עבור לתוכן

תיראו במה הFBI מיתעסק

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3268912,00.html

על פי איגוד הקולנוע האמריקני, ה-MPAA, קבוצת הפיראטים אחראית לחצי מהעותקים של הסרטים שצולמו בקולנוע במצלמות וידאו, והופצו בקלטות ברחוב או באינטרנט בארה"ב.

למי שלא מבין זה איכות חראה

יו"ר ומנכ"ל ה-MPAA, דן גליקמן אמר כי המבצע מהווה נצחון חשוב במאבק נגד פיראטיות פיזית (קלטות) ופיראטיות ברשת. "אנו מוחאים כף ל-FBI ולמשרד התובע על האנרגיה וההתמדה שלהם בתיק הזה", אומר גליקמן, "האנשים האלה היו קבוצה מאורגנת שהזינה כלכלה מחתרתית". על פי הערכות ה-MPAA, הפיראטיות גרמה לתעשית הקולנוע להפסדים של 6.1 מיליארד דולר ב-2005.

הם באמת חושבים שאנשים שקונים סרטים באיכות שאני אפילו לא מוכן ליראות בחינם יקנו סרטים אם לא יהיה פירטיות?

למעשה אני מעדיף אפילו ליראות כוכב נולד או אודטה מאשר ליראות סרטים באיכות כזות :lol:-טוב זה היה הגזמה

פורסם

ARRRRRRRRRRR, mpaa are scurvy sea cats!

פורסם

מה הקשר? הם לא מפסידים מהCAM הם מפסידים מהDVDRIP .

פורסם

איכססס איכות זוועה!!

אי אפשר לראות כזה זבל! :pissed:

בכל מקרה, אני עכשיו אוריד 5 סרטים חדשים דווקא! :lol:

יש המלצות?

פורסם

זה לא TC?

פורסם

ת'אמת?

גם אני נוטה לאחרונה לא לראות את הסרטים שצולמו בוידאו בקולנוע.(כל הסרטים החדשים שיוצאים לקולנוע ומופיעים אחרי כמה שעות ברחבי הרשת)

פורסם
  • מחבר

ת'אמת?

גם אני נוטה לאחרונה לא לראות את הסרטים שצולמו בוידאו בקולנוע.(כל הסרטים החדשים שיוצאים לקולנוע ומופיעים אחרי כמה שעות ברחבי הרשת)

למה רק לאחרונה?

אחרי 2-3 סרטים כאלה אתה מבין שזה רק מקלקל תסרט

בימיוחד סרטים אם אפקטים חזקים כמו STAR WARS פרק 3 או שר הטבעות לדוגמה

פורסם

הם באמת חושבים שאנשים שקונים סרטים באיכות שאני אפילו לא מוכן ליראות בחינם יקנו סרטים אם לא יהיה פירטיות?

למעשה אני מעדיף אפילו ליראות כוכב נולד או אודטה מאשר ליראות סרטים באיכות כזות :lol:-טוב זה היה הגזמה

:lol:

כן הם באמת חושבים ככה...

פורסם
למעשה אני מעדיף אפילו ליראות כוכב נולד או אודטה מאשר ליראות סרטים באיכות כזות -טוב זה היה הגזמה

חחחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

הרגת אותי אחי...

באמת איכות זבל, ואם מישהו קם לקנות פופקורן, או מתעסק עם החברה שלו...

עלה יוסטור,

אבי

פורסם

ראיתי פעם אחד שפתאום באמצע הסרט שומעים כריזה של האולם:

mr. and ms. something please come and pick up your son at the booth

:nixweiss:

פורסם
  • מחבר

ראיתי פעם אחד שפתאום באמצע הסרט שומעים כריזה של האולם: "mr. and ms. something please come and pick up your son at the booth"

:nixweiss:

:lol:

אני עד היום מיתחרט שראיתי את פרק 3 באיכות כזות

פשוט למרות שאני לא אוהב תטרילוגיה החדשה פרק 3 היה מפוצץ אפקטים ואקשן

וזה קילקל לי תסרט לגמרי

efa97a5e.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים