עבור לתוכן

כל כמה זמן אתם משדרגים או קונים מחשב חדש?

כל כמה זמן אתם משדרגים או קונים מחשב חדש? 1,166 הצבעות

1. 1. כל כמה זמן אתם משדרגים או קונים מחשב חדש?

• כל כמה חודשים
    • כל שנה
    • 2 - 3 שנים
    • 4 שנים ויותר
    • לא קונה/משדרג אף פעם

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

לא הבנתי למה שילבת קניית מחשב ושידרוג מחשב :|

אני למשל אקנה מחשב חדש רק עוד כמה שנים אבל אני כנראה אשדרג את המחשב הנוכחי עד אז...

פורסם

כל 2 שנים

פורסם

אני בד"כ משדרג כשאני רואה שהמחשב ממש ממש ממש לא סוחב... כמו שעשיתי מעבר מפנטיום 2 לפנטיום 4 פשייי זה היה מעבר גדול

פורסם

אצלי זה תלוי מאד, אם המערכת שלי מספקת לי את השימושים שלי, אז בוא נאמר מחשב חדש בממוצע כל 3-4 שנים, (הכוונה המרכזית למעבד וכדומה) שידרוגים תלוי מאד בתקופה, אני אוהב לתפוס את הגל שאחרי שינוי מרכזי בטכנולוגיה, (בערך מה שיהיה עכשיו עם הקונרו) רק שחבל לי לקנות אותו כי לבינתיים באמת המחשב עכשיו עונה על כל הצרכים שלי.

שידרוגים קטנים פה ושם עשיתי בשנה האחרונה כמו מארז חדש, ודברי קירור כאלה או אחרים. ;)

פורסם

לפעמים אני עושה Upgrade ולפעמים Downgrade (זה בגלל שאני כל פעם מחדש מבין שקניתי חלקים חזקים מידיי לשימושים שלי).

יוצא לי לשנות את מערכת המחשב שלי בערך כל שנה עד שנה וחצי.

פורסם

כמה מחשבים יש לך subx חחח השם ירחם

פורסם

אני בד"כ משדרג כשאני רואה שהמחשב ממש ממש ממש לא סוחב... כמו שעשיתי מעבר מפנטיום 2 לפנטיום 4 פשייי זה היה מעבר גדול

ובנוסף, שידרוגים קטנים פה ושם.

פורסם

אמממ לא יודע :x אבל אני יודע שאחרי סוף החודש הזה זאת תהיה ההשקעה האחרונה שלי על המחשב :)

פורסם

בטווח ה3 שנים, בזמן האחרון אני מרבה לשדרג חלקים שצריכים שדרוג, זה חוסך לי כסף.

פורסם

בעיקרון פעם ב2.5-3 שנים, אני נאלץ לסמוך על ההורים בגלל שאני לא עובד, אז שהם מחליטים - קונים.

אבל חוץ מזה, המחשב שלי עובד מידי פעם שדרוגים (ובקו התחתון, חוץ מכרטיס המסך והמסך שלי המחשב שלי די בסדר)

פורסם

שנתים-שלוש , אבל נראה לי המחשב הז אני ישדר ל38*2 ו2G זיכרון עוד שנה ככה......

פורסם

בד"כ כל 3 שנים קונה חדש...ואגב 6 שנים עם אותו מסך (770FS) מקווה בקרוב שיהיה 730B :]

בד"כ בתקופה של ה-3 שנים לא יוצא לשדרג...רק חלקים נוספים כמו הארד דיסקים כוננים אופטיים וציוד היקפי..לא משו שתורם לביצועים

פורסם

גם אני עם אותו מסך (LG 795FT FLATRON PLUS) כבר משנת 99/2000..(עזוב שאז הוא עלה איזה 3500+ שקל)...

והוא אחלה ואני לא רואה סיבה לשדרוג כול עוד הוא לא נשרף או משהו כזה...

פורסם

גם אני עם אותו מסך (LG 795FT FLATRON PLUS) כבר משנת 99/2000..(עזוב שאז הוא עלה איזה 3500+ שקל)...

והוא אחלה ואני לא רואה סיבה לשדרוג כול עוד הוא לא נשרף או משהו כזה...

אצלך הוא לפחות שטוח :P (ותומך בריפרש רייט גבוה ברזולוציות גבוהות, לפעמים גם זה קצת חסר לי)

אבל בעקרון גם אני לא לחוץ להחליף מסך..זה לא שיש לי בעיות צבע / בהירות או כל דבר אחר..

פשוט שיהיה קצת כסף אקסטרא אני יחשוב על להחליף, גם עם ירידת המחירים וגם אני עובד עכשיו בחופש..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים