פורסם 2006 ביוני 2819 שנים GET LOST YOU RICH ASS KISSING DADDYS LITTLE GIRL !!!! WHO REALLY CARES WHAT THE HELL YOU DO. YOUR AN UGLY HOOK NOSE BEAM POLE BODY STUDIO TAN RICH SNOT
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים מוזר בקלטת הלוהטת היא נראת יותר טובבלפחות הגוף הפרצוף על הפניםבכול מקרה חוץ מזה שיש לה בטח כמה מחלות מין תמיד יש קונדום!
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים חשבת להוריד את הcaps lock? : מה עם עברית? מתי כבר תתקין? בשביל CTRL+C \ CTRL+V לא צריך לדעת אנגלית http://www.youtube.com/watch?v=DZJcxnmYGC4
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים מחבר אני די מופתע מהתוצאות, לא חשבתי שהיא קולעת לטעם הישראלי גם :-* אני גם מופתע מהמצב פה, כמעט הלכתם מכות על סקר שמדבר על בחורה שבחיים לא תדבר או תראה אתכם אם זה לא היה עצוב זה היה אפילו יותר מצחיק.
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים אני שם כסף שאם היא תגיע למפגש פורום והיא שוב תהיה מסוממת כול הפורום הולך לעשות עליה gangbang
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים אני די מופתע מהתוצאות, לא חשבתי שהיא קולעת לטעם הישראלי גם :-* אני גם מופתע מהמצב פה, כמעט הלכתם מכות על סקר שמדבר על בחורה שבחיים לא תדבר או תראה אתכם אם זה לא היה עצוב זה היה אפילו יותר מצחיק. עצוב לך? תבכה. מי היה חושב שבשביל לדבר על דברים יש דיונים בפורום? :
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים מחבר לדבר? סבבה.בשביל זה פתחתי את הדיון.אבל הפכתם את זה לזירה, בסך הכל בלונדה...
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים סתם בלונדה מפגרת שלא יודעת מה לעשות עם הכסף של אבא שלה חוץ מלבזבז אותו בשפוינג וסמים ושכול העולם כבר היה בכוס שלהנהייתה זונת רחוב
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים שתתן לי תכסף אני ידע מה לעשות איתו בחוכמהאני קונה את כול התחתונים בעולם! וככה אני ישתלט על העולם!
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים תמורת סכום לא סימלי בכלל אולי הייתי עושה לה טובה או מצד שני הייתי שולח עליה את המצרי שלי
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים יו אנשים כאן משחקים אותה צדיקים ובגלל שהיא זנותית הם לא היו מזיינים אותה זין!!!!!!!!!! לא הייתם מזיינים אותה אולי היא לא לטעם כולם פה ואת זה אני מבין אבל היא כוסית!!!!! ולכן כל מי שסטרייט (אני מתחיל לחשוב שיש כאן הרבה בארון) יזיין אותה אם היא תיתן לו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.