עבור לתוכן

בעיה בכונן CD . מנסה לצרוב ואח"כ המחשב אומר שיש 0 דברים עליו אבל כל המקום תפוס

Featured Replies

פורסם

ניסיתי לצרוב כמה דברים לאחרונה

מייד לאחר הצריבה המחשב מראה שהקבצים על הדיסק (בכונן E)

אבל אח"כ הוא אומר שהדיסק ריק אין עליו קבצים, אבל 100% תפוס.

מה זה אומר ואיך פותרים את זה ? זה אומר שהקבצים שם או לא ? ואם כן למה אי אפשר לראות ?

דיסקים אחרים הוא כן מראה. וזה אותו סוג כולם.

יש ליWINXP . ניסיתי עם NC והוא לא מזה שיש משהו בכלל בכונן תקליטורים ? ? ? ???

הצילו!!

פורסם

תנסה בכונן אחר. תחליף סוג מדיה. תעדכן קושחה. תשים דיסק ניקוי.

זה מופיע במיליון תרדים תבדקו לפנישאתם שואלים

פורסם
  • מחבר

תנסה בכונן אחר. תחליף סוג מדיה. תעדכן קושחה. תשים דיסק ניקוי.

זה מופיע במיליון תרדים תבדקו לפנישאתם שואלים

אין לי איפה לנסות כרגע.

מדיות שלי זו אותה חברה כבר 10 שנים. שום העיה לא היתה איתם אף פעם. דיסקים אחרים הכונן קורא\כותב כן מראה.

לגבי - תעדכן קושחה. תשים דיסק ניקוי - איך עושים את זה ?

פורסם

דיסק ניקוי קונים בכמה שקלים - שים לב יבש בלי חומר. אם יש לך את הCD עשר שנים(או משהו בסגנון) כנראה שהוא נפח

את נשמתו. אני לא חושב שזו בעייה של קושחה אם זה פתאום התחיל עם אותם מדיות. בכל מקרה תנסה בכונן אחר

פורסם
  • מחבר

אוקי אני ינסה דיסק ניקוי

אבל הצורב CD\DVD יש לי אותו פחות מחצי שנה

המדיות שלי אני תמיד קונה סילברליין - לזה התכוונתי ב10שנים

לא הבנתי מה זה קושחה אבל אני יחפש כאן תודה

אם זה יכול להיות עוד משהו חוץ מניקוי תודיע לי ?

פורסם

בשמחה. אם הצורב בן חצי שנה אז כנראה שזה לא ליכלוך ולא קושחה. יכול להיות שכדאי שתממש אחריות

בכל מקרה שמעתי מהרבה אנשים וגם ראיתי אצלי שמדיות הDVD של SILVERLINE הם על הפנים. תנסה אחרות.

פורסם
  • מחבר

אני די מנסה להתחמק מהאפשרות של לממש אחריות כי אין לי הרבה מושג באיך לפרק את הCD מהמחשב

אני גם מנסה לא ללכת ישר לקיצוניות ולהחליף דברים - אם אפשרי

הצורב+כל המחשב בן חצי שנה. קניתי ביונואר.

אה ועוד משהו. יש לי WINXPלא חוקי שיש עליו הודעת NOT GENUINE + יש לי בעיה עם הפיירוול שלו כבר הרבה זמן (יש לי פיירוול אחר בינתים) זה יכול להיות קשור ?

אגב הצורב זה NEC3550

לגבי סילברליין זה ממש מוזר לי . אף פעם לא היו לי בעיות איתם.

איזה מדיות אחרות נחשבות לטובות ?

פורסם

אני לא חושב שזה קשור (אלא אם כן מיקרוסופט החליטה לתקוף בכמה חזיתות - מתאים להם) יש לי בדיוק אותו דגם של

צורב - אחלה צורב. אתה בטוח שהוא עבד קודם עם SILVERLINE? כי לי הם עבדו רק אחרי עדכון קושחה (לפחות דגם הX8)

בכל מקרה כאן בפורום המליצו על VERBATEAM ולי teac dvd r+ x8 עובדים יופי

בכל מקרה אם כלום לא עוזר זה ממש לא מסובך לפרק אותו - תשאל ותקבל תשובה.

פורסם
  • מחבר

כן בטח שהוא עבד עם סילברליין - חיסלתי כבר קופסא או שתיים של יסקים של DVD ואחת של CD והיה בסדר עד עכשיו

למה שמשהו פתאום ישתבש?

העדכון קושחה הזה מה שזה לא יהיה נשמע מסוכן . כתוב שאם עושים את זה בלי להבין זה מבטל את האחריות ??? ???

לגבי דגם הX8 -זה דגם של מה ?

VERBATEAM ו teac dvd r+ זה סוגים של מדיות ?

פורסם

x8 זה המהירות. teac וverbateam הם חברות. את הTEAC מהירות X8 סוג דיסק: DVD +R אני ניסיתי והם עובדים יופי

בקשר לעידכון קושחה - אם המחשב נופל באמצע זה דופק את הכונן - אם אתה לא חייב אל תעשה.

פורסם
  • מחבר

אה אוקי גם לי יש X8

אז מחר

1. קונה דיסק ניקוי .-- להגיד למוכר יבש והוא ידע ? יש סוגים או דברים שלא כדאי לקנות ?

2. קונה מדיות מסוג אחר ועושה ניסוי.

3. אלך עם מדיות סילברליין צרובות שיש לי (ויש לי הרגשה שיש בהם את החומר שצרבתי פשוט המחשב לא מראה את זה.) למחשב אחר אם רק יהיה לי זמן

ואם זה לא עובד,לברר איך להוציא את הכונן ו ללכת לחנות שקניתי את המחשה ממנה יחד איתו ? או שיש עדכון קושחה חוקי כדי שהסילברליין יעבדו כמו שצריך (למרות שהם עבדו לפני כן ועכשיו לא) .החנות תדע לענות לי על זה אם אני ילך לשם ?

פורסם

הייתי מציע שתעשה את 3 ותעדכן אותנו לפני שאתה הולך לקנות דברים שאולי ולא יועילו למצב הקיים.. ;)

פורסם

כן גם אני קניתי צורב DVD של NEC ויש איתו בעיות... אין לי מושג למה כולם אומרים שNEC כל כך טובים. במחשב השין שלי יש שני כונני LG שעובדים מצויין כבר כמה שנים.

קיצר אחי נסה אולי לנתק ולחבר את הכבלים לכונן. ומקסימום אל תשתמש בדיסקים של סילברליין אם זאת הבעיה...

פורסם

1. אני מסייג שוב - אני לא חושב שזו בעייה שתפתר ע"י דיסק ניקוי, למרות שלא מזיק שיש אחד בבית. דיסק ניקוי יבש הוא פשוט דיסק

שיש עליו מברשת שמנקה את הכונן כשהוא קורא אותו בניגוד לרטוב שהוא מטפטף חומר ניקוי. כל היצרניות אומרות לא להשתמש ברטוב.

2.מומלץ.

3. כנ"ל.

4. לא התכוונתי לעדכון קושחה שמאפס את הREGION SETTINGS אלא לעידכון מקורי מNEC שגם בו אם המחשב קורס והכונן הולך -

אין אחריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים