פורסם 2006 ביוני 2819 שנים השאלה בכותרת אני טס מחר ב6 למוסקווה 8) חוזר ב4.10 ;D תאחלו לי טיסה נעימה הרבה כוסיות והרבה וודקה ועכשיו לשאלה תענו עלייה אני רוצה להביא לשם נרגילה ולעשן אותה נגיד פעם פעמיים בשבוע מחר אני הולך לקנות אותה איזו לקנות מה לבדוק איזה חברה הטעמים
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים דהההה 8) , נרגילה זה אותו חרא כמו סיגריות : אני טס לאומסק אבל דרך מוסקבה (דומהדדוב) ב6.7 ל10 ימים
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים מוחמד? יהודי? רוסי? תיסגר על עצמך תהנה בכל מקרה. (אני טס לברזיל להתאמן בגיו גיטסו ברזילאי עוד כמה ימים 8) )
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים מחבר יהודי רוסי אני יהיה כמה ימים במוסקווה ואז אני לוקח רכבת לסימפירופל ואז ילטה ועוד לאנשהו שכחתי ואולי גם ביקורון בעיר מדהימה העונה לשם קייב ומה עם נרגילה לא לעשן בכלל? ובכל מקרה אני רוצה להביא שם מתנה לחברים שלי איזו לקנות?
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים מחבר חרקוב אה אני עובר עם רכבת שם : ולא הבנת המתנה לחברים זה נרגילה שם זה עולה 500-600 שקל וכן בערך 60-70 שקל אז איזו נרגילה לקנות?
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים לכבוד הנסיעה שלך לחו"ל.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=188755.msg1641766#msg1641766
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים אני מחרקוב ;D Same here :) מאיפה אתה בחרקוב??? אולי ההורים שלנו מכירים זה את זה יש שם איזשהו ארק עם פסל נראה לי של לנין, מכיר אותו? קרוב לשם? ד"א, נרגילה יותר מזיקה מסיגריות מהסיבות שלהלן: 1. הפיה - כאשר מעבירים אותה מפה לפה יכולות לעבור מחלות ועוברים חיידקים פויח מפה לפה - לא בריא ולא טוב. 2. זמן העישון - נרגילות לא מעשנים כמו סיגריות אלא לכמה שעות טובות בזמן עוד פעילות מהנה כמו ציה בכדור רגל או שמהו כזה, זה הרבה יורת מזיק לנשום עשן כזה כמה שעות!!! מאוד! 3. אין פילטר - אל תקשיב למה שאומרים, המיים לא מסננים בשיט!
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים יש לך את זאת ב 60:http://www.nargila.co.il/Products/19/Junior-17.aspאגב טעמים תקנה רק אבל רק "תפוח כפול" ו"קוקוס".
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים כן, נרגילה זה מזיק!!!!אני לא מבין מה ההנאה של אנשים לשאוף עשן, הם לא מבינים שהם גורמים נזק לעצמם, ולסביבה, ואחרי שהם מעשנים יש להם ריח כאילו הם היו במדורה....אף פעם לא עישנתי, ואני אף פעם לא אעשן (בעזרת ה'), ולכן אני לא יכול לדבר יותר מזה, כי "אין חכם כבעל ניסיון".
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים כל דבר מזיק קצת...עוד 10 שנים יגלו שחמצן מסרטן...יאללה נמאס שאנשים יעשו מה שהם אוהבים וזהו...אני לא מעשן הרבה, אבל עישנתי לא מעט נרגילה בחיים שלי וזה פשוט טעים וכיף, לא יודע איך להסביר את זה אני נהנה מלעשן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.