פורסם 2006 ביוני 2719 שנים [ltr]she is soooo fucking hot, dumb as a shoe and seen more cocks than an army toilet, but hot. and everyone that doesn't think so can go fuck nenet tayb.[/ltr] IM WITH HIM
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים ובאמת, אין שום טיפה של קנאה בדבריי - האף שלה עוד יותר מכוער משלי. [ltr]uh-ha, yea sure, whatever.[/ltr]
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים מחבר אני חייב להודות שיש לה פה מעוות ומעצבן ועיניים קצת קטנות מדי. אבל אף אחת לא מושלמת
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים 1. אני לא בתול2. אין פה אחד שלא היה נותן את אמא שלו בשבילה אז שבו בשקטכאילו שאי פעם היתם או תיהיו עם מישהי חצי ממנה במראה אז דיי להיות פלצנים
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים [ltr]she is soooo fucking hot, dumb as a shoe and seen more cocks than an army toilet, but hot. and everyone that doesn't think so can go fuck nenet tayb.[/ltr] חחחח י'גנוב.. ... ת'כלס צודק אבל גם נינט אופציה לא רעה
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים בואו נגיד ככההיא כוסיתתתתתתתתת אבל היא מפגרתתתהיתי מת לזיין אותה אבל בחיים לא היתי מפגיש אותה למשפחה שלי שתעשה לי בושות
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים אז אתה אומר שנינט כוסית והיית עושה אותה ופריס לא....?אחלה טעם בבנות יש לך :alcoholic:
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים בכל צחוק יש טיפה של אמת...סתם סתם אבל האמת כבר שמעתי הרבה אנשים אומרים שהיא ממש שווה אני לא יכול להבין את זה
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים נינט > פאריס הילטון. לפאריס חסרים 2 דברים שלנינט יש: 1) גוף 2) פרצוף וזה מבלי להזכיר שפאריס מטומטמת להחריד. לכל מי שמפליץ משפטים מפגרים בלי הפסקה כמו: אין פה אחד שלא היה נותן את אמא שלו בשבילה אז שבו בשקט תחזירו אותם לפי הטבעת שלכם ודברו בשם עצמכם. : אני ועוד 10 אחרים אומרים שלא אז התאוריה שלך הלכה לעזאזל. שב בשקט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.