עבור לתוכן

צריך המלצה על רמקולים

Featured Replies

פורסם

בא לי להחליף רמקולים (כדי לשמע באיכות טובה יותר) השאלה היא עם אני יחלף ישמעו טוב או שצריך להחליף גם כרטיס קול?

יל לי עכשיו כרטיס קול מובנה זה השם שלו (מהתוכנה EVEREST ):

Realtek ALC655 @ SiS 7012 Audio Device

פורסם

ממליץ לך בחום להחליף כרטיס קול. הבעיה היא שאתה צריך לתת לנמו את השילוש הקדוש:

1- המחיר שאתה מוכן להשקיע

2- השימוש לשמו אתה צריך את הרמקולים והכרטיס קול (סרטים או משחקים שבשבילהם תצטרך 5.1, כנגד שמיעת מוזיקה איכותית גם ב2.0 או שניהם)

3- גודל החדר שלך ועוצמת הווליום שאתה אוהב - הולך ישירות ביחס למחיר, כי הרבה וואט=הרבה כסף.

אלכס :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני יכול לאוצי על זה 250(+-)(על כרטיס קול) כי אני קונה גם מחליף עוד כמה חלקים חשובים במחשב .

אני שומע רוצה את זה בעיקר לממשחקים אבל אני גם רואה סרטים,שומע מוזיקה פחות וחשוב שיהיה באס טוב שיקפיץ תשכנים חחחחחחחח.

פורסם

יפה. עכשיו דיברת על הכרטיס קול... מה עם הרמקולים?

פורסם

שלום

קודם כל היה עוזר קצת אם היית מציין איזה רמקולים יש לך כרגע

היות ולא ציינת או שאני לא שמתי לב (ובמקרה זה אני מצטער) אני יוצא מנקודת הנחה שיש לך

רמקולים של טלוויזיה מלפני 30 שנה בתוך קופסת שימורים או במילים אחרות הרמקולים שקיבלת עם המחשב (בסביבות ה 20 ש"ח)

הצעה שלי היא כזאת: אל תרוץ (בייחוד לא עם התקציב הזה)

1. עזוב את הכרטיס קול בשקט בתקציב הנוכחי אתה לא תשיג פשוט כלום ע"י זה שתחליף אותו (לפחות לא בשלב הזה).

2. בתור התחלה בתקציב שציינת קנה משהוא בסגנון הזה:

http://zap.co.il/model.asp?model_id=372488

אמנם לא הייתי קורא לזה איכותי אך יחסית בטווח מחירים שלו הוא מצדיק את הקיום שלו

וללא שום צל של ספק אתה תשמע הרבה יותר טוב מהמצב הנוכחי שלך!

3. מאוחר יותר כאשר תרצה להשקיע שוב אז תשקיע בכרטיס קול אחר.

פורסם

אני ממליץ לך לקנות את הסט 2.1 של קריאטיב דגם 2500, סט מצוין למחיר שלו (250-300 ש"ח) והם יותר טובים מה390SBS שהמליצו לפני.

פורסם
  • מחבר

צודק יש לי רמקולים של 20 ש"ח שקיבלית עם המחשב ובקשר לכרטיס קול חשבתי על זה ובעצם אני קונה לוח אם חדש אז יש מצב אני לא יצתרך ?

וזה שמעלי הלו הרמקולים

http://zap.co.il/model.asp?model_id=24891

פורסם

סחטיין

תתחדש :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים