פורסם 2006 ביוני 2519 שנים האם אכילת פיצה בצוהרים במקום אוכל רגיל בכל יום למשך כחודשים עלולה לגרום לנזק לגוף :s05:
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים פיצה זה בריא מאוד.. במיוחד עם וודקה וגראסsuper size me ראית? מדברים שם גם על ג'אנק פוד בכללי
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים כן, למה לא, סה''כ פיצה היא תשלובת של בצק + גבינה + ורסק עגבניות, שהם בערך כל אבות המזון הנחוצים לארוחת צהריים טובה. אם תרצה, תוכל לקחת את זה שלב קדימה ולהזמין תוספת של ירקות מעל, ואיזה ירק בצד. קח בחשבון שאני מדבר על פיצות "בוטיק", איכותיות ואמיתיות, לא רשתות, שהפיצות דקות, הגבינה אמיתית והרסק לא משומר, ככה גם הירקות. עשו לפיצה עוול משווע בשנים האחרונות, אבל עכשיו זה תוקן... אני מכיר מישהו שלפני ה- IRONMAN אכל כמה משולשי פיצה, כי זו פצצת אנרגיה.
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים בננה פצצת אנרגיה טובה יותר 8)אם אתה רוצה "ג'אנק פוד" בתור ארוחת צהריים עדיף שווארמה.יש שם פחמימות, חלבונים, ברזל, ירקות ועוד.
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים חודשיים?לא הייתי ממליץ.אי אפשר לגוון?ואם אתה הולך על זה (להמרות שאני לא ממליץ) אז תפצה את עצמך כל ערב בארוחה בריאה.
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים מחבר למה משמין אם זה במקום ארוחת צוהרים אז זה שווה קלוריות ואף פחות (כמובן אם מחסלים פיצה שלמה אז זה סיפור אחר) ,השאלה האם בתוך הפיצה שנימכרת ,בכל הרשתות ,כמו פיצה אט ,דומינוס פיצה וכדו.. האם הם שמים חומרים שלא בריאים לגוף ,כמו צבע מאכל ,חומרים משמרים וכאלה?
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים פיצה זה כולה חתיכת בצק מגעיל ומשמין רוטב עגבניות וגבינה ועוד חרא ששמים על זה למרות שזה טעים זה לא בריא ואם לאכול את זה הרבה זה גם יכול להזיק
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים פיצה זה בריא מאוד.. במיוחד עם וודקה וגראס super size me ראית? מדברים שם גם על ג'אנק פוד בכללי ובנימה זו אני אוסיף, לכו לראות super suze me :
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים אם אני לא טועה גבינה צהובה משמינה מאודולא מומלץ לאכול חודשיים שלמים רק פיצה בתור ארוחת צהריים ופיצה נקראת "כג'אנק פוד"(בתרגום חופשי לעברית אוכל זבל) ויש סיבה שהיא נקראת ככה
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים מי שראה את הסרט של איזה אחד שאכל חודש במקדונלדס מה קרה לו אותו דבר יהיה מפיצה
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים מחבר יש הבדל שם הוא אכל אמבורגר שזה בשר זבל ,בו מכניסים כל מיני שאריות של בשר עור עצמות ונוצות טוחנים ועושים קציצה ,בפיצה הדבר היחידי שאולי לא בריא זה הגבינה והרוטב ,לדעתי לגבי ההשמנה יש ספק כי זה לא בא בנוסף ,אלה במקום ארוחה שלמה של צוהרים ,לגבי הרוטב אין לי מושג?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.