פורסם 2006 ביוני 2619 שנים קודם כל התנצלות לכל הבנות שהסקר לא מיועד להם (אלא אם כן את ממש שעירה ואז זה קצת עצוב).כל אלה שעברו את הגיל שמתחילים להתגלח תגיבו עם מה אתם מתגלחים.מאז שהתחלתי להתגלח אני משתמש במכונה ובחיים שלי לא השתמשתי בסכין.אני מרוצה מהמכונה ולא רואה סיבה לשנות הרגל. חוץ מזה נראה לי קצת מפחיד להעביר סכין על הפנים.
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים לא הגבתי בסקר..כי לפעמים סכין ולפעמים מכונה..הבעיה עם הסכין שאחרי שמתגלחים גודל יותר מהר..ומכונה צריך לעבור איזה 100 פעמים
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים לא הגבתי בסקר..כי לפעמים סכין ולפעמים מכונה..יום חול מכונה.סוף שבוע סכין.צבא מכונה (בקרוב).
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים בנתיים אני רוצה לעשות זקן-שפם...אז אני לא מתגלח אבל אם כן אני מעדיף סכין (במיוחד את הfusion החדש של ג'יילט)
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים חחחח מכונה למרות שאני יודע שסכין מוריד יותר חלק אבל אין לי כח לסכין........בקיצור מכונה
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים להתגלח עם סכין זה כמו לאכול חזיר לפי הדתאם אתם מגלחים את הפאות זה כאילו 2 חזירים , את שני הלחיים זה עוד שני חזירים ואת הסנטר זה עוד חזיר , בסה"כ 5 חזירים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.