פורסם 2006 ביוני 3019 שנים הוא קנה עכשיו לוגיטק 5500 משהו כזהוהוא שואל אם כדי לו לקנות X-FI או להישאר עם מה שיש לו על הלוח (יציאה דיגיטלית - SPDIF משהו כזה)מה אתם אומרים..? האם יהיה שינוי גדול?
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים אם יש לו לוח אם חדש אז לא נראה לי ששוה לו לשדרג , אבל אין ספק עדיף להשקיע לפי מה שהבנתי זה הבדל עצום x fi זה הבדל אדיר
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים מחבר זה הלוח p4s800d-x (של אסוס)מהאתם אומרים שווה לקנות X-FI , יהיה שיפור גדול?
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים אמ... אמורה להיות מוגשת עלייה משמעותית באיכות השמע...אבל זה רק אם הוא מוכן להשקיע עוד 790 ש"ח ל-X-FI XTREME MUSIC, וזה עוד הכי זול שראיתי, בנועה...אולי יש סיכוי שהוא מסתדר עם audigy 2 או משהו פחות יוקרתי מ-X-FI?
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים בהתחלה הxtreme music היה עם ירוק בכל הריבועיםכל החנויות עם מלאיאבל קנו את כל הכרטיסים ככה שרק בכמה חנויות נשארוטוב מה אני יגיד לכםזה שווה את זהעובדה שעד עכשיו ה audigy 4 se ב290 שקלים במלאי בכל החנויות והxtreme music נעלם מהמלאי של חנות ברשת כל שבועכי יש אנשים שיודעים שגם אם יש להם עוד מלא דברים על המשכורת הם יכולים לשים קצת כסף בצד ולקנות דבר איכותי ולא לבכות שהוא עולה 690 שקלים
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים חשוב מאוד מאוד לציין שאין טעם לקנות כרטיס כזה בלי מערכת רמקולים טובה מסביב, אני כמובן לא מתכוון לחבר אותו ל-ATP3 שלי
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים [ltr]if he uses a digital connection, then other to added affects like EAX there is no reason to buy a better sound card, since the DAC is in the speaker set. hence no difference.[/ltr]
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים [ltr]if he uses a digital connection, then other to added affects like EAX there is no reason to buy a better sound card, since the DAC is in the speaker set. hence no difference.[/ltr]דא מן איז רייט דיודז !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.