פורסם 2006 ביוני 2819 שנים טוב האיש הזה התערב עם אחת שהוא יבנה אתר ואם יכנסו בו מעל 5 מליון איש עד גמר המונדיאל היא תתפשט ותרוץ בגמר המונדיאל מול הטלזוויות הנה תמונות שלה הנה האתר יש בנתיים מעל מליון כניסות יאלה להכנס! רק לא לזייף כי פעם שעברה זייפו והוא נאלץ לעשות ריסט למונה אז בבקשה לא לזייף! http://www.sonjaswette.com/index_en.html
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים 27.06 (18:12) - So, i think i lose :-( But it was so nice. Over one million in only couple of the days.
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים אם אני יודע קצת גרמניתאז מה שכתוב בשלט שלה אומר- אפ'חד לא רוצה לז*** אותי?
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים בונא עכשיו שמתי לב שממש אין קשר בין הפרצוף (הבטטה) בתמונה הראשונה לגוף בשנייה
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים הייתי מפרסם את זה בDigg או שולח את זה לאנשים אחרים, או אפילו מפרסם את זה בפורום, מה שמונע ממני זה תאבת הבצע של הבחור הזה. למה תאבת בצע ? הפרסומת שיש בהתחלה. זה נגד 'רוח האינטרנט'. לא צריך, שתשאר לבושה לפחות המצפון שלי יהיה נקי .
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים למה אין תמונות נורמאליות...נראה חשודזו סתם דרך מקורית להרויח קצת מפירסום לדעתי ולא יותר מזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.