עבור לתוכן

חבר שלי קנה רמקולים חדשים והוא מתלבט אם לקנות X-FI

Featured Replies

פורסם

הוא קנה עכשיו לוגיטק 5500 משהו כזה

והוא שואל אם כדי לו לקנות X-FI או להישאר עם מה שיש לו על הלוח (יציאה דיגיטלית - SPDIF משהו כזה)

מה אתם אומרים..? האם יהיה שינוי גדול?

פורסם

אם יש לו לוח אם חדש אז לא נראה לי ששוה לו לשדרג , אבל אין ספק עדיף להשקיע לפי מה שהבנתי זה הבדל עצום x fi זה הבדל אדיר

פורסם
  • מחבר

זה הלוח p4s800d-x (של אסוס)

מהאתם אומרים שווה לקנות X-FI , יהיה שיפור גדול?

פורסם

אמ... אמורה להיות מוגשת עלייה משמעותית באיכות השמע...

אבל זה רק אם הוא מוכן להשקיע עוד 790 ש"ח ל-X-FI XTREME MUSIC, וזה עוד הכי זול שראיתי, בנועה...

אולי יש סיכוי שהוא מסתדר עם audigy 2 או משהו פחות יוקרתי מ-X-FI?

פורסם

690 בKSP

פורסם

בודהא קרייסט! יש להם את זה גם במלאי... אני אקפוץ תחילת חודש הבא לקנות :hat:

פורסם

בהתחלה הxtreme music היה עם ירוק בכל הריבועים

כל החנויות עם מלאי

אבל קנו את כל הכרטיסים ככה שרק בכמה חנויות נשארו

טוב מה אני יגיד לכם

זה שווה את זה

עובדה שעד עכשיו ה audigy 4 se ב290 שקלים במלאי בכל החנויות והxtreme music נעלם מהמלאי של חנות ברשת כל שבוע

כי יש אנשים שיודעים שגם אם יש להם עוד מלא דברים על המשכורת הם יכולים לשים קצת כסף בצד ולקנות דבר איכותי ולא לבכות שהוא עולה 690 שקלים

פורסם

חשוב מאוד מאוד לציין שאין טעם לקנות כרטיס כזה בלי מערכת רמקולים טובה מסביב, אני כמובן לא מתכוון לחבר אותו ל-ATP3 שלי :cool2:

פורסם

למטורפים כמוני עם חדר ממ"ד של 3 על 3 ו7 רמקולים אתם חייבים את הכרטיס הזה

פורסם

[ltr]if he uses a digital connection, then other to added affects like EAX there is no reason to buy a better sound card, since the DAC is in the speaker set. hence no difference.[/ltr]

פורסם

[ltr]if he uses a digital connection, then other to added affects like EAX there is no reason to buy a better sound card, since the DAC is in the speaker set. hence no difference.[/ltr]

דא מן איז רייט דיודז !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים