עבור לתוכן

6.8 מיועד לתותחנים... איך אני יוצא מהצרה הזאת?

Featured Replies

פורסם

אני יושן בבאקו"ם אם צריך!

אתה גם ככה תעשה לילה בבקו"ם ::)

• תגובות 34
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בוא נגיד שביחס לג'ובניק שבעזרת השם אם אני אקבל ואהיה הרבה בבית ואצליח לעבוד במקביל ולעשות כמה אלפים טובים זה עדיף לדעתי על לוחם בסתם חיל בינוני אי שם בין הפטיש לסדן שמשתכר ב-700 שקל בלחץ ויוצא עם "תואר על הנייר".

ומי אמר לך שתקבל רישיון עבודה יטמבל?

לך תעבוד בלי ביטוח,

ומי אמר לך שתהיה קרוב לבית?

ומה אתה יודע על הצבא בכלל? ועל קרבי???

קיצר לך תהיה ג'ובניק, תטחן את החברים שלך

ורציתי לשאול - מה האופציות הקרביות שעומדות בפני 72?

תותחנים, שיריון, נמ, סטילים, אבכ ופלוגת חילוץ והצלה

פורסם

The UnKnown, אני לא מכיר אותך ממש, אז אני לא יודע מה הכי מתאים לך אבל...

באקום? זה בסיס קליטה ומיון. שגיאות מגוחכות כאלו מעידות על קצת... :kopfpatsch: . אני לא בא לרדת על זה, אבל פשוט זה די מוביל לכך שהעצות יהיו אינפנטיליות כמו ללכת להיות מאבטח מתקנים או טבח. אלה האנשים הכי בלויים וזבאללה שקיימים בצבא, שלא רוצים לעשות כלום וחושבים שהכל מגיע להם, עושים צרות, דופקים נפקדות, ויוצאים ונכנסים לכלא על ימין ועל שמאל. יש בגדודים כמה טבחים ועובדים כלליים שהיו לוחמים ורואים שיש בהם איכות אבל הם נפלו בגלל התאמות ובעיות ת"ש אבל אלו מקרים אחרים

בסדר, אני לא מכריח אותך להיות לוחם בתותחנים, למרות שאם אתה מחפש קרבי שם תמצא אנשים צהובים שאולי יתיאמו לך באופי יותר מבגולני, אבל אם לפחות אתה מנסה להיות ג'ובניק תגיע למודיעין, אלחוטן, חובש או משהו קצת משמעותי ולא מאלה שב12 בצהריים כבר מחכים לאוטובוס הביתה

פורסם

ובתור לוחם אתה יוצא בלי כלום אחרי שנתיים ושמונה נכון??

אני מבין שאתה קרבי אבל אל תתחיל לומר לי שקרבי זה כזה משתלם - אולי לרב האנשים זה כן משתלם - בונה להם אופי מסדר להם הטבות באזרחות ומקבלים מענק יותר גבוה אבל אל תשכח שהערכים הללו נבנים גם באזרחות , תלאות החיים ילמדו את רב בני האדם להסתגל למצב הכלכלי וכן למצבים אחרים שאומרים שהצבא בונה ...

אני אישית גיבשתי לי דעה שאני רוצה לעשות כסף בחיים ! אבל לעשות כסף כתור עצמאי לטווח הארוך ...והצבא הזה מפריע לי באמצע הדרך אני שם רק בגלל שאני נותן כבוד להוריי שכל כך רצו שאני יתגייס אחרי לימודיי לתואר הנדסאי בניין ..בשלוש שנים שאני נותן לצבא אני יכול לעשות משהו כמו 90 א"שח (אלף שח) אם רק נחסוך 2500 שקל לחודש ועוד לא חישבתי את הריבית שהבנק תתן לי על הכסף לאחר שנה .. .. בכל מקרה אני חושב שעדיף שיהיה לך 90 אלף שקל לאחר שלוש שנים מאשר 30 אלף שקל מענק או 15 כמה שנותנים ל קרבי ... ועם כל הכבוד להטבות שהצבא נותן אני עדיין חושב שיש הרבה מאד אנשים שהצבא לא ממש מתאים להם (כמוני למשל) ..ובייחוד שיש לי הכלים להיות עצמאי .. אלה עם כן אתה רוצה להיות שכיר אחרי הצבא אז פה אתה חייב שרות צבאי מלא ! בכל מקרה אל תגיד שהצבא נותן לך - כי הוא ממש לא .. הוא יוצר לך בעיה שאם לא תלך לצבא אתה לא תסתדר באזרחות כמו אחד שעשה צבא .. כלומר הממשלה יוצרת לך בעיה שאם כאשר אתה תרצה לעבוד כשכיר אתה פשוט חייב לעבור צבא(ברב המקרים) !!!!!! תחשוב על זה יתר בפשטות .. הצבא יוצר לך בעיה אתה פותר אותה על פי החליל שהצבא מנגן ( כלומר אתה הולך ונותן 3 שנים מהחיים שלך) כדי שתוכל לפתור את הבעיה שהצבא יצר עבורך שבפועל הבעיה היא שירות החובה בצה"ל ..

שלא תבין אותי לא נכון אני בעד שרות בצה"ל כי אחרת המדינה הזאת תקרוס לרגלי הערבים אבל אני רק אומר שחוק חיול חובה הוא פגיעה בזכויות האדם .. אבל לאור מצבנו אין ברירה אלה אולי להוריד את זמן השרות לשנתיים ואז זה כבר נהיה יותר הגיוני !! אבל שלוש שנים זה כבר מוגזם !!! :bash:

פורסם

מה לעשות, צבא זה שואה, כל הזין לכולנו,

למה אני צריך להגן עם ישוב של 21 משפחות וללכת שבוע עם אפוד מסריח של 12 קילו ואתה לא?

למה אני צריך להגן על המשפחה שלך, ואתה לא על שלי?

למה שאני סוגר שבת אתה יכול לצאת לשתות ולשחק סנוקר ואני לא?

קיצר, לפני שמתחילים לברוח מזה ולהתחמק וזה צריך לנסות,

אני למשל ממש סובל ורע לי, וביום ראשון אני מקבל סיכת לוחם ובכלל אין לי מושג איפה אני אהיה עוד שבוע, אולי אני גם אהיה ג'ובניק,

אבל לבוא על ההתחלה ולהתבכיין שזה חרא וקשה זה ממש עלוב.

פורסם

קוברה אני שונא אותך על מה שכתבת.אתה ל אוהב את המדינה ואת האנשים בה שכבר קיטלגת טוב טוב כבר(מזכיר לי איזו מפלגה מהמאה ה-20,שכחתי ת'שם)

אבל נוח לך שאותם "קבוצות" מגנות עליך. צדק.

ורציתי לשאול - מה האופציות הקרביות שעומדות בפני 72?

בוא ואנ ייגיד לך איך אני רואה את המדינה הזאת .. חבורה של 120 תחמנים גנבים ושפלים שהגיעו לאן שהגיעו רק בגלל שהם כאלה "טובים ואיכפתים" מנהלים מדינה של 6 מיליון בני אדם וסוחטים מאיתנו כסף - ואיפה בדיוק הולך הכסף ?? תחשוב קצת אולי תחכים במעט ..

שלא נדבר על האופי הישראלי המגעיל והמתועב שיש פה .. לך לכמה ארצות נאורות בחול אולי תלמד איך לדבר באוטובוס ..

עוד שלא נדבר על האפליות שיש מצד יוצאי אירופה כלפי פלגים אחרים כן כן תחשוב עוד קצת סתכל מסביבך אולי תראה את זה .. תקרא ספרים, תראה קצת דוקו , ותשמע מכמה אנשים גבוהיים בצבא מה באמת קורא שם ולא מה שרוצים שתחשוב שקורה שם.. אהה ואולי לך תראה קצת טלויזיה ותעבור עוד קצת שטיפת מח ..

אנ סמוך ובטוח שידעת על זה שהמוסד הישראלי ידע על התקפות 11 בסמפטבמר וקרא לישראלים המעטים ששהו בבנייני התאומים לצאת וכל זה מתועד במצלמות ונתנו למה שקרה לקרות . וזאת רק כדי למשוך בארצות הברית - אהה וידעת אולי שבוש ידע זאת ולא מנע זאת כדי ליצור לגיטמציה להכנס לפאקיסטאן ובעקבות זאת לדרוש לבכנס לעירק כי כל כך איכפת לו ממה שקורה בעירק .. תחשב עוד קצת אולי תגיע למסקנה ש4 משפחות פשע הגדולות בישראל מחזיקות את הפוליטקאים בכיסם ועושים כרצונם בארץ.. איזה אדם חביב ארקדי גאידאמק, שילם לצבא כסף כדי שנראה את המנודיאל בחינם בבסיס , נכון שהוא חמוד ?? ...תשמע מותק אני בטוח שאתה אוהב את הארץ הזאת אבל אני אישית לא עברתי דברים טובים בחיים רק בגלל המדינה הזאת , המשפחה שלי מפורקת ושחוקה רק בגלל המדינה הזאת .. אני נחשב לא יהודי רק בגלל שהחרדי החביב רצה קצת מזומן מתחת לתעודת הזהות שלי .. (למרות שאני שומר מסורת ומבין בהלכה יותר מכל חילוני שתתן לי , עושה הפרדה בין חלב ובשר ואבי הולך עם כיפה קבוע ושומר שבת ...אך בגלל שאימי לא יהודייה אני נחשב לנוכרי).

חלק מכאן לא קשור אחד לשני אבל רק רציתי לומר לך מספר עובדות שאולי לא ידעת אל איך שהמדינה הזאת מתנהלת בתקווה שתחכים במעט ומי יתן שלא תדפק רק בגלל התמימות שלך ... באהבה קוברה :alcoholic:

אני מבקש שגל ילדי השמנת שחיים ממש טוב כי ככה וככה ולא ממש איכפת להם מה קורה סביבם ושוחים תמיד עם הזרם לא יביעו דעה בנושא .

פורסם

אני מבין שאתה קרבי אבל אל תתחיל לומר לי שקרבי זה כזה משתלם - אולי לרב האנשים זה כן משתלם - בונה להם אופי מסדר להם הטבות באזרחות ומקבלים מענק יותר גבוה אבל אל תשכח שהערכים הללו נבנים גם באזרחות , תלאות החיים ילמדו את רב בני האדם להסתגל למצב הכלכלי וכן למצבים אחרים שאומרים שהצבא בונה ...

אני אישית גיבשתי לי דעה שאני רוצה לעשות כסף בחיים ! אבל לעשות כסף כתור עצמאי לטווח הארוך ...והצבא הזה מפריע לי באמצע הדרך אני שם רק בגלל שאני נותן כבוד להוריי שכל כך רצו שאני יתגייס אחרי לימודיי לתואר הנדסאי בניין ..בשלוש שנים שאני נותן לצבא אני יכול לעשות משהו כמו 90 א"שח (אלף שח) אם רק נחסוך 2500 שקל לחודש ועוד לא חישבתי את הריבית שהבנק תתן לי על הכסף לאחר שנה .. .. בכל מקרה אני חושב שעדיף שיהיה לך 90 אלף שקל לאחר שלוש שנים מאשר 30 אלף שקל מענק או 15 כמה שנותנים ל קרבי ... ועם כל הכבוד להטבות שהצבא נותן אני עדיין חושב שיש הרבה מאד אנשים שהצבא לא ממש מתאים להם (כמוני למשל) ..ובייחוד שיש לי הכלים להיות עצמאי .. אלה עם כן אתה רוצה להיות שכיר אחרי הצבא אז פה אתה חייב שרות צבאי מלא ! בכל מקרה אל תגיד שהצבא נותן לך - כי הוא ממש לא .. הוא יוצר לך בעיה שאם לא תלך לצבא אתה לא תסתדר באזרחות כמו אחד שעשה צבא .. כלומר הממשלה יוצרת לך בעיה שאם כאשר אתה תרצה לעבוד כשכיר אתה פשוט חייב לעבור צבא(ברב המקרים) !!!!!! תחשוב על זה יתר בפשטות .. הצבא יוצר לך בעיה אתה פותר אותה על פי החליל שהצבא מנגן ( כלומר אתה הולך ונותן 3 שנים מהחיים שלך) כדי שתוכל לפתור את הבעיה שהצבא יצר עבורך שבפועל הבעיה היא שירות החובה בצה"ל ..

שלא תבין אותי לא נכון אני בעד שרות בצה"ל כי אחרת המדינה הזאת תקרוס לרגלי הערבים אבל אני רק אומר שחוק חיול חובה הוא פגיעה בזכויות האדם .. אבל לאור מצבנו אין ברירה אלה אולי להוריד את זמן השרות לשנתיים ואז זה כבר נהיה יותר הגיוני !! אבל שלוש שנים זה כבר מוגזם !!! :bash:

פאק אתה מדבר במונחים של תועלת עצמית וכסף! גוד בשביל מה אתה כאן?! היית עושה טובה לך ולישראל אם היית עף מפה לאנשהו ולא נותן לצבא להפריע לך בדרך ה"מזהירה" שלך, בתור הנדסאי בניין(ממש נכס לאנושות :bash::s07:).

אנשים טןבים באמצע הדרך,אנשים טובים מאאווווודדדדדדדדדדדדדדדדדד :xyxthumbs:

פורסם

מה לעשות, צבא זה שואה, כל הזין לכולנו,

למה אני צריך להגן עם ישוב של 21 משפחות וללכת שבוע עם אפוד מסריח של 12 קילו ואתה לא?

למה אני צריך להגן על המשפחה שלך, ואתה לא על שלי?

למה שאני סוגר שבת אתה יכול לצאת לשתות ולשחק סנוקר ואני לא?

קיצר, לפני שמתחילים לברוח מזה ולהתחמק וזה צריך לנסות,

אני למשל ממש סובל ורע לי, וביום ראשון אני מקבל סיכת לוחם ובכלל אין לי מושג איפה אני אהיה עוד שבוע, אולי אני גם אהיה ג'ובניק,

אבל לבוא על ההתחלה ולהתבכיין שזה חרא וקשה זה ממש עלוב.

שמע בני אדם כמוך אני מבין מאה אחוז ! אתה נותן את הנשמה למדינה ושומע התבייכנות מצידי על זה שמי שהולך לקרבי פרייאר וכו' אבל רק שתדע לך אני ממש מעריך אנשים כמוך ולוחמים בפרט, 2 מהחברים הכי טובים שלי בשיריון ( נכון לעכשיו בכננות בעזה) מדבר איתם כל יום בטלפון הם לא רק סוגרים שבת אלה סוגרים חודש !!! אחד מהם מרוקאי והשני הוא פולני ואני אוהב אותם כמו אח שלי ... אבל הם רצו ללכת לקרבי הם היו מורעלים אבל בעקבות היחס שנותנים להם שם הם כבר מתים לעוף משם ! חיים בפחד " פאבל החייל שנהרג יום ראשון" היה חבר טוב של החבר שלי שם, ולמרות זאת במקום לרצות להכנס בערבים ולנקום הוא כבר שחוק ורוצה לחזור לנוח קצת בבית ( חודש הוא כבר שם ).. ואם אתה חושב שאני יורק על הקרביים בפנים אז אתה אומר לי שאני יורק לחבריי בפנים - אבל אני לא ! ואני מצטער אם הבנת ככה .. אבל ישנם אנשים שלא ממש מתאימים לשרות קרבי , איש איש באמונתו יחיה .... אתה רוצה קרבי לך לקרבי אתה רוצה גובניק לך להיות גובניק אני אישית חושב שלהיות גובניק זה להיות גובניק עד הסוף או לפיכך קרבי עד הסוף ...

אין לי כבר כח לרשום תאמת אני כבר עייף חזרתי מאישפוז .. אז אם כל הכבוד אלייך אני מקווה שהבהרתי את עצמי כך או כך :sleep:

פורסם

תותחנים, שיריון, נמ, סטילים, אבכ ופלוגת חילוץ והצלה

שכחת את מודיעין שדה.

אני מתגייס לשם :]

פורסם

גם קשרגים אני חושב

פורסם

פאק אתה מדבר במונחים של תועלת עצמית וכסף! גוד בשביל מה אתה כאן?! היית עושה טובה לך ולישראל אם היית עף מפה לאנשהו ולא נותן לצבא להפריע לך בדרך ה"מזהירה" שלך, בתור הנדסאי בניין(ממש נכס לאנושות :bash::s07:).

אנשים טןבים באמצע הדרך,אנשים טובים מאאווווודדדדדדדדדדדדדדדדדד :xyxthumbs:

דבר אחד אחרון !! האפסים עושים את המיליונים ! זכור זאת היטב!!! .. אנשים חכמים כמוך שבוודאי ירכשו מקצוע מכובר, עובדים בשביל אותם אנשים שרוצים בתועלת העצמית שהלכו באותה דרך "מזהירה" ..זכור היטב מה שאמרתי עוד כמה שנים אתה תוכל להגיד שיש מן האמת במה שכתבתי ..

פורסם

לקורבה...

אתה בטח איזה רוסי מסריח ומטונף שכמותך גם חבריך לבטח השתמטו מהצבא...

אתה וכל העלייה המזויינת שלך הם קללה לעם ישראל

דרך אגב, אין תואר "הנדסאי בניין" .. יש תואר אדריכל... חתיכת רוסי בן בן זונה ושקרן

אני רק מקווה ששר הפנים יעשה איזה ביקורת לגבי החלאות שהגיעו לכאן ויכלא כמו שכולאים שב"חים תילאנדים עד לגירושם...

כנ"ל גם לנבלות הרוסיים שכותבים כאן באתר .. הבני זונות האלה אפילו לא רושמים בעברית..

אתם טינופות אחד אחד רוסים מזויינים .. אתם חלאות המין האנושי

פורסם

לקורבה...

דרך אגב, אין תואר "הנדסאי בניין" .. יש תואר אדריכל... חתיכת רוסי בן בן זונה ושקרן

אני רק מקווה ששר הפנים יעשה איזה ביקורת לגבי החלאות שהגיעו לכאן ויכלא כמו שכולאים שב"חים תילאנדים עד לגירושם...

כנ"ל גם לנבלות הרוסיים שכותבים כאן באתר .. הבני זונות האלה אפילו לא רושמים בעברית..

מי זה מתחבא מאחורי הניק החדש ?? תודה רבה חברי :smile1: , חיזקת בזאת את עמדתי כלפי האופי הישראלי ולרמת הדיבור המדוברת :nono:

אגב מי אתה חושב שתמתכנן כמה בטון לשים בקירות וכמה ברזל לשים בתקרון , איזה עובי עמוד לעשות ? איזה מן סוג בניה לבנות ? תכנון קנסטרוקציה אתה יודע מה זה ? הידעת שהנדסאי בניין רשאי לחתום על תכנון של עד 4 קומות ? .. אהה אולי לא ידעת אבל אדריכל רק מצייר איך המבנה יראה כן כן חמודי זה רק קטע אומנותי ..

לגבי העדה שלי אני יכול להבטיח לך שאני ממערב אירופה אך אין צורך לציין מאיזו מדינה בדיוק, לייצור נחות שכלית כמוך :bash: ( מי שלא תהיה) ... "והקללה לעם ישראל" זה אנשים נחותים שכלית כמוך שלא ממש תורמים לכלכת ישראל, מה שבאמת מניע מדינות (כן כן כסף מניע מדינות אם לא ממש ידעת) ..

פורסם

לקורבה...

הנה חזרת :lol: :lol: :lol:

פורסם

מי זה מתחבא מאחורי הניק החדש ?? תודה רבה חברי :smile1: , חיזקת בזאת את עמדתי כלפי האופי הישראלי ולרמת הדיבור המדוברת :nono:

אגב מי אתה חושב שתמתכנן כמה בטון לשים בקירות וכמה ברזל לשים בתקרון , איזה עובי עמוד לעשות ? איזה מן סוג בניה לבנות ? תכנון קנסטרוקציה אתה יודע מה זה ? הידעת שהנדסאי בניין רשאי לחתום על תכנון של עד 4 קומות ? .. אהה אולי לא ידעת אבל אדריכל רק מצייר איך המבנה יראה כן כן חמודי זה רק קטע אומנותי ..

לגבי העדה שלי אני יכול להבטיח לך שאני ממערב אירופה אך אין צורך לציין מאיזו מדינה בדיוק, לייצור נחות שכלית כמוך :bash: ( מי שלא תהיה) ... "והקללה לעם ישראל" זה אנשים נחותים שכלית כמוך שלא ממש תורמים לכלכת ישראל, מה שבאמת מניע מדינות (כן כן כסף מניע מדינות אם לא ממש ידעת) ..

אתה בטח איזה גוי מסריח שהאמא הזונה שלו הייתה צריכה לשכב עם איש הסוכנות ע"מ שיאשרו לכם לעלות ארצה.. לא נורא.. כמו שנאמר (ולא לחינם) - כל הרוסיות זונות בנות זונות

עובדה שנייה - הנדסאי שונה מהנדס , כלומר אין לך תואר אקדמאי משמע שאתה אולי בוגר איזה מגמה מחורבנת של אורט או משהו כזה.. אבל בשום אופן אין לך תואר אקדמאי (שוב העמדתי אותך על שקריך חתיכת רוסי גוי חובב חזיר) וממש לא מעניין אותי כמה קומות אתה "ראשי" לבנות כי בחיים במדינה מתוקנת לא יתנו לך לבנות מבנה שאנשים מאוכלסים בו.

ובקשר אלי ? אני מסיים תואר ראשון בהנדסת חשמל בטכניון.. כך שבכל מקרה הרמה האינטלקטואלית שלי עולה על שלך בהרבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים