עבור לתוכן

גוגל חדשות מזייפת

Featured Replies

פורסם

זאת לא הפעם הראשונה שאני נתקל בתופעה שבמקום חדשה על טכנולוגיה נכנסת לשם בשוגג כתבה על טיול בהר מירון

מישהו מכיר את התופעה? אולי קרא תגובה של גוגל בנושא?

screenshot0282xp.jpg

פורסם

שקל?

הועבר לפורום כללי...

פורסם

עדיף שיתעסקו במה שהם עושים הכי טוב :s07:

פורסם

לפתוח עוד חטיבות ולנסות להשתלט על העולם?

פורסם
  • מחבר

שקל?

העלתי פה נקודה שמתארת שירות לקוי של גוגל, תגובות כמו הנ"ל ממש מורידות כל חשק להגיב או לפתוח דיון פה, יחד עם זאת נותנות לגיטימציה למשתמשים חדשים להגיב תגובות סטמיות, Spam וכו'.

אמנם "צוות מודרייטורים".. עדיין, הפגנת מקצועיות לא תזיק.

* liiight - במקום לחשוב "איך הוא מעיז! היוזר הפשוט הזה! אני יתן לו באן!" הייתי ממליץ שפשוט תקח את זה לתשומת לבך.

פורסם

קוראים לזה פרסומת..

זה הולך ככה אתה בא לגוגל ואומר להם "אני משלם לכם כסף אתם בתמורה תוקעים את הכתבה שלי בכל מדור אפשרי".

זה דבר סנדרטי שקיים כבר הרבה שנים.

פורסם

מה זה קשור למקצועיות? במקרה הטוב זה פרסומת כמו שאמרו, במקרה הרע זאת טעות. למי אכפת? מה ההשלכות של העניין הנוראי הזה כבר שמצאת לנכון לפתוח על זה ת'ראד? זה מה שמציק לי כאן, ובגלל זה הגבתי כמו שהגבתי. בכל מקרה, אל תדאג, אני לא אגיב יותר (אני באמת מצטער שהגבתי מלכתחילה, עכשיו זה יופיע לי בהודעות חדשות איזה שבוע).

פורסם

זאת לא הפעם הראשונה שאני נתקל בתופעה שבמקום חדשה על טכנולוגיה נכנסת לשם בשוגג כתבה על טיול בהר מירון

מישהו מכיר את התופעה? אולי קרא תגובה של גוגל בנושא?

screenshot0282xp.jpg

מעניין אם זה קורא בעוד מדורים, נגיד שעכשיו אני רוצה להכנס למדור ספורט בגלל המונדיאל

אז גם אני אראה שם כתבות אחרות או שזה רק במדורים קבועים?, מעניין

פורסם

מעניין אם זה קורא בעוד מדורים, נגיד שעכשיו אני רוצה להכנס למדור ספורט בגלל המונדיאל

אז גם אני אראה שם כתבות אחרות או שזה רק במדורים קבועים?, מעניין

להגיד לך את האמת

זה לא מעניין :screwy:

פורסם

להגיד לך את האמת

אז אל תכנס למונדיאל, אבל אתה מבין את הרעיון :screwy:

תכנס לחדשות חוץ נגיד, אז מעניין אם שמה יהיה גם כתבות שלא קשורות או לא,

פורסם

להגיד לך את האמת

פורסם

אני חושב שיש טעם להקים וועדת חקירה ממלכתית בראשות שני שופטים לפחות

פורסם

הציניות שלכם פשוט עולה כל גבול >:(. הבחור בחר לפתוח דיון לגיטימי על משהו שהוא מרגיש שאנחנו צריכים לדעת. לא מעניין אתכם ? אל ת ג י ב ו,

הדיון יירד לאט לאט למטה וייעלם. למה להגיב תגובות עוקצניות ? להראות כמה אתם חכמים ? עלוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים