עבור לתוכן

רוצה לקחת את עצמי בידיים !!

Featured Replies

פורסם

לא אבל הייתי שמח לקבל תשובה ממישהו שמבין בנושא לשם שינוי

• תגובות 42
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה נושא? עישון סיגריות מגיל 9 ? :silly:

פורסם

לא אבל הייתי שמח לקבל תשובה ממישהו שמבין בנושא לשם שינוי

3 מילים:

אתה לא בכושר!

פורסם

אתה יכול להמליץ לי על ראות איכותיות במחיר טוב? אני אשמח גם אם יש השוואת מחירים בזאפ

מה נראה לכם שאני כל היום יושב בבית כמו מפגר ולא עושה כושר?

פורסם

מזה אין אוויר אחרי 2 דקות?? זה כי אתם לא עושים כלום!!

כושר (סיבולת לב ריאה ושרירים זה דבר שבונים) אם אתה לא משקיע אז אתה מדרדר..

גם אני הייתי אחד שבתיכון בריצת 2 ק"מ הייתי עושה ב10 דקות או 11 וחוזר מת...

היום אני עושה ב8 דקות ואפילו יכול לרדת. אבל אני מעדיף לרוץ ריצות ארוכות של 30 דקות עד 45..

וזה דבר נפלא.. זה משפר את ההרגשה הכללית.. את הכל..

שווה לנסות.. לרוץ פעמיים שלוש בשבוע.. ולהשקיע בזה.. ולא להפסיק.. כי אם מפסיקים אז הכל נהרס..

דרך אגב 170 ס"מ 58 קילו.

ולבחור שפתח את התראד.. אני מצטער אבל אתה נשמע כאילו אתה לא מוכן להשקיע את הכל..

ולתת את החצי שנה הזאת עכשיו ולקרוע את התחת כדי שיהיו לך חיים נורמלים אחר כך..

כל החברים שלך לא יפסיקו לעשן גם איתך.. ולא יתחילו לא לעשן בסביבתך.

אז תעשה את ההחלטה שלך.. לדעתי קודם תפתר מהסיגריות.. האלכוהול פחות דחוף עכשיו..

והלימודים.. זה לא קשה ..רק צריך רצון לשבת וללמוד.

אבל כל עוד החברים שלך כל הזמן יגררו אותך חזרה לסיגריות ודברים אחרים אז אתה בחיים לא תצליח..

אין מה לעשות.. בכל חבורה טובה של חברים.. כולם דומים.. בדרך כלל כולם מעשנים.. או אף אחד..

אחרי חברים טובים (קבוצה של 5או 6) אז הם דומים..

כנראה שלא קיבלת את השוק הרציני כדי שיגרום לך להפסיק לעשן..

סבא שלי הפסיק לעשן בגיל 70 ומשהו אחרי שהתחיל באיזה גיל 20..

הוא עישן כמה חבילות ביום.. ביום אחד.. שאיכשהו הוא ראה שזה יהרוג אותו.. ואיכשהו ראה את המוות.. הוא הפסיק..הוא קיבל את השוק.. (עכשיו הוא נקי..כבר לא מעשן)

אתה צריך חברים שיעזרו לך.. וחברים שעושים את מה שאתה רוצה להיגמל ממנו.. לא נראה לי עזרו ממש

פורסם
  • מחבר

טוב תודה לכם מהיום אני מפסיק לעשן זהו מחר זה יום שישי וזה יום מאוד קשה בשבילי לא לעשן כי יוצאים כולם יש כסף והכל אז קשה אבל היהנה ממחר נתתי לעצמי מילה שאני לא מעשן יותר ואני וחברים שלי היום קראנו כל אחד איזה 10 סיגריות LM אדום חח ולחצנו יד שלא מעשנים מחר

פורסם

תראה, אני לא יודע עד כמה אתה רציני, או עד כמה חברים שלך רציניים, אם הוא לא, יש לך רק ברירה אחת והיא למצוא חברים חדשים - שלא מעשנים :nixweiss:

יש לי חברים שמנרגלים אבל אני לא מנרגל (לחץ חברתי לא פועל עלי ונוסה עלי מספר פעמים ::)), מה שצריך זה פשוט כוח רצון וכח אישי להתנגד ללחץ סביבתי ::)

פורסם

טוב תודה לכם מהיום אני מפסיק לעשן זהו מחר זה יום שישי וזה יום מאוד קשה בשבילי לא לעשן כי יוצאים כולם יש כסף והכל אז קשה אבל היהנה ממחר נתתי לעצמי מילה שאני לא מעשן יותר ואני וחברים שלי היום קראנו כל אחד איזה 10 סיגריות LM אדום חח ולחצנו יד שלא מעשנים מחר

חצי מהת'רד הסביר לך לא לעשן סיגריה אחרונה כי זה לא נגמר :s07:

ואם תצאו מחר אין מצב שלא תעשן.

פורסם

פשוט תגלוש הרבה בפורום, יש פה הרבה אנשים שיכולים לשמש לך אחלה של דגמ"ש (דוגמה אישית), מה גם שתחליט שכל פעם שאתה משועמם ומתוך הרגל מדליק סיגריה או לחלופין כל דבר אחר שתייה וכדומה פשוט תשב על המחשב, צא לריצה, תתאמן זה יפרוק הרבה לחץ ישפר לך את הכושר או לחלופין ירחיב לך את האופקים ואחי תאמין לי שתעשה הכל במינון הנכון אתה תהנה הרבה יותר, לשתות גם אני שותה מדי פעם במסיבות עם חברים כדי לקבל "ראש טוב" אין בזה שום דבר פסול, בנוגע לסיגריות ונרגילה, במילים ארחות ניקוטין ושאר זבל לא מתקרב זה הפס האדום שלי! ועוד משהו שכתבתי אחרון מטעמי זיכרון... שאולי היה צריך לפתוח את דבריי, אל תעז לזלזל בלימודים ! אתה תצטער על זה וחבל, תהיה בנאדם, תתעצב, תכין לך משהו ביד לעתיד זה חשוב !

הכל מתחיל ברצון! ITS UP TO YOU !

Good Luck ! :xyxthumbs:

פורסם

תמצא לך אהבה או משהו ששווה לחיות בשבילו במקום ליות רק בשביל סיגריות וודקה.

אתה צריך למצוא לעצמך את הדלק שיניע אותך לחיות חיים טוובים, תתחיל בקטן, פחות סיגריה פה ושם, פחות כוסית פה ושם, ואז זה כבר יהיה באנלי בשבילך!,

אבי

פורסם

אם הסביב הקרובה לא תומכת , שום דבר לא יעזור , רק ריסון למיטת בית חולים.

אתה צריך לעזוב את הביוטופ החברתי שלך ולעבור לאחר , או לנסות לחנך את החברים שלך

אבל הסיכוי לזה הוא מאוד קטן , אז תנסה למצוא חברים אחרים.

פורסם

זרוק אגרופים לכיוון הפנים של כל ה"חברים" האלה שלך.

תופתע לגלות כמה זה משחרר להפתר כמו שצריך מ"חבר".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים