פורסם 2006 ביוני 2819 שנים נינט > פאריס הילטון. לפאריס חסרים 2 דברים שלנינט יש: 1) גוף 2) פרצוף וזה מבלי להזכיר שפאריס מטומטמת להחריד. לכל מי שמפליץ משפטים מפגרים בלי הפסקה כמו: תחזירו אותם לפי הטבעת שלכם ודברו בשם עצמכם. : אני ועוד 10 אחרים אומרים שלא אז התאוריה שלך הלכה לעזאזל. שב בשקט. לפאריס יש שני דברים שלנינט אין כסף והיא ליברלית במיטה
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים עזבו סמן לייזר, עם הלייזר של הנאוטילוס מהצד השני של העולם לא הייתי נוגע בה.
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים אתה רוצה להגיד לי שאם היא באה אליך ביציאה כזאת... בוא ותכניס לי את השרוך ש'ך ותכבוש אותי ... אתה תגיד לה לא .....! cause if ya do gonna say that ya mind is really fuckin' messed up dude or ya just ...how do ya say... BOZEZ KEYORIM KATAN
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים מה רע בנינט. יש לה חזה עצבני. הייתי עושה אותה ואת הילטון בכיף. אבל פריס צריכה לשים שקית על הראש כי זה יכול להרוס את החוויה. הזין שלי לא בררן
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים Paris Hilton is like the nearest sidewalkeveryone has been there.שתבוא באיזו יציאה שבא להi ain't touchin' that apeהיא לא נראית טוב בכלל, סתם בלונדה מפגרת שעושה טובות מיניות לכל ילד בהלווין שאומר Trick Or TreatI DON'T FUCK SLUTSתסתכל ברחוב ממוצע בת"א, תוך 10 שניות אני אישית יכול לאתר לך 5 שנראות טוב יותר.btwi ain't a fag like youonly fags will touch a sluti have my own grl
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים נינט > פאריס הילטון. לפאריס חסרים 2 דברים שלנינט יש: 1) גוף 2) פרצוף וזה מבלי להזכיר שפאריס מטומטמת להחריד. לכל מי שמפליץ משפטים מפגרים בלי הפסקה כמו: תחזירו אותם לפי הטבעת שלכם ודברו בשם עצמכם. : אני ועוד 10 אחרים אומרים שלא אז התאוריה שלך הלכה לעזאזל. שב בשקט. כי אתה ועוד 10 אחרים ילדים בתולים שלא ראו כוס (לא כזה שמורידים מהאימיול) בחיים שלהם.... מה שכן ניקול ריצ'י יותר מדליקה ממנה (אני כל כך אוהב איך שהיא מדברת "BITCHS")
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים ניקול ריצ'י גם נראית הרבה יותר טוב ממנה 8) (ובכל זאת יש משהו מעוות טיפה בפנים שלה, לא יודע מה אבל יש)
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים עזבו סמן לייזר, עם הלייזר של הנאוטילוס מהצד השני של העולם לא הייתי נוגע בה. נניח שהיא הייתה ממש כוסית, הייתה נוגע בה באמצעות לייזר?
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים היא ניראת כמו ילד עם תסמונת דאון. ואתה יודע כמה עריכה עברה התמונה הזאת ואיפור ותאורה בשביל שתצא תמונה כזאת. ככה היא ממש לא ניראת במציאות. וגם בתמונה היא לא ממש פצצה. היא פצצת על
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים עכשיו זה יהפוך לעוד ת'רד סקס? sex sales, not this baboon with alot of photoshop :
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים shloosh זה פשוט איום ונורא. גרמת לי לטראומה שעתיים לפני הבגרות בפיזיקה.הבחורה הזאת כ"כ מכוערת שהיא צריכה להסתובב עם שקית על הפרצוף המעוות שלה ברחובות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.