פורסם 2006 ביוני 2519 שנים א. תתפתחו כבר , למה המדינה הזאת מתעקשת להישאר תקועה באימיול וקאזה כשיש ביטורנט? ב. זה נושא לא חוקי ואסור לדון בו כאן, אף אחד לא יתן לך אתר
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים אני לא זוכר את כולם,הנה חלק (קטן)RPAIDSHARE.DEDEPOSITFILES.COMSENDSPACEFREEDUMPויש עוד מספיק,אם אין לי כוח אז ביטורנט ואם אני מחפש משהו ישן אז אין כמו אימיולולזה שמעלי מותר לדון אנחנו לא מביאים לו לינקים
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים האמיול שלי בסדר גמור יש בו הכל(תמונה מהיום אגב)[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים למה מחקת את מה שאתה מוריד מה הקובץ? האימיול שלך פשוט טס, מוריד על 6 ק"ב + 300 ביטים בשניה, פשוט מטורף רגע רגע מה אתה בא לסטלבט? או שהאמיול שלך מוריד על K1 וחצי עריכה: זה מוריד על 300 אם לא שמת לב eXploZion [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים אוו אוו מה אתם לא מבינים יאללה הינה אני מצלם לך עכשיו עכשיו פתחתי את האמיול ביגלל חכתי כמה דקות והינה תמונה:הוכחתי? לך חמוד?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים מה רוחב הפס שלך ??? בכול אופן אני משתמש בשתי התוכנות . אני מכיר אתר שוודי שנותן קישורים של ביטרונט (החוק אוסר על שיתוף קבצים אבל לא על קיבצי קישור של ביטרונט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.