עבור לתוכן

פרופיל 45 נפשי ויציאה לקורס

Featured Replies

פורסם

היי.

כרגע אני חייב שמשרת בבסיס סגור ואני כנראה אצא על 45 נפשי מהבסיס

אני מש"ק שלישות באותו בסיס ואני מ-א-ו-ד רוצה להמשיך להישאר בתפקיד

ו-ל-א ! ! ! להפוך לעובד כללי. ! ! !

מאחר והפרופיל שלי אמור להתעדכן ל 45 נפשי עוד כ 3 שבועות בערך אני חושב שזה ראוי שאני אנסה כבר עכשיו להשפיע על השיבוץ שלי

אני לא ! רוצה להגיע לבסיס ולהיות עובד כללי ואז לעשות בלאגן ודברים כאלה בשביל לנסות להגיע לתפקיד. זה רע.

אני רוצה כבר עכשיו לארגן את זה שאני אוכל להגיע לבסיס להיות משק שלישות

לנסות לקבל חריג בסעיף נפשי שבו אני אוכל לצאת לקורס מש"קי שלישות וככה אני אצא לבסיס החדש אהיה משק שלישות

ואז אצא לקורס

במקום לקבל עובד כללי ואז די לאבד את הסיכוי לחזור להיות משק שלישות.

קורס משק"י שלישות הוא קורס של שבוע.

עכשיו אני צריך ראיונות איך אני עושה דבר כזה או דומה...

תגידו לי מה לעשות בבבקשה

זה מאוד חשוב לי.!

פורסם

לך לקב"ן תבקש אישור שאתה כשיר לקורס הספציפי או תבקש ממנו להעלות פרופיל

פורסם

45 נפשי = פסול קורסים

למה אתה מוריד פרופיל אם אתה רוצה להישאר איפה שאתה?!

לך לקבן ותגיד לו\לה שאתה מרגיש בסדר ואתה רוצה להישאר בתפקיד ושטוב לך וזהו.

פורסם

תוריד ל64.

פורסם

אני ממש מצטער אבל אני שונא אנשים כמוך (משקים)

לדעתי אל תהיה משק, ככה יאהבו אותך יותר :)

פורסם

נפשי זה לא 21?

פורסם

נפשי זה לא 21?

סעיף נפשי לא פטור משרות צבאי.

פורסם

פותח התרד לא ממש מובן מה העניין...

למטרת מה אתה מתכוון להוריד ל45 נפשי..(יציאות/בסיס)..??

כי תפקיד אתה מרוצה אז...

פורסם

רק בגלל ההודעה הזאת האיתי מביא לך סעיף נפשי..כאילו WTF ?!

פורסם
  • מחבר

חח.

מצטער אם הייתי לא מובן.

הבסיס הנוכחי שאני נמצא בו ( 30 דקות מאילת) הוא בסיס שמאוד רע לי בו! אני רוצה לעבור.

מאחר ואני כרגע מתפקד כ מש"ק שלישות ועוד לא עשיתי קורס ואני עתיד לעבור בשבועיים-שלוש הקרובים אני חושש שישימו אותי כעובד כללי בבסיס שאיליו אני אגיע

מאחר ואני מאוד! לא רוצה להיות עובד כללי אני רוצה לראות אם יש דרך כלשהיא שבה אני ממשיך לתפקד כמש"ק שלישות ועושה את הקורס הזה כחריג עוד כחודשיים.

פורסם

עצם היותך מוריד פרופיל ל 45 הופך אותך לחייל כללי, ללא שום הכשרה גם אם עברת אחת כזו בעבר,

לא תוכל לעסוק בשום מקצוע שדורש הסמכה.

אם אתה לא אוהב את הבסיס שלך תבקש מהקבן לצאת על אי התאמה או קשיי הסתגלות ולא להוריד פרופיל לפסול קורסים.

רק ככה תוכל להישאר בהכשרתך הבסיסית ואפילו להיפך אף אחד לא יוכל לשנות לך מקצוע אלא אם תפסול עצמאית.

ידיעתך.

פורסם

חח.

מצטער אם הייתי לא מובן.

הבסיס הנוכחי שאני נמצא בו ( 30 דקות מאילת) הוא בסיס שמאוד רע לי בו! אני רוצה לעבור.

מאחר ואני כרגע מתפקד כ מש"ק שלישות ועוד לא עשיתי קורס ואני עתיד לעבור בשבועיים-שלוש הקרובים אני חושש שישימו אותי כעובד כללי בבסיס שאיליו אני אגיע

מאחר ואני מאוד! לא רוצה להיות עובד כללי אני רוצה לראות אם יש דרך כלשהיא שבה אני ממשיך לתפקד כמש"ק שלישות ועושה את הקורס הזה כחריג עוד כחודשיים.

אתה אשכרה נהנה מלהיות פקיד שלישות?

אתה באמת חולה נפש.

פורסם

^^

איזה צרות עולם, מה נראה לך שכל המשקי שלישות בארץ סובלים ? לדעתי זה אחלה של תפקיד

פורסם

אם אתה מוריד ל 45 על סעיף נפשי , אז תצא מהצבא , אתה לא תועיל להם והם בטח ובטח לא יועילו לך ...

פורסם

אם אתה מש"ק שלישות, מן הסתם המפקד שלך שליש, ו.... הוא הבן אדם שהכי מנוסה בענייני שיבוצים וכאלה, אז נראה לי שהוא יידע הכי טוב לענות לך.

חוץ מזה 45 זה לא פוסל קורסים, חבר שלי עם פרופיל כזה הוא רכז מתגייסים (מהאנשים שבלשכת גיוס), ובנאדם אחר שאני מכיר ועשה מסלול שלם בשריון, קורס לות"ם יח"ש ונשאר אחר כך אלחוטן בגדוד ככה שעם קצת כיסתוח שלישותי ורפואי אפשר להיות בהרבה מקומות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים