פורסם 2006 ביוני 2619 שנים לפי דעתי שלוש הנבחרות הכי טובות הן:1-ברזיל2-גרמניה3-ארגנטינהמי השלוש המועדפות אליכם?
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים לא שאני ממש מתעניין בזה אבל משנים קודמות אני זוכר שברזיל טובים מאוד. הממ תאמת אני בעד גרמניה נראה לי הם יקחו (אם הם עוד לא יצאו כמו שאמרתי אני לא מתעניין) וארגנטינה גם אחלה.
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים מחבר אני מת!!!!!! שארגנטינה תיקח השנה (אני ארגנטינאי).ויחסית הם השתפרו מאד, במונדיאל הקודם הם אפילו לא הגיעו לשמינית גמר!
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים לפי מה שראיתי (ראיתי כל כל המשחקים) הקבוצות הכי חזקות:1)ספרד2)גרמניה3)ארגנטינהברזיל הפעם לא משהו.
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים ארגנטינהפורטוגלברזילגרמניהברזיל נלחמה עד כה עם קבוצות חלשות מאוד. והיא לא הראת שהיא באמת קבוצה טובה עליהםלעומת זאת ארגנטינה שכן ופורטוגל.
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים מי אמר שברזיל-גרמניה זה אפשרי לגמר?לא כל שילוב הוא אופציה אפשרית...בכל מקרהגרמניה בסך הכל נהנים מביתיות ומפרוטקציות של מארחים כמו שהיה בכל המונדיאלים האחרונים (דרום קוריאה בחצי גמר, נו באמת... צרפת זוכה עם 3-0 על ברזיל)גרמניה שיחקו טוב כי הנבחרות שהיו איתם בבית הם לא כאלה טובות, הם קיבלו בית קל (ראה שורה קודמת)הניצחון על שבדיה זה כבר משהו אחר אבל זה לא היה משכנע בכללגרמניה עפה ברבע הגמר...3 נבחרות:1.איטליה (לא מרשימים אבל אנהי אוהב של יובה אז מן הסתם גם איטליה)2.ספרד3.ארגנטינהברזיל מאכזבים אבל הם עוד יפתיעו
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים כן בטח, ספרד הולכת לקחת, אני אומר לך מעכשיו שאין הרבה סיכויים שהיא תקח, אבל בכיף הייתי מוכן להמר שתגיע לחצי הגמר, כמובן שיש עוד המון נבחרות שמחכות לה בדרך.ברזיל חוזרים לאט לאט לעצמם, אני מקווה שיכניסו לגאנה אותה, סומך עליהם.(למרות שגאנה משחקת יפה מאוד, חבל לי שהם נתקעו מול ברזיל, הייתי רוצה שיתקלו מול קבוצה אחרת, אבל אין ספק שהם יתנו את הכל במשחק מול ברזיל)הנבחרות הטובות במונדיאל השנה - ברזיל ארגנטינה גרמניה ספרד
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים מי אמר שברזיל-גרמניה זה אפשרי לגמר? לא כל שילוב הוא אופציה אפשרית... בכל מקרה גרמניה בסך הכל נהנים מביתיות ומפרוטקציות של מארחים כמו שהיה בכל המונדיאלים האחרונים (דרום קוריאה בחצי גמר, נו באמת... צרפת זוכה עם 3-0 על ברזיל) גרמניה שיחקו טוב כי הנבחרות שהיו איתם בבית הם לא כאלה טובות, הם קיבלו בית קל (ראה שורה קודמת) הניצחון על שבדיה זה כבר משהו אחר אבל זה לא היה משכנע בכלל גרמניה עפה ברבע הגמר... 3 נבחרות: 1.איטליה (לא מרשימים אבל אנהי אוהב של יובה אז מן הסתם גם איטליה) 2.ספרד 3.ארגנטינה ברזיל מאכזבים אבל הם עוד יפתיעו הניצחון על שבדיה לא היה משכניע ?? אני אוהב את איטליה ..בינתיים לא משחקים טוב האנגלים משעממים, ספרד וגרמניה וארגנטינה נראים הכי טוב .. ברזיל לא משהו.
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים אתם עושים צחוק?! זה כדורגל! הכל אפשרי!!! הנה עכשיו הולנד נפלה , בגלל שופט עיוור - אני אישית ממש לא ציפיתי לזה אבל אם כבר הימורים, אז כבר הימורים - לדעתי תהיה הפתעה גדולה ונראה בגמר את ארגנטינה ואנגליה(מה לעזאזל?! ) גרמניה - לא לשאול למה, זאת פשוט תחושה שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.