פורסם 2006 ביוני 2719 שנים יש לי לוח אם של גיגה בייט והורדתי את התוכנה המעבד שלי נמצא על 25 מעלות גג!!!שמתי עליו את הביטי אבל אי לי אפשרות ללחוץ על הכפתור אוברקלוקינג באיזי טיון 5 יענו הוא אפור כזה למישהו יש פיתרון בישבילי או תוכנה שהיא גם קלה כזאות באובר קלוק
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים איזה לוח יש לך? (דגם)יכול להיות שזה חסום בביוס (וצריבת ביוס זה פרויקט למתחילים בעסק)
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים מחבר איזה לוח יש לך? (דגם)יכול להיות שזה חסום בביוס (וצריבת ביוס זה פרויקט למתחילים בעסק)http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1855&ProductName=8S661FXMP-RZ
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים מחבר איזה לוח יש לך? (דגם)יכול להיות שזה חסום בביוס (וצריבת ביוס זה פרויקט למתחילים בעסק)אתה יכול לתת לי מדריך לזה או משהו
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים איזיטיון תכנה חרא.כשאתה מעלה את התוכנה היא מראש במצב OC ולכן אתה לא צריך להכנס אליו, פשוט תלחץ שם על advanced mode
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים מחבר איזיטיון תכנה חרא.כשאתה מעלה את התוכנה היא מראש במצב OC ולכן אתה לא צריך להכנס אליו, פשוט תלחץ שם על advanced modeאין לי אפשרות גם ללחוץ על אדווסד ואם אפשר לדעת למה היא תוכנה חרא ומה אתה ממליץ יש תוכנה יותר טובה???
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים ניסיתי המון תוכנות ואני אומר לך שאין על ה-BIOS הישן והטובEASY TUNE לא אמינה
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים מחבר ניסיתי המון תוכנות ואני אומר לך שאין על ה-BIOS הישן והטובEASY TUNE לא אמינהכן אבל איך אני עושה את זה דרך ה-BIOS
פורסם 2006 ביולי 119 שנים טוב, לא הבנתי כלום מכל השטויות שהרצת פה [פייד מי]איזי טון אחלה תוכנה תלוי למה,לOC למתחילים היא בסדר גמור ומסונכרנת עם הביוס בעניין הטמפ',לפותח התראד,http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1855&ProductName=8S661FXMP-RZזה הביוס תוריד את F3 ובדיסק שקיבלת עם הלוח יש לך תוכנה לצריבה לא זוכר איזו בדיוק, זה נורא פשוט, מעלים לוחצים מחכים וזהו.. (שלא יהיו שום תוכנות ברקע לצמצם סיכון)בהצלחה
פורסם 2006 ביולי 119 שנים הנסיון שלי עם easytune היה מר ומריר.לא עברתי איתה את ה-3.8 והיא זייפה בלי סוף בטמפ'
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.