פורסם 2006 ביוני 3019 שנים בהתחלה כולם שמו שמות של סרטים מצחיקים שאמורים להיות מצחיקים עכשיו הגענו לשלב שבו זורקים סתם שמות וטוענים בציניות שהם "קורעים מצחוק..." נ.ב אני רוצה לציין שמאז שהתרד הזה נפתח אתמול תיקית הסרטים שלי התעשרה מאוד נקווה שיש בסיס מאחורי ההמלצות שלכם
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים המסור 1&2 קרע אותי בצחוקים : אתה מודע לכך שהסרטים האלה הם מותחן פסיכולוגי ולא קומדיה? :
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים : אתה מודע לכך שהסרטים האלה הם מותחן פסיכולוגי ולא קומדיה? : לא יודע פשוט שראיתי תמכוער הזה בסדין בחדר של הילדה נקרעתי מצחוק וגם מתי שהוא התחיל לנסר תרגל חחחח
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים Space Balls (בכלל הסרטים של מל ברוקס טובים, אבל זה הכי טוב שלו לדעתי)מבצע סבתאשני סרטי קאלט קורעים מצחוק
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים לא יודע פשוט שראיתי תמכוער הזה בסדין בחדר של הילדה נקרעתי מצחוק וגם מתי שהוא התחיל לנסר תרגל חחחח ומה עם הקטע שהחזיר קפץ על השוטר בסוף הסרט השני? או כשהאיש זרק את הבחורה[שהיא בעצם החזיר] לתוך המזרקים?
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים לא זוכר תקטע הזה שבסוף מתברר שזק האח שהוא עוד אחד שהיה צריך לעשות משימה ואז יש מוזיקה מגניבה והגופה מתועררת לחיים עלק ונועלת אותו בפנים חחחח או עם השמן בכלוב שצריך להוכיח אם הוא רוצה להחתך בשביל להשאר בחיים גם קרע אותי כן אני פסיכפוסט
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים אתה יודע ,יש אנשים שלא ראו את הסרט (יש כאלה באמת..? :s05:) נהוג לרשום "ספוילר" או משהו בסגנון
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים המסור 1&2 קרע אותי בצחוקיםבמסור 2 בעיקר אני לא צחקתי מהסרט אלה מהאנשים שישבו לידי שראו אותו (בעיקר מהבנות חחחח)
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים הצלצול 1 הקטע שבו הסוס על הספינה השתגע וקפץ ממנה ומת.שאר הסרט סתם חרא וזה הקטע שהכי הצחיק אותי אי פעם באיזשהו סרט.
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים 4 חדרים... ישן, הזוי, קורע מצחוק...וכמובן כל הסרטים\ פרקים של מונטי פאייטון...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.