פורסם 2006 ביוני 2719 שנים רציתי לדעת במה עוזרת לי הקופסה החיצונית שאני מקבל בפלטיניום שלהםואיזה כרטיס יותר טוב לאחד שהשמושים העיקריים שלו הם מוזיקה (רק האזנה) וסרטים צפייה בלבד האקסטרים מיוזיק או אודג'י 2 ZS PLATINUMושאלה אחרונה מישהו יודע איפה אפשר להשיג את זה בארץhttp://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=16&product=1780תודה רבה
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים הקופסא החיצונית היא יציאות אודיו קידמיות ולאוזניות אם אני לא טועה גם לשלטלדעתי רק למוזיקה ולסרטים שווה ללכת על Audigy 2 ZS Creative או פלטיניום אם בירצונך לקופסא חיצוניתאם אתב רוצה משהוא טיפה יותר טוביש לך את X-Fi Platinum Creative שבא עם פנל ושלטואולי כמו שהצעת X-Fi XtremeMusic Creative שמיועד למוזיקה אבל אם תתרגל לא תוכל לשמוע שירים בשום מקום אחר!!! הוא מאד איכותיאבל אין להם (לכולם אם אני לא טועה) יציאה אופטית משנה רק אם תה משתמש בריסירבר בסרטים או מומיזה וכו כמגבר
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים מחבר הקופסא החיצונית היא יציאות אודיו קידמיות ולאוזניות אם אני לא טועה גם לשלטלדעתי רק למוזיקה ולסרטים שווה ללכת על Audigy 2 ZS Creative או פלטיניום אם בירצונך לקופסא חיצוניתאם אתב רוצה משהוא טיפה יותר טוביש לך את X-Fi Platinum Creative שבא עם פנל ושלטואולי כמו שהצעת X-Fi XtremeMusic Creative שמיועד למוזיקה אבל אם תתרגל לא תוכל לשמוע שירים בשום מקום אחר!!! הוא מאד איכותיאבל אין להם (לכולם אם אני לא טועה) יציאה אופטית משנה רק אם תה משתמש בריסירבר בסרטים או מומיזה וכו כמגברתוד רבה ויש יצאות אופטיות אבל זה בא בתור תוספת ולמישהו יש מושג איפה אני משיג את זה???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.