פורסם 2006 ביוני 2519 שנים מחבר אבל זה לא ממש ככה זה שטח חצי ציבורי כזה זה לא שנכנסתי הביתה וגנבתי משהו עכשיו דיברתי עם חבר שמכיר מישהו שתפסו אמרו לו לצאת וזהו הוא אמר שלא הזמינו לו משטרה המשטרה לקחה אותו הביתה וזה סתם שטויות קיצר
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים אם אתה בן 10 אז כנראה שלא יעשו לך כלום, אם אתה בן 16+ אל תבנה על הנחמדות שלהם.
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים מחבר אבל לא גנבתי לא כלום כולה נכנסתי לבריכה ואני עוד חודש בן 16 ואני נראה גדול יעני כמו אחד בן 18 קיצר כנראה אני אוותר על זה שמעתי שמו מלא סמויים ליד הגדר
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים שמעתי שמו מלא סמויים ליד הגדר ברור... כדי שלא תגנוב את הזהב והיהלומים שיש בבריכה..
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים אתה מתכוון לסירוס?הרי שזה ברור שזה לכיףהרי התעללות בבני אדם זה כיפי, אז אם כבר מורידים את הרגליים, רוב הסיכוייםשהוא לא ישתמש בזין אי פעם, אז מורידים גם אותוכמו שנאמר: "כל המרבה, הרי זה משובח!"
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים אצלנו בבריכה על דבר כזה ישר כיתת יורים, בלי שום משפט בלי כלום. אחרי זה משפדים את הראש על הגדר להרתיע עבריינים נוספים.
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים הכל תלוי בבריכה אליה אתה נכנס...יכול להיות תלונה במשטרה ותיק פלילי יכול להיות הוצאה מהבריכה והרחקתך לצמיתות משם הכל יכול להיות
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים די לרשום בפורום את כל הפנטזיות הפליליות שלכם!!!אחד מגדל גראס, אחד פורץ לבריכות. דייי!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.