פורסם 2006 ביוני 2919 שנים אל תתפוס אותי במילה, אבל אני די בטוח שזה מאותה סיבה שבגללה היהודים שמים כיפה.
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים גם אני חושב ככה, יכול ליהיות שזה בגלל שהם מעריכים את העם היהודי, הם גם מאמינים בתנך (ברית חדשה/ישנה) אז שם חבשו כיפות אז עושים להם חיקוי טוב או משהו כזה, או שהם סתם חרמנים על הכיפות ויש להם שפיץ קטן למעלה שהם יכולים ללטף אותו .... :-\
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים גם אני חושב ככה, יכול ליהיות שזה בגלל שהם מעריכים את העם היהודי, הם גם מאמינים בתנך (ברית חדשה/ישנה) אז שם חבשו כיפות אז עושים להם חיקוי טוב או משהו כזה, או שהם סתם חרמנים על הכיפות ויש להם שפיץ קטן למעלה שהם יכולים ללטף אותו .... :-\ היהודים התחילו לשים כיפות הרבה הרבה אחרי התנ"ך כמה מאות טובות אחרי
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים מחבר ממה שאני הבנתי הכיפה נועדה להפריד את האדם לה'אבל זה משהו מזכרוני בערפלבכל אופן מה הקטע שלהם לחכות אותנו?בלי קשרהבנתי שיש להם גם תמונה מבית המקדש ועוד מלא דברים משםוהם לא רוצים להחזיר את זה או יותר נכון לא מודים שזה אצלהם
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים חבישת כיפה זה היה מנהג בבית המקדשובבתי הכנסת אחרי זהעד שקם איזה אחד והחליט שאדם לא יילך ד' אמות (שווה ערך ל-1.2 מטר בערך) בלי כיפה כי שכינת ה' נמצאת בכל מקום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.