פורסם 2006 ביוני 2819 שנים שלום רב לכל חברי הפורום,לאחרונה במחשב שלי ה CPU גבוה ,מה שגורם להאטת המחשב ולתקיעתו לעיתיםממה יכול לנבוע CPU גבוה חוץ ממספר גדול של תוכנות שפועלות בו זמנית?מצפה לתשובה במהרהבתודה,קובי
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים לא ברור בדיוק למה כוונתך ,האם אתה מתכוון שחום המעבד גבוהה? ,או שהמעבד עובד במלא כושר העיבוד ,הסבר את עצמך ואולי נוכל לעזור לך?
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים מחבר כשאני לוחץ על ctrl + alt+ del ומגיע למנהל המשימות של WINDOWSבתפריט העליון --> ביצועיםכתוב לי שימוש בCPU 100%והמחשב זז לי ממש לאטיש למישהו מושג מה הבעיה?
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים ^^^ כן כנראה מדובר בתוכנות רבות שרצות ברקע ,לפעמים בכלל ללא ידיעתך או רצונך ,אתה צריך מספר תוכנות כדי לנקות את המחשב המומלצות לדעתי : RegVac Registry Cleaner ,Ad-Aware SE Professional .כמובן שיש גם את התוכנות הטובות שעובדות ברקע ללא צורך ,אך בתחילה תבדוק אם אין לך טפילים מיותרים כפי שצויין ע"י התוכנות שרשמתי!
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים http://hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=download&id=323http://u4.eset.com/eval/win/v2/nentenst.exeתעדכן את שנייהם ותגיד אם זה עזר לךהראשון זה נגד ספייםוהשני זה אנטי ווירוס מצויין לדעתיעריכה: תיכנס להתחל--->הפעלה--->MSCONFIG--->איתחולותוריד משם את כל מה שמסומן מה שתרצה תפתח אתה אחרי שהמחשב נדלק זה כל הדברים שנפתחים לך ואני בטוח שאתה לא צריך אותם ישר בהתחלה
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים מחבר ב"היש בעיה ותמיד הייתה לי בעיה עם הדרך של MSCONFIG --> אתחולכי בחרתי את התוכנות שאני רוצה שיפעלו לי בהתחלהאבל אחרי שאני לוחץ סגור הא לא סוגר לי את זה ולכן הוא לא מפעיל את השינוייםיש דרך אחרת?
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים שאתה יוצא אתה עושה"איחול ואז סגור ואז הוא שואל אותך אם אתה רוצה לעשות ריסט תגיד לו כן
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים מחבר אז זהו שהוא בכלל לא נותן לי לעשות סגורהחלון נשאר לי פתוח בלי יכולת לסגור אותוניסיתי גם עם ALT+F4 לא עוזר =/
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים שמע שמע הכי טוב מה תעשה לדעתיתעשה ריפר לווינדוס אתמול עשיתיהוא חזר בדיוק כמו שהיה אפילו שמר את הרישמת השירים בוונאפ וכל מה שהיה לי על השולחן העבודה וכאלה אותו דבר כאילו עשיתי ריסטאם לא בא לך כנס למצב בטוח ותעשה להכנס לMSCONFIG
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים מחבר מה זה לעשות ריפר לווינדוס? ואיך אני עושה את זה? ועוד משהו , איך אני פותח במצב בטוח את המחשב? סורי על הבורות כבר ציינתי שאינני איש חומרה אבל אני לומד
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים מצב בטוח זהלעשות ריסט וללחוץ F8 לפני שהוא טוען את הווינדוסואז ללחוץ sefe mode משהו כזה מצב בטוח האפשרות הריאשונה זה מצב בטוחריפר זה להתקין את הווינדוס רגיל ואז שאתה לוחץ F8 לאישור ואז אתה לוחץ R והיא מתקן לך את הווינדוסאם טעיתי שמשהו יתקן אותי
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים בנתיים עד שתמצא תשובה פה בפורום תצטרך לעשות DEL ומחיקה על ההפעלות המיותרות שנמצאות על המחשב וכך הCPU שלך יירד, בהצלחה אחי
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים תשמע זה שאתה לא מצליח לסגור את חלון הMSCONFIG זו כבר בעייה בפני עצמה, ואתה צריך לעשות תיקון לוינדוס- תכניס את הדיסק של הוינדוס, תלחץ R ישר כשעולה מסך ההתקנה ותעשה את התיקון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.