פורסם 2006 ביוני 2519 שנים בבריכה שלי היו משפדים אותך על הגדר ומועכים לך את הביצים, ואז מטביעים אותך שלושה ערסים.מה זה השאלה המפגרת הזו?
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים מחבר חח אני רוצה לדעת מה תאכלס העונש החוקי שאפשר להם לעשות זהו זאת השאלה וחלאס עם רעיונות מפגרים
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים חח אני רוצה לדעת מה תאכלס העונש החוקי שאפשר להם לעשות זהו זאת השאלה וחלאס עם רעיונות מפגרים אמרו לך כאן: בבריכה שלי היו משפדים אותך על הגדר ומועכים לך את הביצים, ואז מטביעים אותך שלושה ערסים. מה זה השאלה המפגרת הזו?
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים העונש מגיע מהגרוזיני (בלי לפגוע בגרוזינים) ששומר על הבריכהתכין ווזליןורצוי הרבה ממנו
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים עונש? לא יודע לגבי בריכות, אבל בטח אפשר להזמין עלייך משטרה. אם זאת עבירה ראשונה שלך - זאת תיהיה רק אזהרה אז אין מה לדאוג.
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים מחבר זאת תהיה שניה חחיעני פעם אחת הבאתי מכות לשומר בבנק יעני לא מכות הפלתי אותו בתרגיל הוא סגר את הבנק לא נתן לי לצאת והזמין משטרה אמרו לי ככה וככה המשטרה וזהו נסגר אני מקווה שלא יבואו עוד הפעם אלה חחוזהוו זה כבר לא אקטואלי אני טס ב30 לחודש טיסה נעימה לי 8)
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים חח אני רוצה לדעת מה תאכלס העונש החוקי שאפשר להם לעשות זהו זאת השאלה וחלאס עם רעיונות מפגרים נכון.............................. הם עם רעיונות מפגרים. אולי תגש לתחנת המשטרה הקרובה לביתך ותשאל??? סתם בשביל שתהיה בטוח.......... גם אולי תתן להם פרטים מתי זה עומד לקרות ואז אולי גם יש הקלה בעונש...... ופעם אחת ולתמיד!!!!!! לכל מי שמעשן! במקום לרוץ ולפתוח כאן תרד שלא מהעולם הזה תתרכזו במאנצ'ס שלכם ותראו איזה סרט מצחיק ועזבו אותנו באמשלכם!
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים תיכנס לבריכה בלילה תתקשר למשטרה ותגיד להם לבוא לבריכה שיש שם משיג גבול. ותגיד לנו אחר כך מה עשו לך!! אני באמת לא מבין מה הבעיה :screwy:
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים מה העונש אם אני קופץ מעל הגדר של הבריכה ותופסים אותי?אין עונש נוסף, אם עשית את זה אתה כבר בעונש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.