פורסם 2006 ביוני 2919 שנים מה אתם נופלים עליו תגידו לא יודעים וזהו.יכול להיות שאתה לובש נעליים לא נוחות אוו משהו אבל לא נראה כי עם הייתה לובש נעליים לא נוחות היה כואב לך גם הגב אבל תנסה לעסות את הרגל זה יכול לעזור.
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים תתקשר אלי שאני יעשה לך עיסוי עם שמנים ארומטים ( ) בעעעע! תלך לאורטופד או משו רופא משפחה, תיהיה בריא אמן, אבי
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים תחבר תפוח אדמה לברך שלך, לך לישון איתו, בבוקר תן מכה בברך, זה אמור להעלים את כל הכאבים...
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים גם לי קרה משהו דומה. מה שקרה זה שהיו לי יותר מידי נוגדנים בדם והנוגדנים התחילו לאכול לי את הרקמות. וכן זה היה ברגל.לך לרופא תעשה בדיקות (צילומים ודם) ותגמור עם זה.
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים א - לך לראות רופא.ב - יש מקרה (מופיע בעיקר אצל חיילים ונשים בהריון) שבו השריר בשוק נתפס בזמן השינה. הפיתרון במקרה הזה הוא לדרוך חזק עם הרגל על הרצפה.מקרה ב קרה לי כבר כמה פעמים... זה קורה גם בבריכה או בים (קרה לחבר שלי בים)המציל הושב אותו ומשך את הבהונות לכיוון הברך (אם הבנתם) זה כמו להרים את כף הרגלוצריך שמישהו יעשה את זה
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים מחבר הלכתי לרופא מזמן זו לא הפוואנטההוא אמר שזה כאבי גדילהאבל אין משו לעשות נגד הכאבים? לאף אחד פה לא קרה דבר דומה?
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים מחבר לא....יכולתי להזיז את הרגליים..אבל כאבו לי הברכיים בטירוף כל פעם שזזתישלא זזתי הכאב נחלששזזתי זה רק התחזק
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים טוב אז לדעתי מה שנשאר זה לסבול... כי איך תוכל לעצור את זה... אם זה ממש ממש כואב יש PAINKILLERS
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.