פורסם 2006 ביוני 2919 שנים בואנה אני מופתע לראות כל כך הרבה עם הלימו-חרא הזה...שתיתי פעמיים את זה אצל חברים וזה המשקה הכי מגעיל שטעמתי בחיים שלי. פשוט גועל נפש עם החתיכות נענע המרוסקות המגעילות האלה. לא יודע אולי בגלל שזה הום-מייד. אבל אני חושב שטעמתי גם אחד קנוי (אמא שלי קונה תמשקאות הכי מגעילים שיש. "צריך לגוון קצת". כל מיני אגס-פסיפלורה-תפוח או לימונענע עם קיוי) וזה היה מגעיל לא פחות.המשקאות שאני אוהב זה: קולה,מנגו,ספרייט ורוב המשאות הקלים אני מוכן לשתות שהם לא תערובת של מלא פירות מגעלים עם פסיפלורה.גם חלב אני אוהב לשתות
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים בחיים לא יהיה על בירה !!! בחיים !!! הגעתי למצב שאני שותה שתי ליטר ביום ואני לא אלכוהליסט...
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים הגעתי למצב שאני שותה שתי ליטר ביום :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr:
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים בחיים לא יהיה על בירה !!! בחיים !!! הגעתי למצב שאני שותה שתי ליטר ביום ואני לא אלכוהליסט... אתה אולכוהליסט בהכחשה.
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים בחיים לא יהיה על בירה !!! בחיים !!! הגעתי למצב שאני שותה שתי ליטר ביום ואני לא אלכוהליסט... אה אתה לא אלכוהליסט טוב אם אתה אומר אני אוהב הכי לשתות מילק שייק אין על מילק שייק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.