חושב על אידיוטים כמוך יש לציין שהודעתך נכתבה בצורה אידיוטית ועילגת דרך אגב לכל האנשים חסרי ההומור לדעתי ההודעה היא הודעת פארודיה על אחת מההודעות בפורום בעלת שם דומה. צודק, גם אני חושב כך ובגלל זה וכי קראתי את ההודעה שהיא מבוססת עליה זה דווקא מאוד שיעשע אותי. ולזה שכתב את ההודעה, רעיון נחמד אבל אתה ממחזר חומר, לפני שאתה מתחיל לכתוב תחשוב על עוד רעיונות מצחיקים או שתקצר רת ההודעה. נ.ב. במקרה הנדיר שזה מכתב אמיתי אז לא נראה לי שאנחנו יכולים לעזור לאדם כזה, אני בכלל לא בטוח שאני רוצה לעזור לבן אדם כזה.
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים אתם ממש טיפשיםאתם חושבים שהידיוט = אידיוט ? כנראה אתם ממש מטומטמים כמו שאומרים עליכם חבורה של לא יוצלחיםלכו חפשו במילון את משמעות המילה הידיוט.. אולי תשכילו קצתבמיוחד הכלב בן כלב שכתב את התגובה אחרי
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים אתם ממש טיפשיםאתם חושבים שהידיוט = אידיוט ? כנראה אתם ממש מטומטמים כמו שאומרים עליכם חבורה של לא יוצלחיםלכו חפשו במילון את משמעות המילה הידיוט.. אולי תשכילו קצתבמיוחד הכלב בן כלב שכתב את התגובה אחריכותבים הדיוט מובן?זו ההודעה האחרונה שאני הולך לבזבז על מישהו כמוך, אני פשוט מתכוון להתעלם מכל ההודעות שלך בעתיד.דרך אגב כרגע נזכרתי בסדרה שסודרה פעם ביס לגבי חייזרים, משהו של סטיבן שפילברג מישהו אולי זוכר איך קוראים לה?כי היא מתקשרת יופי לנושא.
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים אתם ממש טיפשיםאתם חושבים שהידיוט = אידיוט ? כנראה אתם ממש מטומטמים כמו שאומרים עליכם חבורה של לא יוצלחיםלכו חפשו במילון את משמעות המילה הידיוט.. אולי תשכילו קצתבמיוחד הכלב בן כלב שכתב את התגובה אחרי*מניח ידיים על האוזניים*לא לאאאא לאאאאא ניתן לכם להשתלט על הכוכב שלנומוות לפולש החיזרי האכזר!
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים ROFL זה פשוט ענק! סחטיין על ההומור של פותח הת'ראד אחלה פרודיה על ההודעה של ההוא שמעשן ושותה ומוכר את הגוף שלו
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים שמע אחי אני לא יודע עם אתה מנסה להסתלבט פה על מישהו או לא,ועם לא אני מציע אחי שתלך דחוף לפסיכילוג!,כי הרבה מקרים כאלה בסוף נגמרים בהתאבדות!!!!
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים הייתי פונה למשטרה אך הם יחשבו שאני מטורף והעובדה שהם יגלו סימנים מובהקים של שימוש בסם הקוקאין בדמי, בהחלט לא תעזור. אתם הסיכוי האחרון שלי, היחידים שיש סיכוי שיאמינו לי. תאמין לי שאני לא שוטר ובכל זאת אני חושב שאתה מטורף... עצם הרעיון ממש חביב אני מוכרח לציין
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים יא חבורת דפוקים מה אתם יורדים עליו הבנאדם פשוט ענק! יש לו כישרון כתיבה מטורף! פותח התארד אתה מנסה גם לכתוב דברים באורך מלא ולשלוח להוצאות ספרדים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.