עבור לתוכן

H10 6GB - כדאי?

Featured Replies

פורסם

שלום.

סיום שנה, שטויות של ההורים, רוצים לקנות לי מתנה (שטויות מבורכות). אין לי נגן MP3 חוץ מאיזה ריו שרוב הזמן אחי הקטן משתמש בו. חשבתי על נגן MP3 וראיתי שהמון ממליצים על ה- iRiver H10 6GB. נראה אחלה נגן לפי כמות הביקורות הטובות שהוא קיבל. התקציב שלי הוא 1100-1200 שקל גג!

כדאי? או שיש משהו אחר מומלץ?

תודה מראש.

פורסם

מה אתה רוצה מהנגן?

פורסם

יש לי את הנגן הזה ועוד לא מצאתי בו חסרונות.... משרת אותי בצורה אינטנסיבית מאד (והוא עומד בזה) בלי תקלות ובלי בעיות.

פורסם

כן הוא די טוב.. :xyxthumbs:

אבל רק תזכור שהוא הארד דיסק ולא פלאש..

פורסם

מי אמר שלא השתמשו בו?

פורסם

מי שלא צריך 20 ג'יגה שלא יקנה....זה שטות גמורה. ה6 ג'יגה יותר קטן ונוח.....וגם יש אותו בגרסא אירופאית.

פורסם
  • מחבר

מי שלא צריך 20 ג'יגה שלא יקנה....זה שטות גמורה. ה6 ג'יגה יותר קטן ונוח.....וגם יש אותו בגרסא אירופאית.

איזה גרסאות יש חוץ מהגרסא האירופאית?

מה ההבדל בין הגרסאות?

ו.. אני לא לוקח את ה- 20 כי אין לי שימוש בנגן של 20 ג'יגה. חוץ מזה שהוא גם גדול יותר.

פורסם

איזה גרסאות יש חוץ מהגרסא האירופאית?

מה ההבדל בין הגרסאות?

ו.. אני לא לוקח את ה- 20 כי אין לי שימוש בנגן של 20 ג'יגה. חוץ מזה שהוא גם גדול יותר.

לי יש את ה5GB H10 והוא לא נתן לי להרגיש נחות מאף נגן אחר בשוק.

פשוט חמוד ויפה ונוח, והכי חשוב ביצועים מעולים.

המלצה שלי לך ה6GB.

.swg

פורסם

מצטרף בחום להמלצה!!!!

אני קניתי את הH-10 6GB לפני שנה וחודשיים מארקדיה כשהוא רק הגיע לארץ ועלה לי 1700 ש"ח!!!

ולפני 3 חודשים קניתי עוד אחד כזה לחברה שלי עלה לי 1132 ש"ח!!!

לדעתי הנגן האדום הוא היפה מכולם אבל גם הכסוף יפה

יתרונות

--------

נגן פשוט יפהפה עם ממשק נוח

אזניות איכותיות של סינהייזר

נרתיק סיליקון שמגן על המכשיר

נגן חזק מאוד- הנגן נפל לי פעם מהיד ברחוב על המדרכה וחוץ משפיץ קטן מאוד בגודל של מ"מ שנשבר בפינה השמאלית העליונה

לא קרה לנגן שום דבר והוא עובד פשוט נפלא עד היום (חייב לציין שהנגן היה בתוך נרתיק הסיליקון בזמן הנפילה)

קליטת רדיו פשוט מעולה

איכות סאונד טובה מאוד עם 30 אקולייזרים

תמיכה בעברית

אין צורך בשום תוכנה מיוחדת להעברת שירים פשוט DRUG N DROP משמש ככונן נייד לכל דבר (גרסא אירופאית בלבד)

הקלטה ישירות מהרדיו

משמש כטייפ מנהלים לכל דבר

חסרונות

---------

אם אתה אוהב לשמוע בווליום חזק אז קח בחשבון שהווליום שלו הוא גבוה אבל לא יותר מידי

אני אוהב לשמוע בווליום חזק אז מה שעשיתי זה פשוט הורדתי תוכנה שהעלתה את רמת הווליום של כל קבצי הMP3 שלי

אבל החיסרון הכי מעצבן של הנגן הזה ולדעתי החיסרון היחידי המשמעותי בו----זה האיטיות שלו!!!

כשאתה שומע שירים ברצף אז אין בעיה השיר הבא מתנגן ישירות אחרי שהשיר הנוכחי מסתיים

אבל אם אתה שומע שיר מסויים ואתה לוחץ על כפתור השיר הבא לפעמים זה לוקח בין 2-3 שניות עד שהשיר הבא מתחיל להתנגן

שלא כמו בנגני הIPOD ששם בשנייה שלחצת השיר כבר מתנגן

וזהו זה החיסרון היחידי שלו לעומת האייפוד - מכל שאר הנתונים הוא עולה עליו בעשרות מונים

חוות דעת-----------

נגן שווה ביותר - תתחדש :xyxthumbs::yelclap:

פורסם

יתרונות

--------

אין צורך בשום תוכנה מיוחדת להעברת שירים פשוט DRUG N DROP משמש ככונן נייד לכל דבר (גרסא אירופאית בלבד)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

חסרונות

---------

אם אתה אוהב לשמוע בווליום חזק אז קח בחשבון שהווליום שלו הוא גבוה אבל לא יותר מידי

אני אוהב לשמוע בווליום חזק אז מה שעשיתי זה פשוט הורדתי תוכנה שהעלתה את רמת הווליום של כל קבצי הMP3 שלי

אבל החיסרון הכי מעצבן של הנגן הזה ולדעתי החיסרון היחידי המשמעותי בו----זה האיטיות שלו!!!

כשאתה שומע שירים ברצף אז אין בעיה השיר הבא מתנגן ישירות אחרי שהשיר הנוכחי מסתיים

אבל אם אתה שומע שיר מסויים ואתה לוחץ על כפתור השיר הבא לפעמים זה לוקח בין 2-3 שניות עד שהשיר הבא מתחיל להתנגן

שלא כמו בנגני הIPOD ששם בשנייה שלחצת השיר כבר מתנגן

וזהו זה החיסרון היחידי שלו לעומת האייפוד - מכל שאר הנתונים הוא עולה עליו בעשרות מונים

הממממ,פשוט אפשר לעבור לקושחה הקוריאנית ואז הקטע עם הווליום עובר,יש איזו אמנה אירופאית שאוסרת ווליום גבוה.

ואם אתה יוצר דאטאבייס אני חושב שגם מעבר השירים מתקצר.

פורסם

גם אני רכשתי את הנגן הנ"ל השבוע (H10 גירסת ה6 ג'יגה) ואני חייב לציין שאני מבסוט ממנו עד השמיים... בהתחלה קצת הסתבכתי איתו, אבל אחרי עידכון הקושחה הכל הסתדר והיום אני פשוט מרחף מרוב שימחה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים