פורסם 2006 ביוני 2919 שנים אני חשבתי על יוזמה להוריד את המחיר של הbigtyphoon גוף קירור פופולרי באתר (ידוע שיש כאלו שמסתייגים ממנו).אולי אתר hwzone ירים את הכפפה ויבנה למפיצים או היבואן להנחה לחברי האתר רצינית של מספר מאות יחידות (אני מאמין שיש פוטנציאל לרכישה של 100 יחידות במחיר המתאים).
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים אני לא חושב שה-bt ממש יקר הוא יקר אבל לא עד כדי כך שאי אפשר לקנות אותו הוא עולה ככה בגלל שהוא שווה.
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים לא צריך כמה מאות לפני חודש חודשיים ראיתי חנות שמכרה את הBT ב180 במכירה קבוצתית (10 יחידות) אבל בגלל שרק אני נרשמתי אז המכירה התבטלה.
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים אני בעד לגמרי ולא רק במאוורראולי מישהו(שימונה מטעם האתר, אני מוכן לעזור) יפנה ליבואנים/חנויות בהצעה למחיר מוזל בקניה קבוצתית-של משתמשי HWZONEאולי דווקא כדאי להתחיל ברכיבים שיש עליהם "מעין" קונצנזוס - פניה מסודרת פעם בחודש נשמע לי רעיון(אגב זה מצריך "תנאי שימוש" באורך הגלות כדי שאיזה טמבל שלא ימצא חן בעניו משהו יתבע את האתר)כמו:עכברמקלדתרמקולים וכו'אומנם יש לפתור המון דברים בדרך כמו:כמו כמה מינימום אנשים להצעהמה קורה אם מישהו מתחרט אחרי קבלת המחיר שנעשה על גודל הקבוצה מן הסתם וכו'אבל זה אפשרי וכדאי+אולי התחלה לצרכנות נבונה בישראל
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים אל תצחק, אני כבר עובד על זה כפרוייקט לקיץ (swimmer תפסיק לסנן אותי ותעזור לי עם זה)
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים חשבתי לבנות אחד לעצמי ביחד עם swimmer ועוד שלושה ארבעה.. מפגש קירורי גז לקנו חלקים.. אתה יודע :smile1: אבל זה לגמרי אידיוטי מבחינתי כי הזכרונות שלי מגבילים אותי ממילא :lol: אבל מזמשנה, קירור גז home made עולה קצת יותר מקירור מים טוב. אתה רוצה להצטרף גם לרשימת המעוניינים?
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים אם אתה רוצה להפוך את הבית שלך לשטח קרינה גבוהה תוך 2 דקות אז אפשר לחשוב על זה
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים Great Idea!!!!!!!!!!!!!!! Damn This is great idea!!! אני ממש ממש בעד!! :yelclap:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.