עבור לתוכן

יוזמת מכרז לbigtyphoon

Featured Replies

פורסם

פתחו חנות וזהו תעשו חנות כמו המשביר אבל בשנות ה20 שנמכרו מוצרים במחירים ללא רווח[בגרות בהיסטוריה :D]

• תגובות 70
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אתה רוצה להפוך את הבית שלך לשטח קרינה גבוהה תוך 2 דקות אז אפשר לחשוב על זה :smile1:

הממ. אני משוכנע שקירור גז לא פולט קרינה

פורסם

העיקר שהבנת את הרעיון :lol:

פורסם

אתה בפנים? אני רציני.. אני מחפש אנשים לבנות את זה איתם ביחד (אחד לכל אחד), מפאת גילי (ואני לא בן 90 ;D) אני חושש לקנות חלקים על דעת עצמי ולבחור טכנאי קירור על דעת עצמי, ו-swimmer מסנן אותי.

פורסם

אני בטוח שהוא לא מסנן אותך סתם.

לגבי פתיחת התרד אפשר לדבר ישירות עם חניות לעשות מכירה קבוצתית אני ידבר מחר עם חנות מסויימת עם היא תסכים אני יפתח תרד וכל מי שרוצה להיות חלק בעיניין שרק יגיד אבל כל זה נדע רק מחר.

פורסם

רעיון ממש טוב!!

אם הוא יצא אני בפנים!

לא צריך כמה מאות לפני חודש חודשיים ראיתי חנות שמכרה את הBT ב180 במכירה קבוצתית (10 יחידות) אבל בגלל שרק אני נרשמתי אז המכירה התבטלה.

לא יכלתה לדבר???

אני הייתי קונה 2 ואחד מוכר

פורסם
  • מחבר

בכלל מישהו צריך לעשות משהו, יש הרבה צרכני חומרה באתר שמוכנים להשקיע כסף טוב על מוצרים מתקדמים ויש פה גם הרבה אנשים שעובדים וקשורים בחנויות ומפיצים, אם תהיה פינת מכרז שבועי/ חודשי כולם ירוויחו ממנה.

פורסם

אתה בפנים? אני רציני.. אני מחפש אנשים לבנות את זה איתם ביחד (אחד לכל אחד), מפאת גילי (ואני לא בן 90 ;D) אני חושש לקנות חלקים על דעת עצמי ולבחור טכנאי קירור על דעת עצמי, ו-swimmer מסנן אותי.

אחי אני כבר מתענין בזה הרבה מאוד זמן והתחלתי לבנוותhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=177372.0

בנתיים יש לי בבלוק כמה נזילות כי ריתכתי נחושת עם פליז....וזה לא תפס טוב...

פורסם

נשמע מצויין אם זה הולך אני בפנים!!! :yelclap:

פורסם

אני גם הייתי מצטרף כנראה להרבה רכישות במקרה כזה.

אבל אני לא בטוח שזה כזה פשוט כמו שאתם מציגים את זה... ::)

פורסם

נתחיל בזה שזה רעיון מצוין :xyxthumbs:

ואני יברר עם מספר חנויות ביום ראשון וניראה מה אפשר לעשות

אבל לפני שמתחילים הכל צריך אישור של המנהלים באתר

ואפשר לשים את זה במבצעים בעמוד הראשי

פורסם
  • מחבר

יום ראשון בעייתי מבחינתי (צבא) ואני די בטוח שמבחינת אחרים גם כן.

בכל מקרה שיהיה כבר מבצע לשבוע שלם כך שכולם או לפחות כמה שיותר אנשים יוכלו להינות

פורסם

^^ צודק!!

צריך לתת זמן לא כולם יכולים ויהיו כאלה שיתלבטו בקשר לרכישה!!

פורסם

תיראו לא משנה מי יסגור עם איזה חנות אנחנו צריכים לדאוג שזה יהיה כמו מכירה קבוצתית

לדוגמא:

ביג טיפון ב 180 ש"ח מחייב קנייה של 100 יחידות בשבועיים לאישור העיסקה

פורסם
  • מחבר

כולנו יודעים ששאר המכירות הקבוצתיות באינטרנט זה לוקש שנותן לחץ פסיכולוגי אבל אני מאמין שרכישה קבוצתית אמיתית של כמות גדולה תהיה באמת כדאית לספקים שיתנו מחיר טוב למוצר ועדיין יצאו ברווח טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים