פורסם 2006 ביוני 2619 שנים מילפורד? אגב, למה התגובות לא עולות לי מעל 1100? busted! ספאמר! זה מה שאתה רוצה? שהמונה יעלה לך?? ב"כללי" המונה לא עולה. ומילפורד= מילפורד קיוביקל (אני לא מתכוון לכתוב את זה באנגלית)= אחד העומריים= המנהל הכי "רציני" בפורום
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים זה לא היה ספאם, תוספת ה"אגב, למה התגובות לא עולות לי מעל 1100?" נוספה רק אחרי שכתבתי את ההודעה, בגלל שחשבתי שיש בעיה בפורום יצאתי לחפש את הפרופיל של מילפורד (-:
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים לפי האגדה, בימי קדם מספר ההודעות היווה מדד לעד כמה מישהו תותח/מבין/תורם לפורום (מחק את המיותר)כמובן שכל זה היה טרם לידתם של אבו-ספאמרוס וצאצאיו, אשר זרעו הרס בגלקסיית הפורומים ומחקו לעד את הכבוד שנלווה לצבירת הודעותעד כאן שיעור הסטוריה להיוםע"ע "מוחמד היהודי"ספאמר אמיתי.
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים לפי האגדה, בימי קדם מספר ההודעות היווה מדד לעד כמה מישהו תותח/מבין/תורם לפורום (מחק את המיותר) כמובן שכל זה היה טרם לידתם של אבו-ספאמרוס וצאצאיו, אשר זרעו הרס בגלקסיית הפורומים ומחקו לעד את הכבוד שנלווה לצבירת הודעות עד כאן שיעור הסטוריה להיום
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים ואת המקלל האוטומטי המציא חבר שלי ג'ניה הרוסים האלה...רק לקלל ולהרביץ... ;D בצחוק תירגעו.
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים : מישהו קרא לי? ואת המקלל האוטומטי המציא חבר שלי ג'ניה מה ת'אומר....(?!?!?!?!?) פה המציאו אותו ראשונים: http://www.insultmonger.com/generators/index.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.