עבור לתוכן

התייעצות על חלקים...

Featured Replies

פורסם

שלום,

אז למי שזוכר רציתי לקנות מחפש לפני מספר שבועות ואז החלטתי לעצור הכל ולחכות לקונרו.

לאחר חיפושים לבנ'צמרקים, דעות, reviews ועוד החלטתי לעצור את הקנייה ולחכות לקונורו.

לפי מה שהיה כתוב הקונרו אמור לצאת ב23 ליולי, לפי מה שאומרים עכשיו הוא יוצא ב27 ליולי...

ולפי מה שאמרו לי היום בחנות אר.סי.סי שבעפולה לאחר שהם היו בישיבה של אינטל שנערכה לא מזמן הם מספרים כי הוא אמור לצאת ב2007 ככה שאין לי מושג :-X :s05:

ועשיתי גם חשבון, כמו שLiorP23 אמר כי המחירים של קונרו אמורים להיות מ1100 ש"ח ומעלה, לא כולל לוח אם...

אבל האמת אם זה שווה את זה אני יקנה ויוריד במקומות אחרים...

גם לאחרונה יצא לי לחקור את הX1900XTX לעומת ה7900GTX לפי הב'נצמרקים הם ממש דומים אולי בהפרשים של 1%-3%, מה גם שהמחיר בניהם לX1800XT שרציתי די גדול...

בנוסף הציעו לי לקחת 2 HD אחד של 80 ואחד של 200 ככה הWIN בנפרד וכל הבולשיט האחר בשני וזה אמור לשפר ביצועים...

וגם חשבתי שאם אני אלך על קונרו וX1900XTX אני אטצרך לגזוז קצת אז חשבתי אולי בזיכרון, מה שרציתי היה 2GB אבל חשבתי אולי 1GB יספיק...

בנתיים בדקתי מחירים אצל

logicpc

נועה

ksp

אצל כמעט כולם הגעתי ל6500 לא כולל מעבד ולוח...

אצל נועה וKSP לא מצאתי הרבה חלקים שרציתי אבל בכל זאת...

והתקציב עומד על בערך 7,000 +\- (אני מעריך עד 7,300 מקס' יכול להיות שינוי...)

והמחשב צריך להיות בעיקר מהיר, משחקים ועבודה רגילה בו נגיד...

אז מה השיקולים\דעות שלכם ?

פורסם

לא ברור מה אתה שואל ג'וני בוי.

פורסם
  • מחבר

איזה ביאוס הבאת לי עכשיו....

בכל מקרה אני רוצה לשמוע עצות על

קונרו - לחכות או לא?? שווה תא המחיר?? גם הלוח אם של הקונרו טוב או לא ???

X1900XTX Vs. 7900GTX - לפי מה שראיתי שתיהם כמעט שווים יש אולי העדפות, שווה את המחיר?

גם הארד דיסק, הציעו לי לקנות של 80 ו200 אחד בשביל הWIN והשני לבולשיט וזה גם ישפר ביצועים האם זה שווה?

פורסם

שמע לחכות או לא לקונרו זאת החלטה שלך אם יש לך סבלנות לחכות אני הייתי ממליץ לחכות.

לגבי הכרטיסי מסך הם דיי שווים אבל כל אחד לוקח במשחקים שונים אתה צריך להיסתכל באיזה משחקים אתה אוהב לשחק ולראות מה עדיף למשחקים האלה.

לגבי ההרד דיסק לדעתי תקנה רק 200 וזהו

רק תחלק אותו לשתיים נגיד 20 לWIN והשאר לכל ה''בולשיט''.

מקווה שעזרתי ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים