פורסם 2006 ביוני 2619 שנים גרמניה בגמר מול ברזיל בשחזור של 02. גם לי יש הרגשה כזאת... Brazil fot teh win!!1
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים המשחקים ברבע הגמר כרגיל יהיו המשחקים הכי טובים(הגמר והחצי גמר זה סתם ככה לאווירה חחח), אני מקווה שישדרו אותם :-X
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים עד כמה שידוע לי היא משחקת אפילו בשנת 2006 במונדיאל בגרמניה היא לא! בגמר.. גרמניה מול ספרד.. יהיה מעניין. אני לא אתנגד לצרפת, פורטוגל ואנגליה, ואפילו גאנה יהיה בסדר. אבל לא ברזיל נמאס לי מהם.
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים אז מה הם עושים בתראד העונה לשם: "מהן נבחרות הכדורגל במונדיאל 2006 הכי טובות?" .....?.....
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים מישהו בכלל חשב שהמונדיאל הזה לא מעניין גם כמה אנשים?שתוק שתוק אתה תמיד אתה נדחף עם הערה מפגרת אם אין לך מה להגיד לך תביא ביד על אתרי פורנובאמת יבש השנהיש משחקים טובים אבל אין מספיק הפתעות...אם אוקראינה תגיע לגמר זאת תהיה הפתעה? אם כן אז יש הפתעה אחת בע"הולדעתי ברזיל תעוף אוטוטואני הייתי רוצה את ארגנטינה וברזיל בגמר!!2 נבחרות גדולותברזיל ציפיתי ממנה ליותר,ארגנטינה באמת נבחרת ענקית
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים 1)חוף השנהב(רק אם הם היו עולים)2)ספרד פשוט משחקים יפה ונהנים מהכדורגל..3)ברזיל...אי אפשר להתעלם מה150 קמש של רוברטו אבל המשחק הכי טוב שהיה(לא לא מבחינת כדורגל)הכי נהנתי בו...אתמול פורטוגל-הולנד...4אדומיםשיא עולם!
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים מישהו בכלל חשב שהמונדיאל הזה לא מעניין גם כמה אנשים? מישהו פה בכלל שאל מה הדעה שלך?הודעה מיותרת ולא נחוצה, הרי אתה רואה את הכותרת, מי שרוצה נכנס ומגיב לעניין, ולא מגיב הודעת ספאם. נוב.
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים רואים שאתה לא מבין...זה שהם מוכרים לך וזה ששמעת עליהם וזה שהם זכו ב2002 וזה שהם מוגדרים כפייבוריטים לא אומר שהם הכי טובים...כל מי שפה מבין טוב בכדורגל יגיד לך שברזיל היא ממש לא הנבחרת הכי מרשימה במונדיאל השנה (לפחות עד עכשיו לא...)וגם אוהדי ברזיל פשוט תודו שהשנה זה לא זה וחבל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.