פורסם 2006 ביוני 2619 שנים אייס קפה, הכי מרווה אני חושב (רוב מה שאני שותה זה מים... או קפה, בעבודה :-\)
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים הXL הוא חיקוי וחצי לפני הרדבול לא היה כלוםאתה רוצה שאני אפתח סקר ותראה שכולם יעדיפו את הרדבול? לול, אין קשר!הXL הוא לא חיקוי, זה שהרדבול הגיע ראשון לארץ לפני ה - XL, לא אומר שהXL חיקוי.הXL יותר טעים ויותר משתלם, הרדבול זה איכסה. אה ואיך שכחתי - בריזר אבטיח, טעים מאוד, בריזר אשכוליות זה פשוט גועל.
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים אחי זה חיקוי הרדבול בא ואז כל החיקויים באו 3X XX כל מיני דרקונים 3ב10 4ב10 הרדבול זה המשקה נכון זהוא יותר יקרוחכה אני פותח סקר תראה שהרוב יבחרו ברדבול
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים תחסכו מאיתנו את הסקר.אפשר לחשוב קהילה אלכוהוליסטים אנונימים (למרות שאין בזה אלכוהול אבל זה משמש בסיס לאלכוהול לרוב).
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים מיצים מהקרטון במגוון טעמים: רימון, אפרסק, תות-בננה, פסיפלורה-בננה, תפוזים, אשכוליות, לימונענע וכו'.דיאט קולהבירה שחורה
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים תמיד קוקה קולהאה ודוקטור פפר גם שולט ניתן למצוא בכמה חנויות של יבוא (איזה 7-8 שח לפחית אבל שווה)
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים רדבול שולט כל השאר סתם קקה!!! -סורי יצא פעמיים- (. .) ) ( ( | ) תיקון : (. .) ) ( ( (|) ) ככה סה- ( . )( . ) ) ( ( Y )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.