עבור לתוכן

שאלה לחברה שעשו טיולים בחול במקומות לא בטוחים

Featured Replies

פורסם

היי

אני מתכנן לצת לטיול ארוך בעוד חודשיים

רציתי לדעת מחברה שעשו טיולים כאלו איך הם שמרו על הדברים שלהם

כי הבנתי שגונבים שם הרבה ואני אלך עלי שם עם הרבה כסף ומצלמה דיגיטלית ופלאפון ויכול להיות אפילו מחשב נייד (12")

גם משקפי שמש יכול להיות ואולי שעון

וכמובן כל הדברים הרגילים (בגדים וכו)

חשוב לציין שאני בחיים לא איבדתי כלום ואני שומר על הדברים שלי ממש טוב

בקיצור על מה אתם ממליצים ואיזה איצות שימושיות יש לכם

תודה רבה

פורסם

היי

אני מתכנן לצת לטיול ארוך בעוד חודשיים

רציתי לדעת מחברה שעשו טיולים כאלו איך הם שמרו על הדברים שלהם

כי הבנתי שגונבים שם הרבה ואני אלך עלי שם עם הרבה כסף ומצלמה דיגיטלית ופלאפון ויכול להיות אפילו מחשב נייד (12")

גם משקפי שמש יכול להיות ואולי שעון

וכמובן כל הדברים הרגילים (בגדים וכו)

חשוב לציין שאני בחיים לא איבדתי כלום ואני שומר על הדברים שלי ממש טוב

בקיצור על מה אתם ממליצים ואיזה איצות שימושיות יש לכם

תודה רבה

קודם כל להרבה מקומות צריך חיסונים וגם מאוד כדי לעשות ביטוח רפואי טוב

חוץ מיזה על תיקח יותר מידי כסף ודברים יקרים וגם תנסה כמה שיותר להסתיר את מה שיש לך

שלא ירחרחו את הכסף מירחוק

בהרבה מקומות תירותים יש גנבים (כולל ארצות מפותחות)ובהרבה ארצות עולם שלישי ככה שכדי ליזהר

אני לא היתי בטיול באמת ארוך אבל הכרתי הרבה שהיו וסך הכל כולם חזרו בשלום

ככה שעל תפחד יותר מידי אבל תישמור על עצמך

ודרך אגב צריך להיות מידע על כל ארץ באתר ממשלתי כל שהוא אני לא יודע איזה מישרד בדיוק אחרי לנושא

אבל מומלץ ליבדוק

פורסם
  • מחבר

זה ברור אני דיברתי על משהו אחר

נגיד שכסף הויזה והדרכון מחזיקים בתוך המכנס בכיס מיוחד ואז הוא דיי מוגן

ואני לא מדבר על ענינים של ביטחון או בריאות שזה ברור שצריך לשמור על עצמך (אני לא בטוח שאיך שהמדינה שלנו נראת פה יותר בטוח אבל זה נושא אחר)

אני מדבר על חפצים שצריך להחזיק בתיק או משהו כי הם גדולים יותר ולא נכנסים ישר לכיס

כי שמעתי הרבה סיפורים של אנשים שנגנב להם דברים

למשל עובר לידך אחד עם אופנוע ומרים לך את התיק או את המשקפי שמש ישר מהפנים או אפילו משקפים רגילים

שמעתי על אנשים שחתכו להם את הכיס האחורי בשביל לנסות לגנוב כסף או שחתכו להם את הרצועה של התיק

או שפשוט כושי ענק בא אליך ואומר "תביא תכסף"

פורסם

או שפשוט כושי ענק בא אליך ואומר "תביא תכסף"

או שאני .. :lol: :lol:

בכל מקרה, לאן אתה מתכנן לנסוע?

פורסם

דבר ראשון זה תלוי, לאן אתה הולך?

תמיד טוב שאחרי שמושכים מכספומט מהר להחביא בלי לספור, ומוכרים בארץ בכל מיני מקומות כאלה גרביים שאפשר להחביא בהן תעודות וקצת כסף.

או תשמור אותם בפאוץ' ככה שגם קשה להוריד ואתה גם רואה אותו...

לא צריך להשתגע אבל פשוט לשים לב.

פורסם

גלוק בכים עם כדור בקנה וואלה אף אחד לא יתעסק איתך

פורסם

רעיון נחמד זה ללבוש את התיק מקדימה ככה שאתה תמיד רואה אותו ואף אחד לא יכניס לך ידיים לתיק מבלי שתרגיש.

פורסם

לאן אתה נוסע בכול מקרה תראה מה תעשה מחשב נייד תשכח מזה תקנה אפוד עם מלא כיסים שם תשים תפלאפון נרתיק למשקפים מים וכול מה שצריך

עכשיו יש מעין פאוץ כזה שמתחבר לרגל כמו נרתיק לאקדח שיש לבנות שצמוד לרגל

שם אתה שם תכסף וויזה ודרכון

ובאפוד אתה שם קצת כסף שלא כול פעם שצטרך להוציא מזומנים תראה לכולם תנרתיק הסודי

אמממ לא להתבלט, לא ללבוש שרשראות,עגילים ודברים שמסגירים שאתה מליין

ואם יש לך רשיון לנשק אני ממליץ בחום על איזה אקדח 9 מילמטר עם מחסנית גדולה ככול האפשר ושאפשר להשאיר כדור בקנה תמיד ושיש נצרה ששומרת

אממ אם אין אז איזה תרסיס ספריי איכותי ושוקר וסכין יספיקו

רק תזכור גם אותם תחביא אם תראה אותם זה אומר שיש אליך משהו

פורסם

ואם יש לך רשיון לנשק אני ממליץ בחום על איזה אקדח 9 מילמטר עם מחסנית גדולה ככול האפשר ושאפשר להשאיר כדור בקנה תמיד ושיש נצרה ששומרת

כולה טיול לחו"ל

אתה מגזים

פורסם

אולי תגיד לאיפה אתה נוסע?

יש הבדל גדול בין אפריקה לבין NYC לבין פרו.

פורסם

<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>לאן לעזזל אתה נוסע? סיירה לאון?</p><p>ולמה לכל הרוחות אתה צרייך מחשב נייד בחו"ל? להיות GEEK אתה יכול גם בארץ הקודש. אתה נוסע לחו"ל כדי לראות נוף אחד, להכיר אנשים מתרבויות שונות ושתות דלי של מוחיטו, לא כדי להתעדכן ב-HW... ומה אתה צרייך פלאפון? סתם שיגנבו לך? קנה כרתיס חיוג לחול. אל תיקח הרבה מזומן. קח כרתיס אשראי כי אם יגנבו לך אותו אתה מתקשר למוקד וסוגר אותו לקיבינימאט. ולא, אל תשים כסף במכנסיים. כייסים מומחים מכירים את כל הטריקים שטיקים האלו ובאוטובוס צפוף או רכבת תחתית אתה אפילו לא תחשוד בכלום. יש מעין פאוצ'ים כאלו מיוחדים שמוכרים בחנויות מטיילים שאתה לובש על הגוף מתחת לחולצה, ויש אפילו כזה קטן וחסין מים לכסף ומפתחות שאתה שם על הרגל כשאתה הולך נגיד לשחות לבד בים ואין איתך מישהו שישמור על הדברים שלך על החוף - או שאתה סתם לא סומך עליו.</p><p>ללבוש פאוץ' רגיל מקדימה אגב זה לא יעיל - יכולים בעדינות להוריד אותו ממך מאחורה דווקא. </p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>

פורסם

WHEY, תגיד, אתה מטומטם? אולי גם תגיד לו לקנות קלצ'ניקוב עם מחסנית 50 כדור וכוונת טלסקופית? :s07:

לפני כמה חודשים עצרו ישראלי בהודו (נראה לי) על זה שמצאו אצלו תרמיל ריק של כדור!

חוץ מזה, שצריך רישיון לנשק בכול מדינה שאתה מגיע אליה. איזה סיבה יש למדינה לתת רישיון לתייר?

באופן כללי, תיק מקדימה, לא לשים שום דבר בכיסים, גם אם הם עם ריצ' רצ', כסף שיהייה לך לפחות בשני מקומות (ככה שאם גונבים אחד, יש את השני ואתה לא נתקע בלי כסף כשהכספומט הקרוב נמצא 500 ק"מ ממך...) מצלמה וכו רצוי לשים בתיק (שנמצא מקדימה) עמוק בבגדים...

על אפודה אני גם לא ממליץ כי זה ממש לא בעייה לנקות כל כיס חיצוני... כמו שדריה המליצה, יש את הפאוצ'ים שלובשים מתחת לחולצה ואפשר לשים בהם כסף...

פורסם

לאן לעזזל אתה נוסע? סיירה לאון?

ולמה לכל הרוחות אתה צרייך מחשב נייד בחו"ל? להיות GEEK אתה יכול גם בארץ הקודש. אתה נוסע לחו"ל כדי לראות נוף אחד, להכיר אנשים מתרבויות שונות ושתות דלי של מוחיטו, לא כדי להתעדכן ב-HW... ומה אתה צרייך פלאפון? סתם שיגנבו לך? קנה כרתיס חיוג לחול. אל תיקח הרבה מזומן. קח כרתיס אשראי כי אם יגנבו לך אותו אתה מתקשר למוקד וסוגר אותו לקיבינימאט. ולא, אל תשים כסף במכנסיים. כייסים מומחים מכירים את כל הטריקים שטיקים האלו ובאוטובוס צפוף או רכבת תחתית אתה אפילו לא תחשוד בכלום. יש מעין פאוצ'ים כאלו מיוחדים שמוכרים בחנויות מטיילים שאתה לובש על הגוף מתחת לחולצה, ויש אפילו כזה קטן וחסין מים לכסף ומפתחות שאתה שם על הרגל כשאתה הולך נגיד לשחות לבד בים ואין איתך מישהו שישמור על הדברים שלך על החוף - או שאתה סתם לא סומך עליו.

ללבוש פאוץ' רגיל מקדימה אגב זה לא יעיל - יכולים בעדינות להוריד אותו ממך מאחורה דווקא.

אי אפשר להוריד לך פאוץ' בלי שתשים לב, כי אתה תרגיש שמשהו לא נוגע בך ונעלם לך משקל מקדימה. מהכיס עוד אפשר איכשהו להוציא, אבל אם מישהו ינסה לפתוח את הפאוץ' ולהוריד קשה מאוד לא לשים לב.

פורסם

אי אפשר להוריד לך פאוץ' בלי שתשים לב, כי אתה תרגיש שמשהו לא נוגע בך ונעלם לך משקל מקדימה. מהכיס עוד אפשר איכשהו להוציא, אבל אם מישהו ינסה לפתוח את הפאוץ' ולהוריד קשה מאוד לא לשים לב.

איזה שטויות

גנבים יודעים להוריד לך פאוץ ושעון והרבה דברים אחרים בלי שתרגיש כלום בדקות הראשונות

ועד שתיראה שגנבו לך הם יהיו רחוקים מאוד

פורסם

כשהיתי באיטליה הסתובבתי עם הפאוץ' הזה סביב הבטן מתחת לחולצה ... הכי בטוח

אחת הדרכים הכי שכיחות של גנבות שם זה שני אנשים על טוסטוס(אחד נוהג והשני משאיל) שפשוט נוסעים לייד תייר (בדרך כלל במעבר חצייה) גוזרים את התיק ופשוט בורחים לתוך הסמטאות לפני שהספקת להגיד "They stole my bag" כמו שתי תיירות שגנבו לאחת מהם תתיק ממש לנגד עניי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים