עבור לתוכן

מה לקנות לאחי בן 9

Featured Replies

פורסם

מגאסון.

• תגובות 30
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אם כבר הזכירו לגו - יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות לגו רגיל (ז"א לא כל הדברים האלה כמו הארי פוטר או סוגי מכוניות לבנייה וכו'...פשוט לבנים רגילות)

וגם כמה זה עולה

נ.ב. גם חשוב שזה יהיה מקורי של חברת לגו!

פורסם

לגו זה באמת נחמד אבל אם הוא בן 9 והוא הקטן במשפחה הוא בטח גם כזה שמוותרים לו הרבה.

תצפה לרוץ ברחבי הבית ולדרוך על השפיצים של החלקים וגם שכולם יגידו לך לסדר אותם "כי הוא קטן". :lol:

בוגי אתה יכול גם לרשת ברגע שזה יימאס לו ;)

פורסם

לגו זו השקעה לחיים. יצא לי לשחק בלגו של אבא שלי, לגו בן 50 ככה, והלגו שלי מגיל 7 (8 שניםככה) אני עד היום משחק בו לפעמים עם האחים שלי וכל פעם נהנה!

פורסם

לגו זו השקעה לחיים. יצא לי לשחק בלגו של אבא שלי, לגו בן 50 ככה, והלגו שלי מגיל 7 (8 שניםככה) אני עד היום משחק בו לפעמים עם האחים שלי וכל פעם נהנה!

::)בן כמה אתה?

אתה גם קונה קלטות של פוקימון לוידיאו ?

או דיוידי של דץ ודצה

פורסם

::)בן כמה אתה?

אתה גם קונה קלטות של פוקימון לוידיאו ?

או דיוידי של דץ ודצה

לגו זה אחלה דבר! גם שאלתי איפה אפשר לקנות כי הפוסט הזה עשה לי חשק ;D

פורסם

[ltr]definitely lego, one of those technic kits, brilliant shit, but pretty expansive.

like this and this are nice kits for beginners, cheap too.

for more complex stuff you got stuff like this.

I recommend you start with one of the cheap stuff, if he likes it next year you could buy him something more complex.

[/ltr]

פורסם

כן גם אני הייתי משחק בלגו עד שהביאו לי את הPS חחחחחחח =\ התמכרתי לזה קשות :x בכל מיקרה יש לי גם לגו מאז שהייתי קטן בערך 3-4 שקיות ענקיות של הום סנטר מלאות רק בלגו =\ פעם ניסתי מהם לבנות מארז לא ממש הצליח כי היה בעיות חום קשות. =\

פורסם

קנה לו כדור כדורגל

פורסם

מוחמד,

לגו זה אחד הדברים הכי גאוניים שנוצרו אי פעם. זה פשוט מסוג הדברים שאתה יכול לשבת מולו ימים עד שתגיע לשלמות. ויש כל כך הרבה אפשרויות - אין סופי אשקרה.

פשוט - הדבר.

כנ"ל לגבי מקנו(meccano באנגלית אם אני לא טועה) אגב, אבל זה כבר לילדים גדולים יותר (גם כן משחק הרכבה כזה).

פורסם
  • מחבר

קנה לו כדור כדורגל

אתמול הוא ירד לשחק עם חברים והא פינצר תכדור אז לא רוצה לקנות לו.

בכל מקרה נראה לי אני ישתתף עם ההורים שלי ונקנו לו מבצר לגו ענקי

TNXS EVERYONE

פורסם

[ltr]had one of those meccano kits, not nearly as much fun as lego and much more complex.

GavTivX, buy a technic set! they are much more fun, customizable and intellectually challenging.[/ltr]

פורסם

מוחמד,

לגו זה אחד הדברים הכי גאוניים שנוצרו אי פעם. זה פשוט מסוג הדברים שאתה יכול לשבת מולו ימים עד שתגיע לשלמות. ויש כל כך הרבה אפשרויות - אין סופי אשקרה.

פשוט - הדבר.

כנ"ל לגבי מקנו(meccano באנגלית אם אני לא טועה) אגב, אבל זה כבר לילדים גדולים יותר (גם כן משחק הרכבה כזה).

אני יודע זה דבר ענק אבל ראבק כבר בגיל 12 הפסקתי עם זה אני יודע עד כמה הדבר הזה ענק הייתי משקיע בזה שעות :jump:

פורסם

לי עדיין יש התקפות לגו לסירוגין :lol:

מקנו זה באמת אחלה דבר, מסובך לפעמים אבל מעביר את הזמן בכיף.. עדיף מאשר לשבת מול המחשב 24/7 (או שלא?! :smile1:)

פורסם

חוץ מזה, לתת לשחק לפעוט בלגו (וזה נוגע גם ילדים) מפתח ומשפר את הכושר המכני של אותו ילד, מה רע בזה?

לגו זה אחד הדברים הבאמת טובים שהמציאו!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים