עבור לתוכן

גופי קירור שקטים לכ.מסך ומעבד (וזולים).

Featured Replies

פורסם

טוב אני פותח עוד פוסט לנושא שכבר שאלתי עליו ואני ישאל שוב.

אני רוצה להפוך את המחשב ליותר שקט לשמור על קירור סביר ולא להשקיע הרבה כסף!!.

1.אני רוצה להחליף את ה tr2 המעפן שלי בac alpine 64 שהוא זול (מאוד) אמנם הוא קצת כמו קירור סטוק בלי heatpipes ונחושת ולדים ושטויות אבל יש לו מאורר 92ממ' שאמור להיות שקט שאלתי היא עד כמה הוא שקט והאם ישפר את הטמפרטורה של המעבד?

2. אני רוצה להחליף את קירור הסטוק הרועש והמעצבן של הxfx 6600gt שלי יש לי שתי אופציות 1. aerocool vm-101 עולה 80 שקל, עם מאורר גלסיאל 120 מ'מ באחורי המארז שדוחף! אוויר+ במידת הצורך אלתור עם מאורר 120 או80 מ''מ שיש לי כבר על הגוף הזה.

או arcticcoolin nv silencer 6 rev 2 עולה 130+-.

דעות מענות טענות וכו'

פורסם

למעבד הייתי הולך על BigTyphoon. אומנם הוא עולה 240-250 ש"ח אך הוא שווה כל שקל.

לכ.מ. לך על הסיילנסר, הוא מצויין בשבילך.

פורסם
  • מחבר

שוב אני אומר זולים גם אם יוזמת המכרז שלי תלך אני עדיין לא רוצה להשקיע יותר מדי כסף על הקירור.

בקיצור יש חנות בזאפ שיש לה מחירים הכי טובים למוצרי ac שאמורים להיות שקטים- בקיצור אם אני מוותר על אוברקלוקינג למעבד (לכ.מסך תשאר לי האופציה) אז הalpine שווה?

על הסיילנסר אני חושב שאני ילך בכל מקרה כי מאורר הסטוק של הכרטיס מסך פשוט מטריף אותי חוץ מזה הסתכלתי הvm-101 לא יקורר בכלל ע"י המאורר האחורי

אלא רק על ידי הקדמי וכנראה שגם זה בקושי.

פורסם

סיילנסר לכרטיס מסך !!

למעבד תחסוך כסף לפחות לפריזר אם זה זה לא שתלם לך מבחינת שקט !!!

ועוד מאורר קדמי+ אחורי יספקו אותך...

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מאורר אחורי וקדמי של גלסיאל כבר יש שקטים נזירות עם בטחון עצמי נמוך.

אז איזה אופציה טובה יש ב150+- כשבמחיר כזה אני מצפה לשקט מירבי ולאפשרות לאובר קלוקינג- כלומר מאורר עם שליטה או משהו בסגנון.

דרך אגב יש לי אפשרות להשיג tt silent tower ב 100 שקל כמה טוב ושקט הוא.

פורסם

לא טוב ולא שקט...

לך על הפריזר...

פורסם
  • מחבר

עכשיו לפי האתר של ac הפריזר יותר רועש מהalpine

0.8 מול 0.6 סונ

וניסיתי להוריד את מהירות המאורר שכבר מותקן אצלי על המעבד באמצעות ספידפאן (שאמור לתמוך בלוח שלי ga-8knf9)

ולא קורה כלום (וניסיתי גם עם easytune) ככה שאני לא בטוח אם תהיה לי אפשרות להוריד קצת את הרעש של הפריזר

מבלי לפגוע במאורר (אני מעדיף שהמאורר יהיה מחובר ללוח אם ושתהיה לי התרעה כאשר הוא לא עובד.

פורסם

עכשיו לפי האתר של ac הפריזר יותר רועש מהalpine

0.8 מול 0.6 סונ

וניסיתי להוריד את מהירות המאורר שכבר מותקן אצלי על המעבד באמצעות ספידפאן (שאמור לתמוך בלוח שלי ga-8knf9)

ולא קורה כלום (וניסיתי גם עם easytune) ככה שאני לא בטוח אם תהיה לי אפשרות להוריד קצת את הרעש של הפריזר

מבלי לפגוע במאורר (אני מעדיף שהמאורר יהיה מחובר ללוח אם ושתהיה לי התרעה כאשר הוא לא עובד.

אתה מדבר על אמפר...

תבדוק לפי דציבלים ותגיד מה יותר שקט...

פורסם
  • מחבר

לא זה לא המתח.

בארקטיק קוולינג לא משתמשים במדד של דציבלים למדידת רעש אלה במדד sone שזה יחידה אחרת (יש על זה גם בביקורת של מוצר שלהם באתר).

בכל מקרה הalpine יותר שקט אבל אם מורידים את המתח אז שניהם באותו רעש רק שלפריזר יש קירור יותר טוב.

פורסם

הבנתי אותך...

עדיין הייתי הולך על הAC כי הוא טוב יותר לפי מה שאומרים פה.. ויש אותו להרבה אנשים...

פורסם

הפריזר הכי מתאים לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים