עבור לתוכן

גם אני רוצה כזה קטן!!!

Featured Replies

פורסם

<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>ואתה מבטיח לי 100 בכל המקצועות?</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>

פורסם

<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>אתם מפגרים או משחקים אותה מפגרים? הוא מתכוון שאם זה היה זול יותר! וממש זול!!! הוא היה קונה אבל ב4 אלף שקל לא שווה!!</p><p>ואני עבדתי בשביל 4 אלף, כן זאת קריעת תחת....</p><p>בכל מיקרה אהבתי את המשפט: "אני לא מצליח להבין למה אנשים משקיעים כל כך הרבה זמן וכסף בלרמות. בזמן הזה היה אפשר פשוט ללמוד ולהצליח." חח =\ שמע יש לי רצון, יש לי יכולת ויש לי פוטנציאל אבל יש בעיה אחת איתי, אני עצלן וכמו שאתה יודע החיים קשים לעצלן =] חחח אז קשה לי לשבת על התחת וללמוד אני מעדיף לישון =] </p><p>כי אני מעדיף לישון ולהנות ובסוף לקבל 80 =] מאשר לחרוש ולהתיקע בבית ולקבל 90 - 100. (עובדה למדתי יום אחד - בערך 4 שעות להיסטוריה זה הכל לפני המתכונת וקיבלתי 80 וגם בבגרות הלך לי מצויין וגם למדתי יום לפני..)</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>

פורסם
  • מחבר

כשחושבים על זה יותר טוב - תשלם לי 4000 שקל ואני מוכן לעשות לך את הבגרויות :P נשמע טוב לא?

אבל מה עם המתכונת? :-P שם המורה תראה שאתה זה לא אני :nixweiss:

ומה זה 4 אלף שקל? זה לא רק חודש עבודה אחד?

גם אם המחיר גבוה בשבילכם אפשרי לקנות עם 4 חברים ככה שכל בגרות מישהו אחר ייקח את זה [עדיף ממגמות שונות בשביל מיצוי המכשיר כמה שיותר]

פורסם

אתה חיי בסרט

למה ניראה לך שהאוזניה הזאת תיתן לך 100 בבגרות?

אתה צריך גם לשאול את השאלה ובשביל זה אתה צריך מיקרופון(וגם אז יש סיכוי שישמעו אותך)

ומה אם הבן אדם שמקריא לך עושה את זה מהר מדיי והבוחן כל הזמן שומע אותך אומר "לאט יותר...."?

והבן אדם שמקריא יכול להקריא לך את הסיפור(ספרות נניח) הוא לא יכול להתחיל לתת לך פרשנויות או הסברים ובוודאי שהוא לא יכול להתחיל לנסח לך תשובה.

זה פשוט ייקח יותר מדיי זמן

פורסם

איך תסתכל על עצמך במראה אחרי זה? :nono:

פורסם

וואוו 4000 שקל על זה...

כדאי כבר ללמוד, לא נורא השכלה זה COOL, לרמות זה SUCKS

אבי

פורסם
  • מחבר

אתה חיי בסרט

למה ניראה לך שהאוזניה הזאת תיתן לך 100 בבגרות?

אתה צריך גם לשאול את השאלה ובשביל זה אתה צריך מיקרופון(וגם אז יש סיכוי שישמעו אותך)

ומה אם הבן אדם שמקריא לך עושה את זה מהר מדיי והבוחן כל הזמן שומע אותך אומר "לאט יותר...."?

והבן אדם שמקריא יכול להקריא לך את הסיפור(ספרות נניח) הוא לא יכול להתחיל לתת לך פרשנויות או הסברים ובוודאי שהוא לא יכול להתחיל לנסח לך תשובה.

זה פשוט ייקח יותר מדיי זמן

אם הייתה קורא לעומק את כל מה שנאמר פה, היית מבין מה הפתרון לטענותיך.

חוץ מזה, אני סתם העלתי רעיון ולא אמרתי שאני באמת מתכוון לעשות את זה... סתם נחמד לחשוב ולפנטז :smile1:

פורסם

מסכים, לפנטז זה תמיד נחמד....

אבל עדיין צריך ללמוד כדי שץהיה אדם ולא סתם חפץ משמקבל 100 במבחן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים