עבור לתוכן

גם אני רוצה לקחת את עצמי בידיים !!!

Featured Replies

פורסם

לכבוד חברי פורום HWZone הנכבדים.

הנדון: הפרעה נפשית חמורה שהנני סובל ממנה

חברי פורום יקרים, אני מבקש ממכם את ייעוצכם למצבי הקשה. אני סובל מהפרעה נפשית קשה. כבר שנים רבות ולא מצליח להיפטר ממנה בכוחות עצמי. מצבי הקשה הוא כדלקמן: מג'סטיק 12 שולטים בי באמצעות אמצעי היפנוזה ושליטה מוחית. אני לא מצליח לשלוט באופן עצמאי בפעולותי פרט לכ-10-15 דקות ביום, בהן אני משתמש כרגע כדי לכתוב הודעה זו. מג'סטיק 12 סידרו אותי כך: יום אחד קיבלתי מכתב בדואר המודיע על כך שזכיתי בטלוויזיה פלסמה ועלי ללכת לאסוף אותה במיקום מסוים. הגעתי למיקום זה אך זה היה מחסן ישן וריק. כאשר התכוונתי לצאת מהמחסן, ראשי חטף חלחלה ואיבדתי הכרה אחר שניות אחדות.

אני לא יודע כמה זמן לקח עד שהתעוררתי, אבל כשהתעוררתי מצאתי את עצמי על מאדים וגיליתי שחטפו אותי חייזרים. במשך חודשים רבים חייתי על מאדים. החייזרים לא עשו שום דבר מיוחד בזמן הזה. רוב הזמן הם פשוט התבוננו בי ובהתנהגותי, תוך כדי עישון סיגריות L&M. בשאר הזמן, הם סיפקו לי כמויות עצומות של סם הקוקאין אשר באופן כלשהו הצליחו לגרום להישרדותי בסביבה חסרת החמצן, חסרת האוכל וחסרת המים של מאדים. הריני לציין שאני חושב שלהסנפתי הרבה וחסרת הגבולות של סם הקוקאין היו השפעות ארוכות טווח בלתי הפיכות שכן אני סובל כמעט כל יום מסחרחורת וקשיי נשימה, כמו גם עכשיו. אני לא יודע כמה זמן הייתי על מאדים מכיוון ששעון היד שלי לא עבד שם, אבל יום אחד התעוררתי וגיליתי את עצמי שוב במיטתי, מתעורר משינה.

חשבתי שאוכל לחזור לחיי הרגילים, אך מלבד לקשיים הבריאותיים אשר ציינתי קודם לכן, כל יום ויום השתלטות החייזרים על גופי גברה וגברה. כפי שאמרתי, בשלב זה יש לי רק עשרות דקות ספורות בכל יום של שליטה עצמית מוחלטת. החייזרים מבצעים פעולות נתעבות עם גופי כאשר הם בשליטה עליו כמו רצח של דמויות פוליטיות בעלות השפעה כמו יצחק שמיר ומייקל ג'קסון או גניבת וודקה מחנויות מכולת ליד מקום מגורי. למרות שאני רואה את פעולות החייזרים, אין לי שליטה על מעשיהם. הנני בטוח שהכול חלק מתוכנית זדונית ואכזרית של מג'סטיק 12.

אנא עזרו לי, חברי פורום HWZone! מיום יום, אני חש שהשליטה על עצמי פוחתת ופוחתת והסימפטומים של השימוש הממושך בקוקאין גוברים (לאחרונה אני גם סובל מדימום באף מדי פעם). הייתי פונה למשטרה אך הם יחשבו שאני מטורף והעובדה שהם יגלו סימנים מובהקים של שימוש בסם הקוקאין בדמי, בהחלט לא תעזור. אתם הסיכוי האחרון שלי, היחידים שיש סיכוי שיאמינו לי. אנא! יש רק זמן קצר עד שהחייזרים יסיימו את השתלטותם המוחלטת על גופי ומוחי. אני לא יכול לשאת יותר את עול המעשים אשר החייזרים מבצעים באמצעותי. אם לא תעזרו לי, ייתכן שהשלכות הדבר יהיה הרות-אסון. במסגרת הקשר שיש לחייזרים עם גופי ומוחי, גיליתי את העובדה כי בימים הקרובים משהו חמור מאוד יקרה לאדם חשוב בארץ. אין לי מושג מי זה אבל הקשר ביני לבין החייזרים הוא הדדי, לעת עתה. עם הזמן, אגלה מיהו האדם ובעזרתכם, ייתכן ונוכל למנוע את ההתנקשות.

במידה ולא תעזרו לי, גופי יהיה לנצח בשליטת החייזרים ואהיה רק בובה על חוטים. אאלץ כל יום ולילה לצפות במעשי התועבה שהם מבצעים ללא יכולת מצידי להתנגד. איני רוצה בכך ואני בטוח שגם אתם לא רוצים. תוכלו להשיג אותי ב-72 השעות הקרובות בכתובת הבאה: רחוב פייגין 9, דירה 3, חיפה. במידה ותגיעו לכתובת והתנהגותי תהיה כשל משוגע או שאצעק כל הזמן ללא הפסקה, סימן שאני בשליטת החייזרים ואני מציע שתתרחקו מהאזור בהקדם האפשרי. ברגע שהחייזרים יגלו שיצרתי קשר עימכם, הם ללא ספק ישנו את תוכניתם בהתאם.

מתחנן לעזרתכם,

פלוני אלמוני (אני מצטער על כך שאינני מסוגל להזכיר את שמי המדויק. אינני מסוגל לקחת את הסיכון ששוטר יקרא הודעה זו ויוצא כנגדי צו מעצר).

• תגובות 30
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מאיפה באתם כל המסוממים בני 12 ?!!?!?!?

פורסם

מה נסגר בסוף עם ההצעה שלפני שנרשמים יש מבחן קבלה ::)

פורסם
:lol:
פורסם

דבר ראשון אתה לא צריך את העזרה שלנו אתה צריך עזרה במציאת חיים

דבר שני סחתיין על הדימיון

דבר שלישי אולי כדאי לך לשקול ללכת לפסיכולוג

אבל זה שהזכרת את הכתובת של הבית שלך זה לא לקחת סיכון בכלל :kopfpatsch:

פורסם

בואנה לצחוק או לבכות? :bash: :bash: :bash::nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:

פורסם

אלוהים ישמור ,פסיכולוג לא יעזור ,פסיכיטור דחוף :screwy:

פורסם

טעות

פורסם

האנשים שכחו שכאן זה לא פורום לפסיכולוגים/פסיכיאטרים

פורסם

פאק זה סה"כ פורום של גיקים של מחשבים ( :smile1:),

מתי הפורום הזה הפך לקבוצת תמיכה?? :nixweiss:

פורסם

בטח עוד איזה רוסי שיכור ומטונף....

יש לציין את המכתב שנוסח בצורה עילגת והידיוטית.

פורסם

כמה מצחיק לשמוע את שתי המילים הנ"ל באותו המשפט...

ממליץ לך להפסיק לרדת על רוסים, אני בטוח שמה שהמוצא שלך לא יהיה, הוא לא יהיה טוב יותר מרוסים (אתה בטח ערבי או משהו כזה).

פורסם

^^^

הנה זה מתחיל שוב

-------------------------די לא להגיב יותר------------------------------נעילה יהיה רעיון--------------------

פורסם

יש פתרון פשוט וידוע לבעיה, תכין לך כובע מנייר אלומיניום, ככה לא יוכלו להשתלט לך על המחשבה , זה עובד מנסיון :xyxthumbs:

(הבעיה שלפעמים צריך להוריד אותו כדי לחפוף אז תעשה את זה זריז!)

פורסם

:puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

זה בדיוק מה שאני חושב על אידיוטים כמוך יש לציין שהודעתך נכתבה בצורה אידיוטית ועילגת

דרך אגב לכל האנשים חסרי ההומור לדעתי ההודעה היא הודעת פארודיה על אחת מההודעות בפורום בעלת שם דומה.

יש פתרון פשוט וידוע לבעיה, תכין לך כובע מנייר אלומיניום, ככה לא יוכלו להשתלט לך על המחשבה , זה עובד מנסיון :xyxthumbs:

(הבעיה שלפעמים צריך להוריד אותו כדי לחפוף אז תעשה את זה זריז!)

:lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים