עבור לתוכן

6.8 מיועד לתותחנים... איך אני יוצא מהצרה הזאת?

Featured Replies

פורסם

יואוו אני כל כך לא רוצה תותחנים, אני פרופיל 72 ושלחו לי היום מכתב שאני בתותחנים ותאריך הגיוס 6.8, מה אני עושה בבקשה ברי ניסיון לתת תשומת לב!

תודה מקרב לב !

• תגובות 34
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קו 44

סתם אחי..נסה לשלוח כמה טפסים מהרופא בשביל איכשהו להוריד פרופיל או שפשוט לא תתפנה בבקום...

חבר שלי גם רצו שיהיה בתותחנים עכשיו הוא החיל האויר...(לא שזה הרבה יותר טוב) אבל אתה מבין את הרעיון אם אתה מתעקש אתה משיג מה שאתה רוצה.

פורסם
  • מחבר

טוב.. אולי בכל זאת עצות קצת יותר רציניות...

בדוק שאני לא מתפנה לתותחנים... אני יושן בבאקו"ם אם צריך!

פורסם

אל תתפנה !!!!!!!!!!!!!!! על תעשה את הטעות הזאת אלה אם כן אתה מרגיש צורך עז להגן על המדינה הזאת בחייך על הערסים והשכנזים ה"חכמים" עם האף למעלה ועל כל סוגי האנשים המגעלים שיש בארץ המוזרה מאד הזאת.. (כן תתקפו אותי בהמונכם) קיבינימט צבא... בלאט ! אני הנדסאי בניין במקצועי בצבא, נכנסתי לאישפוז ליומיים - המפקד מתקשר אליי והדבר הראשון שהוא שאול אם אני יבוא לשמור שישי שבת וכמה גימלים הוצאתי אם בכלל ?? אוייח... כמה שזה מתאים לאופי המחורבן של הישראלים !! ולצערי גם אני מתחיל להדבק באופי הזה .. בכל מקרה אל תהייה פרייאר של אף אחד ! לא בא לך תותחנים אל תתפנה ! כנס לכלא ( אלה אם יש לך תוכניות להיות איש קבע וקצין - הכלא דופק אותך בקטע הזה)... אחי בגיל שלך קיבל גם כן את התאריך הגיוס שלך .. אבל הוא לא פרייאר עשיתי לו הדרכה קלה בכל הנוגע למערכת הצבאית שהיא לדעתי כמו שוק בשר אחד גדול ...

כשאתה מגיע לבאקום (נקרא מיטב מהיום)אתה קודם כל הולך להתייבש שם משהו כמו 5-7 שעות עד הפינוי שלך לבסיס המיועד ושם תתחיל את הטירונות ! בקטע שאתה אמור לעלות על האוטובוס ולנסוע לבסיס התותחנים או לכל בסיס שאתה לא ממש חפץ בו פשוט מאד תגיד אני לא מתפנה ! כמובן שיבואו לשכנע אותך לעלות ולהביטיח הבטחות על זה שברגע שאתה מגיע לבסיס יקשיבו לך ויעברו אותך תפקיד ובלה בלה ! זה שקר וכזב אחד גדול !!!!!!!!!!!!! אל תאמין לזונות האלה .. תגיד אני לא מפנה ואל תתחיל להסיבר את עצמך לך תראה קצין מיון ותגיד לו שאין מצב בעולם שאתה הולך לתותחנים ואתה רוצה להיות ג'ובניק ( או גולאני או כל מה שאתה רוצה להיות כמובן שאתה לא יכול לדרוש סיירת מטכל וכו'.. ) למרות שלדעתי הכי משתלם להיות מאבטח מתקנים ( בפועל אתה שומר על בסיסים נידחים שאין בהן סכנה של ממש ואתה עושה שבוע שבוע ועוד מקצרים לך את השירות לשנתיים ! בפועל יוצא לך לשרת 8 חודש או משו כזה )...בלכ מקרה תדרוש בכל התוקפנות ואל תסביר את עצמך יותר מדי ! תגיד לא וזהו וזאת כדי לא לסבך את עצמך יותר מדי כלומר אם תתחיל להגיד להם אני רוצה להיות במקום כזה וכזה וכזה ששם זה ככה וככה הם יתחילו לחפור לך פסיכולגית וישכנעו אותך ואז תצטער על זה .. פשוט תומר לא מתפנה שוב ושוב ותדרוש דרישה !!!!!!

כמובן שרב הסיכויים שהם יעצרו אותך וקחו אותך לכמה ימים של מעצר אבל אל דאגה חברי זה ישתלם לך לבסוף - ותעשה את השירות שלך כמו שאתה רוצה ולא כמו הם רוצים ..

מצטער אם חפרתי יותר מדי אבל זהו לעניין הזה ... :smile1:

פורסם

כמה ימים יושבים שם בבקום אם לא מתפנים?

פורסם
  • מחבר

מצויין אח, זה בדיוק מה שאני מתכנן לעשות, אני ממש לא מתפנה, הפחד שלי שאני אצטרך לבקש מה אני כן רוצה לעשות ואני לא יודע אין לי שמץ במערכת הצבאית אני לא ממש יודע מה אני כן רוצה... וגם אני מעט חושש שיושיבו אותי כמה חודשים אתה יודע 3-4 חודשים בהגזמה... בלי בית וכמובן בלי פז"מ דופק...

אגב, לאוכ' של כלא צבאי... אנשים כמוני כמוך ?

פורסם

תשמע אחי .. קודם כל לכל היותר אתה יכול להיות במעצר באקום ( או בכלא זה לא ממש משנה כל עוד ההורים מפסיקים לחפור) בין יומיים לשבועיים ואתה צריך להגיד להם ביום הראשון שלך שם שאתה לא מתפנה .. כמובן שיהיה לך קשה אם אין לך אופי חזק ואתה משתכנע מהר אבל תדע לך שהרגע הקריטי הזה ישפיע עלייך רבות בחיים !!! תזכור זאת היטב .. כלל ראשון דרוש אתה את הדרישה ואל תתן להם לחפור יותר מדי !!!!!! ולא להפחיד אותך גם כן מן הסתם ...

בקשר לזה שאתה לא יודע איך המערכת מתנהלת .. אממ מה אני יגיד לך קודם כל תדע לך שבסיס פתוח ( כלומר בסיס שחוזרים כל יום הביתה ) זה בסיס שרב האנשים שם צבועים (החיות האלה באפריקה כינוי גנאי לסוג אנשים דו פרצופיים) ובסיס סגור זה שאתה חוזר חמשו"ששים הביתה ( חמישי שישי שבת).שם האנשים הם ממש כמו חברים אמיתיים ולא דופקים אחד השני בשמירות וכאלה .. אני למשל בבסיס פתוח וכרגע דפקתי מישהו בשמירה של שישי שבת ולא ממש איכפת לי אתה יודע :smile1: !

מאבחי מתקנים עושים טירנות 02 ( קח את הטירונות הזאת באיזי צפצף על המפקדים שחק אותה חברמן תתיידד עם כל החברים בטירנות וזה יעבור לך בסבבה ובחוויה שלא תשכח כל החיים. זכור זאת טוב !!) זאת טירונות של חודש ולאחר מכן הכשרה של 3 חודשים להיות מאבטח מתקנים ...( אגב מאבטחי מתקנים הם לרב ילדים בעיתיים אבל אתה תלמד להסתדר איתם!)ולאחר מכן שולחים אותך לג'אנדם ( אי שם ברחבי הארץ) לעשות שבוע שבוע , כלומר לשמור שבוע שלם בבסיס שמונה שעות ביום ( לרב בלילות) ושם דבר באמת לא ממש קורא ואתה רק מכיר אנשים ומשוחח ומעביר את הזמן מהר מאד, וכמובן שיש לך חדר משותף וקבוע עם מאבחטים אחרים אך זה לא נורא זה .. יש טלוזיה אוכל מקרר מזגן .. ואתה די מסודר לעומת שומרים "רגילים" שישנים כמו חרא ... ולא רק זה גם עושים לך קיצור של שנה כלומר אתה משרת שנתיים במקום שלש .. ואתה גם עושה שבוע שבוע - יש לך זמן לחברה למחשב לחיי חברה עם חברים מהשכונה\ בית ספר או חברים דימוניים :silly: וגם זמן לעבוד באיזו מסעדה במשמרת של שבוע שבוע .. אתה לא עושה תורנויות מטבח ולא שום דבר אחר .. ואתה חי טוב וזאת לדעתי הבחירה הכי חכמה בצבא במקרה ואתה רוצה לעשות " בית זונות" .. בקשר לבסיס פתוח או סגור למאטח מתקנים זה לא ממש משנה כי הוא נמצא לרב עם החברה שלו שסוגרים שבוע שבוע והם באחווה טובה יחדיו ולא דופקים יותר מדי אחד את השני !! ..

בכל מקרה נמאס לי לרשום אם אתה רוצה לשאול עוד שאלות שאל חופשי חביבי !! :smile1: :smile1: :smile1: ( חולה על הסמיילי הזה הוא די דומה לי MUHAHAHA)

פורסם

ומה כ"כ רע בתותחנים?

יש לך פרופיל 72, אין לך יותר מדיי אופציות, אתה צריך להחליט בכלל אם אתה רוצה להיות לוחם או ג'ובניק.

פורסם

ומה כ"כ רע בתותחנים?

יש לך פרופיל 72, אין לך יותר מדיי אופציות, אתה צריך להחליט בכלל אם אתה רוצה להיות לוחם או ג'ובניק.

נכון קודם כל תחליט מה אתה רוצה להיות :smile1::silly:

פורסם
  • מחבר

ג'ובניק אני רוצה, להיות בבית, לעבוד, לצאת עם משהו ביד מהשנתיים וחצי האלה!

ולקוברה.. תודה רבה על העצות, אני אהיה חד משמעי אני מקווה בדרישה שלי ולא אתפנה!

פורסם

אין בעיה מותק ! :xyxthumbs:

אממ אם אתה סמוך ובטוח שאתה לא רוצה להיות קרבי , אני אישית הייתי ממליץ על מאבטח מתקנים אך זה לא ממש מתאים לכל סוגי האנשים אני לוקח פה צאנס קטן שאני ממליץ לך על זה , אך בכל מקרה זה יחשל אותך חזק מאד מבחינת אישיות וכאלה .. לעומת זאת יש לך אפשריות אחרות כגון להיות טבח במשמרת של שבוע שבוע ( אני מכיר כמה טבחים שקיבלו קיצור של שנה וכמה שלא קיבלו) ודבר שלישי נכון להיום חוץ מעובדים כלליים בצבא אף אחד לא קיבל קיצור שלך 4 חודש בשלב הזה (ציטוט"מהשנתיים וחצי האלה!") ככה שאתה משרת 3 שנים אלה אם כן אתה בוחר להיות מאבטח מתקנים - עוד רציתי לומר שאתה לא יכול לסמוך רק עליי ולהקשיב לי בלבד הרי אתה אפילו לא ממש מכיר אותי :P ( למרות שאני ממש מחכים בעניין הזה - לא אני לא נותן מחמאות לעצמי :badhairday:,ואני רוצה לעזור לך באמת) אבל כדאי לך לדבר עם קרובים או חברים שלך או קרובים של חברים שלך .. ולשמע הרבה דעות אבל אומר לך זאת, שאצלי בשכונה ובצבא הדעה הרווחת היא שצריך לעשות כמה שיותר בית זונות או כמה שיותר קרבי - ומאבטח מתקנים או טבח זה בית זונות על רמה ( להבדיל מעובדי ר"סר שגם הם די עושים בית זונות אבל משרתים 3 שנים והם טפשים כמו נעל) .. וג'ובניק טוטאלי..

מקווה שעזרתי ושאל חופשי עוד שאלות , אהה ובנוסף בבקשה שלח לי הודעה בפרטי ברגע שתתגייס ותכנס לתפקיד הנבחר - כי אני די מעוניין לדעת מה ייסגר איתך :) ..

פורסם

ובתור לוחם אתה יוצא בלי כלום אחרי שנתיים ושמונה נכון??

פורסם

קוברה אני שונא אותך על מה שכתבת.אתה ל אוהב את המדינה ואת האנשים בה שכבר קיטלגת טוב טוב כבר(מזכיר לי איזו מפלגה מהמאה ה-20,שכחתי ת'שם)

אבל נוח לך שאותם "קבוצות" מגנות עליך. צדק.

ורציתי לשאול - מה האופציות הקרביות שעומדות בפני 72?

פורסם
  • מחבר

בוא נגיד שביחס לג'ובניק שבעזרת השם אם אני אקבל ואהיה הרבה בבית ואצליח לעבוד במקביל ולעשות כמה אלפים טובים זה עדיף לדעתי על לוחם בסתם חיל בינוני אי שם בין הפטיש לסדן שמשתכר ב-700 שקל בלחץ ויוצא עם "תואר על הנייר".

פורסם

לגבי הקיצור גם זה לא רק לעובדים כללים אלא גם לנהגים ועוד כל מיני תפקידים מיותרים כאלה שאין להם שום תועלת לצבא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים