פורסם 2006 ביוני 2819 שנים DVDRW של LITEON, קרה פתאום אחרי חזרה של המחשב ממצב STANDBY.מישהו נתקל בזה, או שזה פשוט אומר שהכונן מת?
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים אני משער שהוא לא כזה נאב, והוא ניסה את זה....אחי תנסה לנתק ולחבר את הכבלים של כונן. ותבדוק במנהל ההתקנים אם המחשב מזהה את הכונן.
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים מחבר ניסיתי כבר את כל מה שאמרתם, כולל לנתק, לאפס ביוס, לבדוק על סוגים שונים של דיסקים, לנסות להבהיל אותו ולנסות להציע לו סוכריות אם הוא רק יפסיק להבהב.נאדה.אני מנחש שהגיע הזמן לראות אם אפשר לשחק איכשהו על העובדה שקניתי אותו במקום שעשה עלי הרבה כסף ולהחליף.
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים לי קרה בדיוק אותו הדבר לפני כשבוע בערך, רק שאצלי מדובר בCDRW של LG... אם תבדוק במחשב שלי, אז גם תיראה שהכונן פשוט נעלם. בכל אופן - אצלי הכונן הלך לעולמו אחרי כ3 שנות עבודה... אז רכשתי אחד חדש.
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים מחבר רק כדי לסגור את הנושא - פתרתי את הבעיה.מנתברר ש(כבר פעם שני שאני עושה את זה...) הרצתי את התוכנה שהופכת אותו לRPC1 כשהיה דיסק בכונן וזה דפק לו את הfirmware.עדכנתי firmware והכל הסתדר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.