עבור לתוכן

יבוא מארהב

Featured Replies

פורסם

אם דוד שלי שולח מוצר מארהב בתור מתנה המכס לא יגבה ממני כסף?

זה רסיבר והוא עולה בעיקרון בארהב 99$

האם המכס יכול להגיד פתאום שאני חייב לשלם?

פורסם

[ltr]not only it can, it most likely will. if it was a small box it might ignore it, but something as big as a receiver?! forget it...

btw, taxing is on S&H as well...[/ltr]

פורסם
  • מחבר

הרסיבר הזה מחודש, אתה אומר שהמכס יקח מס גם מהמשלוח לארץ

זאת אומרת

99$ + 55$

ובאתר המכס אין "רסיבר" יש מגבר קול, והמכס עליו עומד על 33%.

למרות מה שאתה אומר כאן,יש יבוא אישי באמצעות חברה שעושה את זה בשבילך כגון

http://www.usaddress.com/usaddress/english/

בחברה הם מחשבים בשבילך את המכס ומשלמים

והם מציינים שהמכס הוא כאמור בערך גם 33% אך מהמחיר המוצר בחול + המשלוח בחול עד לכתובת שלהם בארהב, אין מכס על משלוח לארץ.

עוד שאלה שמעתי שאפשר להביא למכס משהו כמו קבלה מזוייפת שהמחיר בה נמוך יותר, להערים על המכס כאילו, זה עובד באמת?

בכל מקרה האם התנסת בזה או ששמעת את זה רק?

פורסם

ברור אתה יכול להביא 100 ניידים וקבלה שקנית אותם במבצע כל אחד ב10 דולר

פורסם

ממה שאני זוכר כשהבאתי VP930 מארהב, המסכ חל על מוצאים ששווים מעל 200$ , ככה שאין לך בעיה. המסך שהבאתי עלה 340$ אבל למרות שהיה כתוב באתר של המכס שיש 33% מסכ, שילמתי רק 20%, לא יודע אם זה הנוהל או שפשוט בן דוד שלי נפל על פקיד לא ערני. בכל מקרה די נדהמו שהוא עבר עם המסך במסלול האדום והצהיר עליו. לדעתי פשוט אל תצהיר, תעבור איתו במסלול הירוק, ואם עולים על זה אז תשלם את המכס.

פורסם

+הקנס אם אתה לא מצהיר על משהו שצריך להצהיר

פורסם

+יש מקרים שבהם מחרימים את המוצר בנוסף לקנס,

או שפשוט מגדילים את הקנס אם לא מחרימים, אני לא בטוח איך זה עובד

פורסם

לא מחרימים משלמים קנס ואת המכס יעני אלקטרוניקה לא מחרימים יש דברים שכן כמו פירות וכו'

פורסם

לידע כללי, מגבר קול זה amplifier, רסיבר זה מקלט, כלומר במה שאתה קורא רסיבר יש מקלט (והוא קולט תכנות רדיו) וגם מגבר (מגביר את הסיגנל של כניסה מסויימת לפי רצונך).

ולוקחים על זה 33% אז זה יוצא לך 99$ + 33$, כלומר 122$, ואם מחשבים את זה בשקלים זה יוצא 550 (חישבתי את זה עם ערך של $=4.5 ועיגלתי).

איזה מגבר זה?

פורסם
  • מחבר

onkyo tx-sr 303

האתר של אונקיו מוכרים מוצרים מחודשים שעולים ממש זול + משלוח בחינם בארהב על מוצרים שעולים מינימום 99$

גם היה את ה htr 520 מחודש עלה 80 דולר הוא ממש תותח במאפיינים שלו אך הוא נגמר להם גרגע

\:באסה.

קיצר אתם אומרים שאם אני קונה עכשיו בארהב ב99$ מביא לדוד שלי הוא שולח לארץ ב55$ כמתנה אתם אומרים אני אצטרך בכל זאת לשלם מכס שיצא לי בלי משלוח או עם משלוח [?] 33$?

או ששוה לי דרך החברה הזאת usaaddress? הם מחשבים תמכס והמחיר של יבוא בים[30יום] עולה זול יותר מUSPS אל בחברה אני אשלם על המכס בטוח כי זה לא דוד שלי, אך חשבתי שאם אני ייבא עם דוד שלי אז אני אשלם יותר על משלוח אבל אני לא אשלם על מכס..

יוצר לי בערך דרך החברה סהכ 165-180$ וUSPS 150$ אבל בלי מכס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים