עבור לתוכן

מכונת גילוח VS סכין גילוח

איך אתם מתגלחים? 1,151 הצבעות

1. 1. איך אתם מתגלחים?

• מכונה
    • סכין
    • לא מתגלח (מגדל שיער)

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

סכין FTW!

• תגובות 32
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רק סכין. :)

פורסם

להתגלח עם סכין זה כמו לאכול חזיר לפי הדת

אם אתם מגלחים את הפאות זה כאילו 2 חזירים , את שני הלחיים זה עוד שני חזירים ואת הסנטר זה עוד חזיר , בסה"כ 5 חזירים

חזיר זה טעים. :yelclap:

וברצינות: אין שום הבדל בין מכונת גילוח לסכין, הקצה של השיערות יראה אותו הדבר בשניהם.

פורסם

לא התגלחתי יותר מ-10 פעמים בחיים שלי (עוד לא בן 17 עם קצב גדילה איטי של הזיפים), בכל מקרה שהתגלחתי השתמשתי בסכין גילוח.

אם אתם מגלחים את הפאות זה כאילו 2 חזירים , את שני הלחיים זה עוד שני חזירים ואת הסנטר זה עוד חזיר , בסה"כ 5 חזירים

:lol:

פורסם

רק שעווה

פורסם

סכין

פורסם

סכין.מכונה לוקח שעות.

פורסם

סכין

רק שעווה

WTF? :s05: :screwy:

פורסם
  • מחבר

מה כול כך טוב בסכין שכולם פה מעריצים שרופים של זה?

פורסם

אתה מרגיש גבר שאתה משעין את הראש אחורה ומגלח מתחת לצאוור במשיכות כלפי מעלה לכיוון הפנים :yelclap:

פורסם

סכין בהחלט :xyxthumbs:

מכונה זה רוטט מעצבן כזה ומרעיש, ולוקח 4 שעות

עם סכין יש לך את השקט הנחמד מסביב להיות קצת עם המחשבות שלך ואולי לזמזם איזה שיר נחמד בידיעה שאף אחד לא יעז להפריע לך, הרי הם הנודניקים שהציקו לך להתגלח בכלל ;D

פורסם

סכין...

פורסם

קודם כל, חזיר זה טעים

דבר שני, איך הגעת לדברים האלה?

פורסם

יש לי גם וגם מכונה די יקרה של פיליפס עלתה כצעט 200 דולר דגם 8870 ואני מעדיף להתגלח עם הסכין כי זה יוצא יותר מהיר ויותר חלק אבל כשאין לי כח לסכין אז אני מתגלח עם המכונה :silly:

פורסם

קודם כל, חזיר זה טעים

דבר שני, איך הגעת לדברים האלה?

סכין = תער, נכון?

ע"פ היהדות, אסור להשתמש בתער מכיוון שזה עלול לפצוע את עצמך?

מכאן נובע שע"פ היהדות, אסור להתגלח בסכין :P אלה רק במספריים (לצורך העיניין הם לא נחשבים למספריים), ומכונת גילוח עושה את הפעולה של מספריים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים