פורסם 2006 ביוני 2619 שנים בשביל לקבל כרטיס אשראי (לא דירקט) אתה צריך לבוא עם אחד ההורים והוא אמור לחתום לך על ערבונות... כרטיס דירקט אתה לא צריך הורים אם אתה מעל גיל 16 כל מה שאתה צריך זה תעודת זהות...וכל הבנקים יביאו לך בדיוק אותו הדבר... פשוט לך לבנק שנמצא הכי קרוב אל הבית שלך...
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים מחבר אני כנראה יפתח מחר בדיסקונט..יש לכם עוד רעיונות איפה לפתוח או להגיד לי מנסיון שלכם איפה יותר טוב..בעיקרון לדעתי כולם יוצא אותו דבר.. בשתיהם אני יכול לפתוח חשבון עם כרטיס אשראיבשתיהם אני לא משלם מיסים ולא כלום.. בעיקרון הם אותו דבר פחות או יותר..אני מתכוון לדיסקונט ולפועלים..לאומי אין לי סניף שקרוב לחיים שלי.. אז אני מעדיף לא לפתוח שם
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים בפועלים אין הגבלת גיהוץרק על הוצאת כספומט שזה 400 שקל ביוםאבל אתה יכול להוציא עד 1000 שקל מתוך הבנק ולא מהכספומטומעל 1000 אתה צריך תהוריםכמובן שכלזה בלי עמלה כמו כל דבר אחר בפועלים
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים בפועלים יש הגבלת גיהוץ והיא עד 400 שקל.ובדיסקונט אתה לא מקבל כרטיס דירקט אלא בנקט רגיל!!
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים מחבר בפועלים יש הגבלת גיהוץ והיא עד 400 שקל.ובדיסקונט אתה לא מקבל כרטיס דירקט אלא בנקט רגיל!!מה ההבדל?
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים אתה יכול לגהץ כמה שאתה רוצה [עד כמה שיש לך בחשבון],להוציא מהכספומט זה עד 400 ש"ח ביום.
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים יש לי צעירבכל אופן יכול להיות שאתה התבלבלת ולא ממש זוכר מה אמרו לךולגהץ זה למשל לקנות בגדים או נעלים או לא משנה בחנות בכרטיס אשראי שלך
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים בדיסקונט הכרטיס שאתה מקבל מהם הוא רק בנקט כך שאתה לא יכול לקנות איתו בחנות כמו כרטיס אשראי אלא רק להוציא כסף בבנקט!!ובפועלים יש לך הגבלה של עד 400 שקל בגיהוץ אחד.אני לא יודע כמה פעמים אתה יכול לגהץ ביום אבל בעיקרון זה ככה עד 400 בגיהוץ אחד!
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים ^^ וואלה אתה צודק!! אבל אי אפשר להסתדר בלי חשבון בנק מה זה קשור לבנק?1 : הכל תלוי במצב החשבון שלך. זה קשור כי לכל בנק יש את התנאים וההטבות שלו לחשבונות צעירים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.