עבור לתוכן

עזרה בקריעת קטע מסויים מתוך שיר - השיר כלול

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מעוניין לחתוך קטע מסויים מהשיר WindowLicker, יש קטע ממש חזק לקראת הסוף וכל שאר השיר לא משהו.. אני רוצה רק את הקטע הסופי והטוב.

מה עלי לעשות לשם כך? באיזו תוכנה עלי להשתמש? ואיך אני יכול לעשות ככה שזה יחזור על עצמו כמה פעמים בצורה יפה לשמיעה וחלקה? (הקטע הזה די קצר..)

תודה לכולם !

והרי לכם השיר: http://meduza.d.googlepages.com/AphexTwins-Windowlicker.mp3

השיר הוא באורך של 6:07 דקות הקטע שאני מדבר עליו מתחיל ב- 4:50, תורידו תשמעו תתרשמו ;) ותגיבו.

הקטע הזה חזק במיוחד אשמח לדעת אם מישהו מכיר עוד שירים עם קטעים חזקים כאלו..

פורסם

סביר להניח שיש לך Nero בנוסף לנירו מותקנת גם התוכנה Nero Wave Editor, זה יתאים לך אני חושב.

פורסם
  • מחבר

שלום, re5pect.

אכן יש לי Nero אבל אחרי חיפוש קצר שערכתי נוכחתי לגלות שאין לי את התוכנה שציינתה.. יש לי גירסה דיי ישנה של NERO האם זה קשור?

האם ניתן להוריד אותה בנפרד?

אגב העלתי את השיר המדובר.. אשמח אם תשמע\תשמעו אותו.. ציטוט:

""והרי לכם השיר: http://meduza.d.googlepages.com/AphexTwins-Windowlicker.mp3

השיר הוא באורך של 6:07 דקות הקטע שאני מדבר עליו מתחיל ב- 4:50, תורידו תשמעו תתרשמו ;) ותגיבו.

הקטע הזה חזק במיוחד אשמח לדעת אם מישהו מכיר עוד שירים עם קטעים חזקים כאלו..""

פורסם

הממ אם אתה רוצה, תגיד לי בדיוק מתי באיזה שניה הקטע מתחיל ובאיזה מסתיים ואני אחתוך

פורסם

יש לך וינדוס XP? אם כן, לא צריך להתקין כלום.

כנס ל Movie Maker. שם ניתן לעשות את זה בקלות.

פורסם
  • מחבר

ראשית, תודה לכולם על התגובות.

re5pect, תודה על ההצעה הנדיבה, אך איני רוצה להטריח אותך יותר מידי.. אם תוכל בבקשה רק תכוון אותי קצת בתוכנה.

k-o-b-y, בתוכנה שהצאתה אני יכול לשכפל את השיר כמה פעמים כדי שיהיה ארוך יותר?

"ואיך אני יכול לעשות ככה שזה יחזור על עצמו כמה פעמים בצורה יפה וחלקה לשמיעה ? (הקטע הזה די קצר..)"

MODY69, אכן שמעתי על התוכנה הזאת שכבר נמצאת הWIN.. היא באמת קלה לשימוש? אפשר לעשות בה את מה שרציתי על השיר?

לשכפל אותו כמה פעמים שיהיה ארוך יותר.. ושיהיה בצורה חלקה?

תודה על העזרה חברה :xyxthumbs:

*אגב שמעתם את השיר? (יותר נכון את הדקה האחרונה שלו 4:50)

פורסם

אתה יכול לחתוך את הקטע (או הקטעים) שאתה רוצה ולשכפל אותו כמה פעמים שאתה רוצה. אתה יכול להתאים אותם ככה שיתאימו בקצב, "יעלו" אחד על השני כדי להשתלב, לעשות Fade-ים ביניהם וכו'.

פורסם

אתה פשוט בוחר נקודה שבה אתה חותך ואתה יכול "לקרוע" את קטע, להעתיק אותו, להכניס קטע אחר במקומו.

וזה ממש פשוט. אני למדתי להשתמש בה לבד תוך כמה דקות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים