פורסם 2006 ביוני 2519 שנים שלום לכולם אני רוצה השבוע לפתוח חשבון בנק.. אני בן 16 וחצימה אתם אומרים איפה כדאי?בנק הפועלים או דיסקונט.?וחשבתי לפתוח בדיסקונט דרייב.. מה זה אומר לא הבנתי ממש..והבנתי שאני צריך להתחייב שם לא לעשות עבירות נהיגה וכל מני שטויות כאלה.. אבל נגיד ואני לא מקיים את ההתחייבות שלי? מה קורה?תודה על התשובות..ותיתנו לי המלצה איפה.. וגם מי שממליץ שיגיד באיזה בנק הוא
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים אני יגיד לך מה אצליאני בפועליםהם פתחו לי במקום חשבון בנק בחינם הם לא לוקחים עלי עמלה לשום דבר!!! לא על הוצאת/הכנסת כסף כל מיני פעולות, כלום!אני עדין לא הבנתי מה בדיוק יוצא להם מזה שאני לא משלם להם כלום אף פעם עד גיל 22 (ככה המבצע או מה שלא יהיה)באיטרנט הם נותנים לי רק לראות תמצב חשבון בלי אפשרות לעשות פעולותהם לא נותנים לך להיות במינוסוכמובן הם נותנים לך כרטיס אשרי דירקטאני מאוד מרוצה מהם, אבל שוב משהו מסריח שהם לא יקחו ממני שקל 7 שנים (מגיל 15 עד 22) לבנתים עברה לה שנה ולא ראיתי כלום
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים מסכים עם SweeT_EviL גם אני בהפועלים והם לקחו לי איזה 20 שקל על כלום בסוף סידרתי את זה הכל הוחזר. אני מרוצה מהם.
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים מחבר זה בכלל לא מסריח..זה מחשבה חכמה לעתיד..אחרי זה שתגיע לגיל 22 לא תגיד טוב יאללה אני יעבור חשבון..אתה כבר תשאר שם..ואז הם יתחילו להרוויח עליך..רגע ואין לך אפשרות כזו שתוכל לפעול מהאינטרנט? כאילו להעביר וכל מני שטויות כאלה?חבל..טוב אני רוצה לקבל המלצה רק על דיסקונט ואני ידע איך אני הולך לפעול
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים הבנתי שב18 הם מאפשרים לךאו שאתה יכול אחרי כמה חודשים שאתה איתם לבקש הרבה פעמים ולבסוף לקבלשתי הנחות אלה הם משהו שהעלתי מזכרון שלי כשהייתי שם כשפתחתי תחשבון שלי אז כך הערבון מוגבל כי הזכרון שלי על הפנים
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים בנק הפועלים!!אני שם ויש לי את הדיירקט שאני יכול לגהץ איתו עד 400 שקל ולמשוך עד 400 שקל אבל זה שטויות אין עמלות והכל טוב
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים מחבר לא יודע איך הגעתי לחודש..נו סבבה 400 ביום זה טוב..ואיך אפשר לארגן 800?ונראה לי בסוף אני יפתח בפועלים.. מחר אני כנראה יכנס לדיסקונט כי זה ליד התחנה שלי גם ככה אז נדבר איתם נשגע אותם קצת נשאל כל מני שאלות עד שיזרקו אותי משם או עד שאני יפתח שם חשבון
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים אגב רק שתדעו הם לא מגבילים רק לדיירקטהזמנתי עכשיו כרטיס זה ניקרא אולי ישראכרט צעיר אבל הוא בידיוק כמו רגיל יש לי תשלומים, יורד מהחשבון כל 15 לחודש ו.....לאדע מה עוד יש לרגיל שלי אין אבל....זה ממש נחמדאם כבר אז אפילו התנאים יותר טובים כי אני נוער (אגב את הכרטיס אפשר להוציא מגיל 16)
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים מחבר ואללה?אז רגע בן כמה אתה?ואיפה פתחת חשבון?ולמה זה יותר טוב?כאילו מה זה ממש ממש כמו של ההורים?כאילו ואם נגיד יש לי בחשבון 100 שקל ואני קונה ב 400 אז מה? אני נכנס למינוס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.