עבור לתוכן

למישהו יש פה את ה e250

Featured Replies

פורסם

בהעברת וידאו אל ה iaudio g3 אפשר למתוח את התמונה כדי שתתאים לכל המסך אבל מאבדים חלק מהתמונה,

האם המסך של הסנסה בגלל שהוא 1.8 ולא אחד וחצי מתאים ל 16:9 ויש פחות איבוד תמונה?

ד"א איך האיכות סאונד שלו לעמות נגני iriver ן isoundio\

תודה

פורסם

הG3 לא מנגן וידאו אז איך אתה שואל דבר כזה? אתה מתכוון לנגן אחר בטח.

isoundio??? אתה אולי מתבלבל עם iAudio

פורסם
  • מחבר

התכוונתי ל U3 ול iaudio

לא משנה הפרטים, לגביי השאלה המרכזית....

פורסם

האיכות סאונד של הסנסה e250 טובה מאוד, (לדעתי), ואני מאוד מרוצה ממנה-זה גם היה אחת השאלות והחששות מקניית המכשיר לפני הקנייה.

בקשר לשאלה על הווידיאו, לא הורדתי סרטים חדשים לנגן, אבל זה לא כזה מומלץ, כי הצפייה היא ממש בגודל קטן, ואפילו בסרטים ומצבים מסויימים הצפייה היא 9:16 רק על חלק מהמסך, ובגלל שזה מסך אורכי אז בעצם חצי מתבזבז, ואם אתה צופה במסך מלא לפעמים, אז יש קטעים מרגיזים שאתה צריך לסובב את המכשיר בהתאם לתמונה,

בכל אופן מכשיר מומלץ ביותר!! :)

פורסם
  • מחבר

הקטע של הוידאו מאוד חשוב לי לכן אני חייב להבין את זה טוב לפני שאני רוכש

המסך עצמו הוא 16:9 אם אני מסובב את המכשיר?

נגיד שאני לוקח איזה סרט עם פסים שחורים (16:9) ואני ממיר אותו, אז במכשיר אם אני מסובב אותו אני רואה תמונה מלאה

לא חתוחה כי המסך נראה ארוך

פורסם

יש מצבים שהסרט חתוך, ואז הוא רק על אמצע המסך לאורך, ויש מצבים שבהם זה על מסך מלא, עדיין לא התעמקתי בזה.

פורסם
  • מחבר

אם יש מישהו שיודע זה ממש מעניין אותי

אם ב 16:9 זה מסך מלא זה מעולה!!!!

פורסם

הקטע של הוידאו מאוד חשוב לי לכן אני חייב להבין את זה טוב לפני שאני רוכש

המסך עצמו הוא 16:9 אם אני מסובב את המכשיר?

נגיד שאני לוקח איזה סרט עם פסים שחורים (16:9) ואני ממיר אותו, אז במכשיר אם אני מסובב אותו אני רואה תמונה מלאה

לא חתוחה כי המסך נראה ארוך

אתה באמת רוכש את זה רק בשביל הווידאו, כל זה זה מה זה חרא, אחי תתבין, כל נגן ינגן ווידאו מגעיל!! זה לא קשור גם אם המסך שלו הוא גדול יותר...

אני הזמנתי אחד כזה (E250) בשביל מוזיקה, והתמונות ווידאו זה תוספת חמודה לשים עליה כל מיני קטעים קטנים של סאותפאר או משו, אני לא ישים משו עם תרגום שי זה אבוד, התירגום יהיה בגודל של ננומטר וחצי....

תעשה מה בראש'ך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים