עבור לתוכן

צריך חוו דעת על KSP בסניף תל-אביב

Featured Replies

פורסם

אם מישהו פה קנה מהם מחשב שיגיד לי בבקשה איך השירות שלהם וכל זה ואיך החלקים שלהם שמעתי שבסניף חיפה קנו מהם חלקים והם הביאו חלקים לא טובים ועבדו על אנשים...אם מישהו פה קנה מהם מחשב שיגיד לי בבקשה איך הם פשוט אני מתכוון לקנות מהם מחשב ב-8500 אז חשוב לי לדעת איך הם....תודה רבה מראש :D

פורסם

קרא חוקים ועוד מעט ינעלו לך :'(

פורסם
  • מחבר

מה לא עשיתי טוב?..... :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם
6. חנויות: חל איסור לפתוח דיונים או לפרסם הודעות הדנות בחנות זו או אחרת. שמות חנויות יוזכרו לצרכי השוואת מחירים בלבד, ולא לצרכי הבעת דעה על חנות זו או אחרת.
פורסם

אסור להביע דעה על חנות כזו או אחרת...

פורסם
  • מחבר

מה זה הבולשיט הזה?..........אם מישהו רוצה לדעת אם החנות טובה איפה שואלים?........אני פשוט לא רוצה לשלם 8500 שקל ולברר אחר כך שיש לי בעיות איתם :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

אם אתה מלכתחילה לא בטוח, אז פשוט אל תקנה מהם.

פורסם

מה זה הבולשיט הזה?..........אם מישהו רוצה לדעת אם החנות טובה איפה שואלים?........אני פשוט לא רוצה לשלם 8500 שקל ולברר אחר כך שיש לי בעיות איתם :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

צודק, אבל מצד שני האתר לא רוצה שיתבעו אותו אחרי שאנשים כאן ילכלכו על החנות, מבין?

בכל מקרה אם יש למישהו מה לומר לך הוא ישלח לך בפרטי ...

פורסם

אתה יכול לשאול בפורומים אחרים שזה כן מותר בהם.......

פורסם

דבר עם BIODOME מהפורום בפרטי.הוא יוכל לעזור לך.

פורסם

היה פה איזה פרק זמן מסויים שכל נושא שני היה על חנות כל שהי...

לכן הוציאו חוק חדש...

פורסם

אני מבין שיש חוות דעת שלילית זה אסור. בגלל תביעות וכיוצא בזה, אבל חוות דעת חיובית מדוע לא???.

פורסם

מה פסול לפרסם מישהו שנותן שירות ואחריות רצינית, שלא לדבר על מקצוענות? האם זה לא תורם לנו משתמשי המחשב? הרי גם אתר זה נועד לאותה מטרה לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים