עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

איפה אתם ממליצים לי לפתוח חשבון בנק-נוער

Featured Replies

פורסם

בדיסקונט הכרטיס שאתה מקבל מהם הוא רק בנקט כך שאתה לא יכול לקנות איתו בחנות כמו כרטיס אשראי אלא רק להוציא כסף בבנקט!!

ובפועלים יש לך הגבלה של עד 400 שקל בגיהוץ אחד.

אני לא יודע כמה פעמים אתה יכול לגהץ ביום אבל בעיקרון זה ככה עד 400 בגיהוץ אחד!

לפני חודש בערך קניתי גינס וחולצה ב500 שקל בקניה אחת=גיהוץ אחד

• תגובות 43
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני במזרחי... איזה גנבים יא אללה על כל משיכ מהכספומט זה 1.20 ויש כל מיני ביטוחי כרטיס שאני משלם שאין לי מושג למה צריך את זה :nixweiss:

פועלים נשמע טוב אבל הבעיה שהסניף שיש פה (בפ"ת) עובדים כל הסתומים שיכולים להיות ובגללם יש תור של שעות כולה בשביל להפקיד איזה צ'ק מסריח

פורסם
  • מחבר

אנשים אחרי בדיקה קטנה באתר של דיסקונט..

מגיל 16 אפשר להוציא כרטיס אשראי..

אם אתם רוצים הנה הציטוט:

"

רטיסי אשראי

כספומט "דרייב" זכותי - ניתן לקבל בגילאי 14-16. הכרטיס מקנה את ההטבות, ההנחות והמבצעים הניתנים במועדון "דרייב". הכרטיס פטור מעמלות הבנק.

כרטיס אשראי "דרייב" ניתן לקבל בגילאי 16-18. הכרטיס מקנה את ההטבות, ההנחות והמבצעים הניתנים במועדון "דרייב". הכרטיס פטור מעמלות הבנק.

כרטיס אשראי "יותר דרייב" ניתן לקבל בגילאי 18-22. כרטיס מיוחד לחיילים, בנוסף להטבות, הנחות והמבצעים הניתנים במועדון "דרייב", מקבלים הטבות של מועדון "יותר" המועדון של האגודה למען החייל. הכרטיס פטור מעמלות הבנק.

"

חוץ מזה מיליתי שם את המספר שלי.. שיתקשרו אלי נראה מה הם אומרים..

ומחר אני ידבר עם בנק הפועלים..

נראה לי שאני יקח אחד מהם...כי יש את שתיהם במקומות נוחים לי מאוד..

עכשיו בבקשה מישהו יכול להסביר לי מה הקטע של הדרייב..

הבנתי שזה כאילו לנהגים שמתחייבים לנהוג בטוח ואז הם מקבלים כל מני הנחות.. שדרך אגב יותר משתלמות מההנחות ומהדברים שמקבלים בפועלים..

מקבלים הנחות במוסכים הנחות בשטיפה כל מני שטויות כאלה..

אם מבטחים בחברת ביטוח איילון אז מקבלים שירותי דרך וביטוח שמשות בחינם.. וגם הביטוח יותר זול..

בקיצור כל מני שטויות כאלה..

אבל השאלה שלי.. נגיד והתחייבתי לנהוג בזהירות אבל בכל זאת אני מקבל דוחות ושטויות כאלה.. אז מה?

פורסם

מה קשור בין נהגיה וחשבון בנק

וגם אני רוצה לפתוח חשבון אבל הקטע שאין לי עדיין הכנסה קבועה אז זה מפחיד להסתבך עם הבנקים וככה בנתיים הכול מתחת לבלטה

פורסם
  • מחבר

חשבון צעיר לא חייב ליהיות לך הכנסה קבועה..

חברים שלי יש להם חשבון ופעם ב.. הם מכניסים כסף..

ומוציאים..

אבל לא חייב הכנסה קבועה

פורסם

עדיין אין דמי ניהול למשל ההורים שלי משלמים איזה 180 שקל כול חודש דמי ניהול בלי כול השטיות של העמלות

פורסם

בנק הפועלים ממש אחלה, ואתה גם רואה שהם נותנים לך עד כמה אמרתם פה? 22? ולא עד 18 ללא עמלה..

אתה בחיפה? לא משנה, לך לסניף אוניברסיטת חיפה תפתח שם חשבון ^_^ . (אבא שלי מנהל את הסניף, למה לא להביא לו לקוח? :P)

ד"א איך לעזאזל דיסקונט נותנים לך חשבון דרייב מגיל 16 אם רישיון אתה יכול לקבל רק מ17? יוצא ששנה שלמה אתה לא יכול לנצל את ההטבות, מתוך שנתיים...

פורסם
  • מחבר

דיסקונט זה גם 22

ולא יודע אבל מה אכפת לי..

פורסם

בעיקרון אני בהפועלים יש לי שמה בדיוק..0 שקל חחחח

אבל שמעתי שבלאומי יש ויזה ולמרות שהיא מותרת בשימוש רק בארץ אפשר לעשות עליה קופה בחול באיטנטרנט חחחח

אז בשבילי אני רוצה לעבור ללאומי בגלל הויזה רק ושמעתי מביאים לך סרטים חינם בבלוקבסטר אז זה יוצא תותח וגם בלי עמלה.

ויזה זה יתרון אבל רק למי שרציך את זה.

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שווה לבדוק גם בלאומי..

אני יבדוק מחר..

מחר אני יקום מוקדם שכל הבנקים עוד יהיו פתוחים אני יתקשר לפועלים לדיסקונט לאומי ומה עוד?

פורסם

אני פשוט למאמין כמה שטיות !@! אבל כולם פשוט תמימים שצריכים ללמוד עוד הרבה בחיים(לא שאני לא צריך ) !!

א. כל בנק רוצה שאתם תיהיו אצלנו ! למה ?

מהסיבה הפשוטה שכשאתה תרצה לצאת ! זה לא יהיה קל בכלל !... ואתה תשאר כמו **** אצלם ותשלם כמו גדול!!!

ב. מה הקטע של הגיל ?! א. כשאתם בגיל כזה (14-16) הבנק לא מרוויח עליכם כלום ! כי אתם לא עושים אף פעולה וגגם אם אתם עושים זה פעם ב....

כל בנק נותן את אותו הטבות עד גל 22 ? למה ? כי אתם בצבא !? זה למה אז אוטומטי הם נותנים את אותם הטבות שמקבל ילד בן 14 הזה שלא מכניס הרבה כסף לבנק כך שאין לבנק מה להפסיק כל כך על זה שהוא נותן שירות (עלק ) בחינם ....

ג. מה הבנק מרויח !... מהרגע שהכסף נמצא בבנק הבנק יש משתמש בוא ! נכון אתם עדיין תראו שיש לכם 50 שקל בבנק אבל הוא משתמש בוא למטרות כאלה ואחרות וזה למה הוא מעוניין להשיג כמה שיותר אנשים אשר יכניסו לו קרדיט ... נכון חוץ מזה הוא בונה על זה שאתה גם בגיל 40 לא תצא מימנו !....

מאיפה אני יודע על כל זה! פשוט נסיון חיים + לזה שאני מתחיל ללמוד עכשיו ראיית חשבון ! ...

אז תקחו את כל מה שהבנקים אומרים לכם ואם אתם לא יודעים פשוט לשאול לכולם כאן יש אינטרסים נקודה ובמיוחד לבנק !

פורסם

.

פורסם

זה נכון מה שאתה אומר אבל אחרי הכל כל בן אדם שעובד צריך בנק בסופו של דבר, ודרך אגב לגבי הפועלים פה בפ"ת לא יודע איך זה במקומות אחרים אבל כמו ש metalhammer ציין, זה תורות של שעות, כל החאפרים עובדים בבנק שם, והוא מפוצץ כל הזמן, אז באמת זה תלוי באזור המגורים שלכם, סוג השירות וכמובן עמלות... גם אני לאחרונה משלם כל מיני עמלות שאני בכלל לא מבין מה הם אומרות, שאני מוציא כסף אני משלם עמלות על הבנקט שלי פתאום מופיעות לי עמלות חודשיות שאמורות להיות בכלל עמלה אחת שנתית של 23 שקל... צריך הרבה זמן בשביל להתעסק בכל הקטנות האלה, וככה הבנקים מרוויחים את הכסף שלהם.

פורסם
  • מחבר

^^^^^^^^

נו זה ברור.. אף אחד לא יתחיל לבזבז תזמן שלו ויתחיל לעשות טלפונים בשביל איזה 20 שקל.. למי יש כוח. ועל זה הם בונים...

וזה שאמר שיש לנו הרבה מה ללמוד על החיים..

אל תדאג.. אני מאז שאני קטן אבא שלי אומר לי.. אין שום דבר בחינם..

זה ברור שהבנק מרוויח איך שהו..

וזה לא מענין אותי איך כל עוד זה לא עולה לי כסף...

וכן זה שהכסף שלי בבנק.. זה מעלה תמניות שלו וכל השטויות האלה.. ובכל הבדיקות שוק האלה שעושים אז יראו שלבנק יש הון גדול יותר בזכותנו..

ושיסחור בכסף שלי ושיתן אותו לאנשים שיש להם מינוס.. לא אכפת לי.. כל עוד הכסף ישאר שלי ומתי שאני יצתרך ת50 שקל האלה אני יקבל אותם

אבל לדעתי הם פשוט בונים על זה שנשאר אצליהם.. כי שנגיע לגיל 22.. נגיד טוב אנחנו פה כבר 6 שנים בבנק(אם פותחים כמוני בגיל 16)

אנחנו מכירים את הלא יודע איך קוראים להם.. כאילו אלה שנמצאות שם שאנחנו באים מדברים איתם וכל השטויות האלה..

חח

אנחנו בסניף הזה הרבה זמן.. נוח לנו.. טוב לנו.. מה עכשיו נעבור למשהו מוכר?

לפעמים עדיף לסבול טיפה ולהישאר במקום מוכר מאשר לעבור למקום לא מוכר ואולי לסבול יותר אולי פחות אי אפשר לדעת..

בקיצור הם בונים על זה שתגיע לגיל 22 אתה כבר תשאר שם ואז הם יתחילו לדפוק אותך על מיסים וכל מני שטויות כאלה..

ובזמן הזה הבנק יגיד לי שלום.. ובנק אחר יכיר אותי

ודרך אגב אני לא חושב שאני יודע הכל וכל השטויות האלה גם אני בטוח שיש לי עוד מלא ללמוד.. אני רק ב 16.. אבל עדין זה קצת שחצני מדי לבוא ולהגיד כאילו שכולם תמימים ואתה לא.. ויש לנו עוד הרבה ללמוד..

אל תדאג.. לפחות אני לא תמים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.